NL
NL

Automotive vacatures

Heb jij interesse in alles dat rijdt? Wil jij meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën in de hightech automotive industrie? Bij Trinamics heb je ruime keuze uit vacatures bij vooraanstaande organisaties en hun toeleveranciers.

Jouw carrière in de automotive industrie

Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Bekijk onze vacaturepagina om te zien welke automotive vacatures wij voor jou beschikbaar hebben. 

 

De branche

Als we spreken over de automotive industrie, hebben we het over één van de grootste economische sectoren van de wereld. Het vakgebied houdt zich bezig met het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van voertuigen, software en systemen. Ook de werkzaamheden rondom het testen van motoren van verschillen de voertuigen en het toekennen van veiligheid keurmerken vallen hieronder. De Automotive industrie verandert in een rap tempo door nieuwe wet- en regelgeving en mobiliteitsvraagstukken.

Ben jij klaar om mee te veranderen? Lees dan snel verder!

Type functies

Met een bacheloropleiding Automotive Engineering kun je bijvoorbeeld als Motorproefstand Engineer en Design Engineer aan de slag. Om succesvol te zijn binnen de branche, dien je een aantal competenties te bezitten. Denk bijvoorbeeld aan een assertief karakter en goede communicatieve vaardigheden.

In deze mooie branche kun jij verantwoordelijk zijn voor verschillende soorten werkzaamheden. Denk aan het ontwikkelen van systemen voor elektrificatie, het ontwikkelen van simulatiesoftware voor zelfrijdende voertuigen en het uitvoeren van voertuigcrashtesten aangaande voertuigen. Het analyseren en verhelpen van storingen aan de motor valt tevens onder de werkzaamheden. De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

Vereiste kennis

Wij hebben altijd diverse mogelijkheden voor starters, maar ook voor senior professionals. Van een technische MBO tot een PhD en voor een MBO Voertuigtechnicus tot aan een PhD Computer Science. De kans is groot dat we een passende automotive vacature voor jou hebben!

Application Support Engineer PreScan

Automotive Junior Noord-Brabant

(Starter/Junior/Delft/Automotive/Matlab/Simulink)An high advanced player in the development of simulation software. Our cliënt is developing very advanced physics...

Solliciteer nu

Beproevings monteur

Junior Noord-Brabant Automotive

Wil jij werken bij een van de grootste automotive organisaties in de regio Eindhoven? En heb jij een afgeronde technische MBO-opleiding (niveau 4) met een MBO+...

Solliciteer nu
Bekijk alle Automotive vacatures

Meteen aan de slag?

Neem contact op met Rutger, hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden binnen de Automotive sector.

Rutger Helpt je graag verder!
Rutger Bartelink
Contact opnemen