Nederlands

Kies jouw taal

header donkerder

Technische vacatures in Rotterdam

Ben jij technisch onderlegd en op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres! Trinamics is een toonaangevend detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in het koppelen van technische professionals aan de beste technische vacatures bij toonaangevende werkgevers in of rondom Rotterdam.

Bekijk alle vacatures

Vacatures in Rotterdam

Projectleider

Installatie en Energie Medior Zuid-Holland 4000,- / 4600,-

Bij de opdrachtgever, Infra & Mobility, krijg je de kans om een functie te vervullen als projectleider in een uitdagende en afwisselende omgeving. Je werkt nauw samen met collega's door de hele organisatie en maakt deel uit van een klein en hecht team. Grijp deze kans en geef een boost aan jouw carrière bij ons.

Recruitment Consultant Rotterdam

Recruitment Starter Zuid-Holland 2500,- / 4000,-

Maandagochtend, je pakt een bakje koffie of thee en kletst nog wat met een collega over hoe je weekend was. Eenmaal op je plek start je je laptop op en werk je je mailbox bij. In je agenda zie je dat je om half 10 weekoverleg hebt met je collega’s. Daar bespreek je jouw kandidaten en welke vacatures je momenteel hebt uitstaan. Na dit werkoverleg ga je lekker aan de slag en bereid je je voor op het sollicitatiegesprek dat je zo meteen met een kandidaat hebt voor een nieuwe opdrachtgever die je zelf hebt benaderd, mag je namelijk twee interessante profielen werven, let’s go! Omringd door gezellige en gemotiveerde collega’s die elke dag alle kansen aangrijpen ben jij de maandag goed begonnen. Blue Monday? Dat kennen wij bij Trinamics niet. Een flauwe grap hier en daar en midden op de dag spelen we graag een potje darts of wandelen we een rondje in de buurt

Data Analist Rotterdam

Software/IT Medior Zuid-Holland

Wij zijn een vooraanstaand softwarebedrijf gevestigd in het hart van Rotterdam. Ons toegewijde team van experts ontwikkelt innovatieve softwareoplossingen die bedrijven helpen bij het benutten van hun gegevens om betere beslissingen te nemen en hun prestaties te verbeteren. Als onderdeel van ons groeiende team zoeken we een gepassioneerde Data Analist met expertise in PowerBI, Excel en SQL om ons te helpen bij het leveren van datagestuurde inzichten aan onze klanten.

Mechatronic System Design Engineer

Installatie en Energie Medior Zuid-Holland 4000,- / 5500,-

Passionate about creating innovative solutions that blend mechanical and electronic systems into seamless, high-performance machines? Do you thrive on pushing the boundaries of technology to create products that impact industries and improve lives? If so, we invite you to apply for the role as a Mechatronic System Design Engineer.

R&D Software Engineer Rotterdam

Software/IT Junior Zuid-Holland

Our client, a international company is looking for a Software Developer with a great passion for technique. The company is a multinational with different offices throughout the world. The department you will be working for is specialized in the Railway systems. Mainly focused on Geotechnical, 3D Data and Rail infra structures. Other then that we make 3d Images with the help of satellites. We are also known for our navigation systems with pin point accuracy. 

Recruiter Rotterdam

Recruitment Starter Zuid-Holland 2200,- / 3500,-

Maandagochtend, je pakt een bakje koffie of thee en kletst nog wat met een collega over hoe je weekend was. Eenmaal op je plek start je je laptop op en werk je je mailbox bij. In je agenda zie je dat je om half 10 weekoverleg hebt met je collega’s. Daar bespreek je jouw kandidaten en welke vacatures je momenteel hebt uitstaan. Na dit werkoverleg ga je lekker aan de slag! Je bereid je voor op het sollicitatiegesprek dat je zo meteen hebt. Na de gezamenlijke lunch, een aantal telefoontjes en een interne meeting is de dag alweer voorbij. Maar sowieso dat de rest van de week nog veel meer in petto heeft. Elke dag bij Trinamics is anders.

