Nederlands

Kies jouw taal

Opening nieuw kantoor Rotterdam

Een nieuw jaar, een nieuwe locatie!

1637 kantoor 1

Vestiging Rotterdam is de afgelopen jaren flink gegroeid. Zelfs zoveel, dat het tijd was voor een nieuw kantoor. De bereikbaarheid van de oude locatie was erg goed en het uitzicht was geweldig. Dit wilde we natuurlijk niet zomaar kwijt, dus zijn we slechts twee panden opgeschoven.

Sinds begin dit jaar heeft Trinamics haar intrek genomen in kantoorpand Gemini, aan het Brainpark in Rotterdam. Nu de inrichting en aankleding bijna af is, delen we graag wat foto’s met jullie. Vanuit deze  ruim opgezette kantoorruimte staan Reinier, Marnix, Tom, Dennis, Jordy, Wilbert en Mathieu vol enthousiasme klaar om klanten en kandidaten verder bijeen te brengen. Met de intrek in deze grotere ruimte kunnen wij onze ontwikkeling en groei verder doorzetten. En dat alles met het oude vertrouwde prachtige uitzicht over Rotterdam.

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen de technische branche? Dan ben je van harte welkom om op onze nieuwe locatie langs  te komen. Ook zijn wij doorlopend opzoek naar enthousiaste Recruitment Consultants die energie krijgen van het verbinden van professionals  en hun droombaan.

Overig nieuws

240318trinamicstomverhoeven 114899social
Nieuws

Tom's nieuwe avontuur bij Trinamics

contract tekenen
Sollicitatietips

Zo maak je een goede eerste indruk tijdens een sollicitatiegesprek

topmonteurs banner[15]
Sollicitatietips

Welke baan past bij mij? Ontdek het in 6 stappen!