NL
NL

Vakgebieden

Een carrière in de techniek? Bij ons zit je goed. Wij bieden werk in verschillende technische branches.

Thuis in de autotechniek?

Heb jij interesse in alles wat rijdt? Wil jij meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën in de hightech automotive industrie? Bij Trinamics heb je ruime keuze uit vacatures bij vooraanstaande organisaties en hun toeleveranciers.

Jouw carrière in de automotive industrie

Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Lees hieronder meer over het vakgebied en neem een kijkje bij de openstaande vacatures!

Automotive beroepen en functies

Als we spreken over de automotive industrie, hebben we het over één van de grootste economische sectoren van de wereld. Het vakgebied houdt zich bezig met het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van voertuigen. Ook de werkzaamheden rondom de motoren van de voertuigen vallen hieronder. 

Jij kunt verantwoordelijk zijn voor verschillende soorten werkzaamheden. Denk aan het ontwikkelen van systemen, het documenteren en aanleveren van de juiste gereedschappen, het analyseren en verhelpen van storingen of het coördineren van de logistiek. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bij Trinamics helpen we je bij het vinden van de juiste opdrachtgever en vacature. Daarna blijven we betrokken en helpen we bij ontwikkeltrajecten en eventuele begeleiding. Zo boek je vooruitgang samen met ons!  

Meteen aan de slag?

Neem contact op met Rick, hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden binnen de Automotive sector.

Rutger Helpt je graag verder!
Rutger Bartelink
Contact opnemen