Nederlands

Kies jouw taal

Onze nieuwe Recruitment Consultant!

Lees hier meer over hoe onze medewerkers Trinamics ervaren. Zij vertellen je graag over de bedrijfscultuur, de verschillende werkzaamheden en hun doelen.  

lynn recruitment consultant

Graag geven we het woord aan onze nieuwste aanwinst Lynn de Haan, Recruitment Consultant in de divisie Maintenance.

Wie ben je?
Ik ben Lynn de Haan, 32 jaar, geboren en getogen in Apeldoorn maar momenteel woon ik samen in Veen (of all places). Na lang werkzaam geweest te zijn als planner was ik toe aan een frisse wind, iets nieuws, ik wilde geprikkeld en uitgedaagd worden. Ik heb mezelf verdiept in het recruitment vak en besloten om een switch te maken, wat me tot nu toe heel goed bevalt!

Hoe ben je bij Trinamics terecht gekomen?
Een goede vriendin van mij, Anne, werkt al 4 jaar bij Trinamics. Zij heeft me alle ins en outs van het vak uitgelegd en was daarnaast ook heel enthousiast over Trinamics als bedrijf. Toen ik dat ook was, heeft ze ervoor gezorgd dat ik op gesprek mocht!

Wat zijn je werkzaamheden binnen de organisatie?
Ik ben werkzaam als recruitment consultant. Naast het stukje recruitment ben ik ook verantwoordelijk voor het werven van opdrachtgevers. Het is dan de bedoeling om deze twee kanten met elkaar te verbinden, maar ze ook aan Trinamics te verbinden.

Hoe ervaar je de functie?
Tot nu toe ben ik heel veel aan het leren, het is leuk om het vak te ontdekken en de technische markten te verkennen die erbij horen. Het is een hele sociale functie waarin je veel met mensen in contact bent. Ik ben heel actief bezig en houd allerlei balletjes in de lucht. Dit maakt het heel dynamisch.

Waarom heb je voor Trinamics gekozen?
Ik heb voor Trinamics gekozen omdat ze zich in de technische markt specialiseren, waar ik altijd in gewerkt heb als planner. Daarnaast bevalt het sociale aspect bij Trinamics me goed, het is een jonge gemotiveerde club mensen die elkaar helpen, als 1 team. Vaak hoor je dat recruiters elkaar niets gunnen en alleen voor eigen gewin gaan.

Ook de gezelligheid onderling is een groot pluspunt van Trinamics.
Een grapje, een borrel, een sportevenement, een uitje, allemaal heel gezellig en goed geregeld.  

Hoe is de eerste maand je bevallen?
De eerste maand was voor mij vooral aftasten. Wat houdt recruitment in? Wat wordt er van je verwacht als consultant? Hoe ga je precies te werk? Uiteindelijk is dit in de eerste maand allemaal duidelijk geworden en heb ik de juiste handvatten om mezelf verder te ontwikkelen.

Ik kan dus zeggen dat het goed bevalt, zowel de werkzaamheden als de sfeer op het kantoor en onderling.

Wat hoop je in 2023 te leren?
Ik hoop de markt nog beter te leren kennen en uiteindelijk mijn skills als recruitment consultant verder te ontwikkelen.

Wil jij de volgende zijn die dit verhaal schrijft? Neem dan een kijkje bij onze vacature van Recruitment Consultant en solliciteer!

Overig nieuws

240318trinamicstomverhoeven 114899social
Nieuws

Tom's nieuwe avontuur bij Trinamics

sollicitatiegesprek1
Sollicitatietips

Tips ter voorbereiding van een sollicitatiegesprek

topmonteurs banner[15]
Sollicitatietips

Welke baan past bij mij? Ontdek het in 6 stappen!