International System Install Coordinator

(Hightech) Industrie Medior Zuid-Holland

The TWINSCAN Factory (TF) is responsible for the production of our DUV machines. The complete production process from build until install takes place within this sector. The department TF (TWINSCAN) FAB (Factory) EX Install Operations is a part of the TF Factory and is responsible for the installation of these advanced systems in accordance with strict quality norms and customer needs. The System Install DUV department employs specialists in this role with a Bachelor background. This therefore is a Bachelor position. With a Bachelor background you need at least 2 years of relevant working experience. We welcome people with a Master degree to apply on this vacancy, however, keep in mind that with a Master background you can only have a maximum of 3 years relevant working experience.  To coordinate the installation of all types DUV lithographic systems in a continuously changing market, on time with quality exceeding customers’ expectation.

servicemonteur buitendienst

Installatie en Energie Medior Zuid-Holland

Wij zijn op zoek naar een specialist op het gebied van advisering, installatie en onderhoud van drankentechniek in de voedingsmiddelenindustrie.   Je werkt aan bier-, sterke drank- en wijndistributiesystemen voor onze klanten in onder andere cafés, restaurants, poppodia en andere plaatsen in en rond Zuidwest-Holland.  Ze nemen deel aan installaties op nieuwe/gerenoveerde sites. Er wordt meestal overdag gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Regelmatige storingsservice is voor u geen probleem omdat u dit van tevoren weet.  Het werkgebied ligt in het zuidwesten van Nederland. De voorkeur gaat uit naar kandidaten die in de buurt wonen

Procesoperator Water

(Petro) Chemie Medior Zuid-Holland

Ga werken als Procesoperator in dagdienst bij de toonaangevende organisatie omtrent proceswater. Achter Industriewater schuilt uitgebreide (proces-)techniek. He t zuiveren van afvalwater en het mogelijk maken van waterhergebruik, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Als Procesoperator ben jij de sleutel tot het optimale functioneren van onze waterinstallaties. Jij zorgt ervoor dat onze klanten altijd op ons kunnen rekenen door het bedienen en onderhouden van de installaties. 

Service Engineer

Machinebouw & Constructie Medior Zuid-Holland

Als service engineer ben voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan voorgenoemde apparaten op locatie in de raffinage en chemische fabrieken van de eindklant. Het onderhoud wordt voornamelijk uitgevoerd tijdens de Turnarounds echter gedurende het gehele jaar voer je tevens noodreparaties uit.

Vorige pagina Volgende pagina

Of je nu net je opleiding hebt afgerond of een professional bent met jarenlange ervaring, wij hebben interessante technische vacatures voor iedere technische medewerker.

Binnen ons aanbod van technische vacatures in Rotterdam hebben wij onder andere technische vacatures in de IT, technische vacatures in de machinebouw, technische vacatures in de automotive, technische vacatures bij de overheid, maar ook bij tal van grote en kleine bedrijven waar je als technisch medewerker aan de slag kunt. Ons team van ervaren consultants staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale technische vacature in, of in de buurt van Rotterdam die aansluit bij jouw wensen.

Ben jij toe aan een nieuwe baan en spreken onze technische vacatures in Rotterdam jou wel aan? Solliciteer dan nu op één van de openstaande technische vacatures en ga binnenkort aan de slag als technisch professional in Rotterdam.

Technische vacatures op functieniveau

Omdat we over het algemeen veel technische vacatures in Rotterdam hebben, geven we middels onderstaande alinea’s graag wat meer informatie op veelvoorkomende functies binnen ons technische vacature aanbod. Wil je meer weten over onderstaande vacatures, lees dan verder. Staat jouw functie hier niet tussen? Niet getreurd. Zoals aangegeven hebben we een ontzettend breed vacature-aanbod. Ook in Rotterdam. Al deze vacatures vind je hier.

  • Technische dienst vacatures in Rotterdam
  • Technische bedrijfskunde vacatures in Rotterdam
  • Technisch tekenaar vacatures in Rotterdam
  • Technisch commerciële vacatures in Rotterdam
  • Vacatures voor een technisch manager in Rotterdam

Technische dienst vacatures in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een baan in de technische dienst van een bedrijf in Rotterdam? Bij Trinamics hebben we een groot aanbod van technische vacatures voor medewerkers die in de technische dienst aan de slag willen.

Als medewerker technische dienst zorg jij ervoor dat machines en installaties soepel blijven functioneren. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, het tijdig opsporen en oplossen van storingen en het aanpakken van problemen. Als medewerker technische dienst kun je zowel in teamverband, als zelfstandig aan de slag. Bij Trinamics hebben we een uitgebreid aanbod aan technische dienst vacatures in verschillende branches, ook in Rotterdam. Zo kun je als technisch dienstverlener aan de slag bij allerlei verschillende bedrijven, ook waar je zelf niet zo snel aan zou denken. Bijvoorbeeld als technische dienst medewerker bij banken of verzekeringsmaatschappijen.

