Nederlands

Kies jouw taal

Arjan viert zijn 5-jarig jubileum

Arjan vervult de rol als Recruiter in de divisie Manufacturing, in 2018 is zijn avontuur bij Trinamics begonnen.

Arjan is een man die van het leven geniet. Naast zijn drukke baan als recruiter bij Trinamics, vindt hij het heerlijk om tijd door te brengen met vrienden en familie. Gezellige avondjes uit, waarbij lekker eten en drinken centraal staan, zijn dan ook activiteiten waar hij graag tijd voor vrijmaakt. Verder brengt hij veel tijd voor met zijn dochtertje, elke zaterdag is hij standaard langs het hockeyveld te vinden om zijn dochtertje aan te moedigen.

arjan recruiter

Arjan, hoe ben je terecht gekomen bij Trinamics?
Ik ben 5 jaar geleden, nadat ik een oproep plaatste voor een nieuwe baan op Linkedin,  benaderd om het gesprek bij Trinamics aan te gaan. Redelijk snel volgde een tweede gesprek en voor ik het wist heb ik mijn baan opgezegd om mijn carrière als recruiter te gaan starten

Wat zijn je werkzaamheden binnen Trinamics?
Ik hou me vooral bezig met de kandidaat zijde. Ik spreek wekelijks veel kandidaten die ik natuurlijk hoop te bemiddelen aan een interessante baan. Ik ga de sollicitatie en evaluatie gesprekken met ze aan. Contractbespreking en ik hou gedurende hun periode voor Trinamics (en daarna)  contact met ze om vragen te beantwoorden of gewoon te evalueren hoe het met ze gaat. Hierbij behoort ook een stukje administratie

Hoe ervaar je de functie?
Ik vind het fijn te schakelen met de kandidaat; het contact, de samenwerking etc. De functie als recruiter is ook erg afhankelijk van de kandidaat, successen en teleurstelling kunnen elkaar snel afwisselen.  Daarnaast is de balans tussen werk en privé voor mij belangrijk en ben dankbaar dat ik die bij Trinamics op een fijne manier mag ervaren. Naast gezellige collega’s en de werkzaamheden zijn dit factoren die ervoor zorgen dat ik mijn functie nu al 5 jaar met plezier uitvoer.

Hoe kijk je terug op de afgelopen 5 jaar?
Ik kwam uit een hele andere sector (de zorg) met 0 ervaring binnen het recruitment. Ik heb in het begin dan ook erg moeten wennen aan een commerciële rol, maar mijn draai inmiddels gevonden. Ik merk dan ook zeker een groei op zowel zakelijk als persoonlijk vlak binnen de organisatie de afgelopen jaren. Ondanks ik de afgelopen jaren (bewust) in dezelfde rol als recruiter ben gebleven denk ik ieder jaar wel stappen te hebben gemaakt.

Welke doelen hoop je nog te behalen binnen Trinamics? 
Trinamics is een organisatie die groeit, zeker als ik het vergelijk met 5 jaar geleden, is er veel veranderd. Zo ook is de Trinamics familie erg toegenomen en nieuwe functies zijn intern geboren. Ondanks de focus nu misschien nog ligt om mijn doelen te behalen in mijn rol als recruiter voor het aankomende jaar, sta ik in de nabije toekomst wellicht open voor een ondersteunende rol binnen de organisatie.

 

Overig nieuws

230828trinamicsdaan 46037
Nieuws

Onze nieuwe Recruitment Consultant!

topmonteurs banner[3]
Nieuws

De arbeidsmarkt verandert en Trinamics verandert mee!

manouk thuiswerken
Nieuws

Hoe werkt Manouk thuis?