Heb jij al veel ervaring opgedaan als medewerker technische dienst en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is de vacature hoofd technische dienst wellicht wat voor jou. Als hoofd technische dienst geef je leiding aan een team dat verantwoordelijk is voor technische en algemene onderhoudswerkzaamheden. Het hoofd technische dienst houdt zich bezig met dezelfde taken als andere werknemers van de technische dienst, maar heeft ook een aantal extra taken. Het hoofd technische dienst coördineert namelijk de dagelijkse werkzaamheden en geeft leiding aan de technische medewerkers waarmee hij samenwerkt.

Ben je geïnteresseerd geraakt in één van de technische dienst vacatures in Rotterdam, of spreekt één van de andere technische vacatures in Rotterdam jou aan? Solliciteer direct en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij jouw droombaan.

Technische bedrijfskunde vacatures in Rotterdam

Of je nu al ruime ervaring hebt met het analyseren van bedrijfsprocessen of het leiden van technische projecten en toe bent aan de volgende stap in jouw carrière, of onlangs een technische bedrijfskunde studie afgerond hebt en op zoek bent naar je eerste baan in de technische sector. Bij Trinamics zijn er tal van interessante mogelijkheden. Wij beschikken over diverse technische bedrijfskunde vacatures in Rotterdam. Bekijk al onze technische vacatures in de omgeving van Rotterdam en vind ook jouw ideale baan!

Als specialist in technische vacatures begrijpen we bij Trinamics het belang van technische bedrijfskundigen binnen organisaties. Onze consultants kennen de technische sector van binnen en van buiten en werken nauw samen met toonaangevende bedrijven binnen deze sector. Zij zijn allemaal op zoek naar gemotiveerde werknemers die hun technische vacatures kunnen invullen. Daarnaast zijn onze consultants experts in het matchen van technische bedrijfskundigen aan de juiste technische vacatures in Rotterdam, zodat jij je carrière naar een hoger plan kunt tillen.

Ben jij geïnteresseerd in een nieuwe baan in de technische bedrijfskunde in Rotterdam? Bekijk dan al onze technische bedrijfskunde vacatures in Rotterdam. Bekijk je liever ons gehele aanbod van technische vacatures in Rotterdam? Ook dat is mogelijk! Klik op onderstaande knop en bekijk het aanbod.

Technisch tekenaar vacatures in Rotterdam

Naast ons aanbod van de eerdergenoemde technische dienst vacatures en technische bedrijfskunde vacatures, hebben we ook een divers aanbod aan technisch tekenaar vacatures in Rotterdam. Technisch tekenen speelt een cruciale rol in het ontwerp- en engineeringsproces van technische projecten. Om deze reden hebben we bij Trinamics altijd wel technisch tekenaar vacatures, waaronder in Rotterdam, die aansluiten bij professionele technisch tekenaars zoals jij. Bij Trinamics koppelen we de juiste technisch tekenaar aan de juiste technische vacature in Rotterdam. Dat is namelijk waar wíj goed in zijn.

Vanwege ons grote aanbod van technische vacatures, hebben we vanzelfsprekend ook een groot aantal verschillende opdrachtgevers. Ook in Rotterdam. Niet elke opdrachtgever zoekt naar hetzelfde profiel van een technisch tekenaar. Het ene bedrijf is op zoek naar een technisch tekenaar met veel ervaring die hij of zij heeft opgedaan in een van de diverse vakgebieden, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek en architectuur. En een ander bedrijf is op zoek naar een totaal ander profiel. Zij hebben bijvoorbeeld een vacature voor een technisch tekenaar die pas net van school af is en nog ervaring moet opdoen. Bij Trinamics gaan we voor je op zoek, zodat er voor iedere technisch tekenaar een technische vacature in Rotterdam en omstreken is die bij zijn of haar wensen past.

Heb jij interesse in een baan als technische tekenaar in Rotterdam? Bekijk ons gehele aanbod aan technisch tekenaar vacatures en solliciteer direct! Ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je liever een kijkje nemen tussen alle beschikbare technische vacatures in Rotterdam? Klik hier om alle beschikbare technische vacatures in Rotterdam te bekijken.

Technisch commerciële vacatures in Rotterdam

Is een baan als technisch bedrijfskundige of technisch tekenaar niets voor jou en hou jij je liever bezig met de commercie van een bedrijf? Dan is een baan als technisch commercieel medewerker wat voor jou! Technisch commerciële professionals zijn een belangrijke spil in het verbinden van technische expertise met commerciële doelen. Daarom hebben we bij Trinamics ook technisch commerciële vacatures in Rotterdam, die aansluiten bij de behoeften van zowel de werkgever als de technisch commerciële expert.

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar technisch commerciële professionals die denken vanuit een commercieel maar ook technisch perspectief en een gedegen kennis van techniek en een sterke commerciële drive hebben.

Als technisch commercieel professional ben je in staat om technische producten of diensten te verkopen en klantrelaties op te bouwen en onderhouden. Je combineert jouw technische kennis met een commerciële mindset om oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van klanten.

Bij Trinamics begrijpen we dat een functie als technisch commerciële professional een unieke combinatie vereist van technische kennis, communicatieve vaardigheden en het vermogen om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. Onze consultants hebben een uitstekende kennis van de sector en werken nauw samen met (inter)nationale werkgevers om ervoor te zorgen dat de geschikte persoon bij de juiste technische vacature terechtkomt.

Beschik jij over een commerciële mindset, heb jij een gedegen technische kennis en heb je interesse in een baan als technisch commercieel medewerker? Neem een kijkje tussen al onze technisch commerciële vacatures in Rotterdam en wie weet vind je jouw droombaan wel. Heb je de geschikte technisch commerciële vacature in Rotterdam gevonden? Solliciteer dan direct en wie weet ga jij binnenkort aan de slag als technisch commercieel medewerker. Wil je liever ons gehele aanbod van technische vacatures in Rotterdam bekijken? Bekijk hier alle beschikbare technische vacatures in Rotterdam.

Vacatures voor een technisch manager in Rotterdam

Heb jij al flink wat ervaring opgedaan in de technische sector, bijvoorbeeld als technisch bedrijfskundige of technisch commercieel medewerker, ben jij een echte ‘people manager’ en gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met techniek te maken heeft? Dan is een baan als technisch manager misschien wel wat voor jou.

Technisch manager word je niet zomaar. Daarom hebben de vacatures voor technisch manager vaak bepaalde vereisten waaraan je moet voldoen. Allereerst is een afgeronde technische opleiding, zoals technische bedrijfskunde, een belangrijke basis. Daarnaast wordt er vaak gevraagd naar relevante werkervaring in het vakgebied. Je bent natuurlijk nog geen goede manager wanneer je net van school afkomt. Een vereiste voor het managen van een team is dat je bekend bent met technische processen en uitdagingen.

Als technisch manager werk je zowel zelfstandig als in teamverband, daarom is het belangrijk dat je goed kunt schakelen tussen deze twee dynamieken. Je behoudt altijd het overzicht, zelfs in complexe situaties en bent in staat om resultaatgericht te werken. Daarnaast ben je proactief, neem je graag initiatief en beschik je over sterke analytische vaardigheden. Deze eigenschappen stellen je in staat om technische projecten en teams effectief aan te sturen en succesvolle resultaten te behalen.

Als jij jezelf herkent in dit profiel en klaar bent om een nieuwe uitdaging aan te gaan als technisch manager in Rotterdam, bekijk dan een van onze technisch manager vacatures in de regio van Rotterdam en ga op zoek naar de technisch manager vacature die het best bij jou past. Wil je liever een compleet overzicht van alle beschikbare technische vacatures in Rotterdam? Dat is uiteraard ook mogelijk! Bekijk alle openstaande technische vacatures in Rotterdam.

Zet de volgende stap en solliciteer op een technische vacature bij Trinamics

Ben jij geïnteresseerd geraakt in één van bovenstaande technische vacatures in Rotterdam? Neem dan direct contact op met één van onze ervaren consultants! Zij helpen je bij de sollicitatieprocedure en gaan alles op alles zetten om jou te koppelen aan de technische vacature in Rotterdam die jij op het oog hebt.

Om je voorafgaand aan de sollicitatie al wat hulp te bieden, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Je leest ze hier.