Nederlands

Kies jouw taal

Nick's nieuwe avontuur bij Trinamics

Ontdek hier de ervaringen van onze nieuwe medewerkers. Ze delen graag inzichten over de bedrijfscultuur, diverse taken en hun doelstellingen.

240212trinamicsnick 104894

Ik wil graag mijn nieuwe avontuur met jullie delen! Mijn naam is Nick Paridaens en ik kom uit Tilburg. Na 2,5 jaar werkzaam te zijn geweest in de wereld van detachering binnen transport en logistiek, besloot ik een nieuwe weg in te slaan. Een weg die me zou leiden naar een wereld vol technologie, innovatie en grensverleggende mogelijkheden. En zo kwam ik terecht bij Trinamics.

Laat me je vertellen hoe dit alles tot stand kwam.

Na enkele jaren bij mijn vorige werkgever, begon er veel te veranderen. Ik voelde me niet langer helemaal op mijn plek en wist dat het tijd was voor iets nieuws, iets uitdagends. Samen met een vriend ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en daarbij stuitte ik al snel op Trinamics. Hun reputatie en expertise spraken me meteen aan, en ik wist dat dit de plek was waar ik wilde zijn.

Bij Trinamics werk ik nu als recruitment consultant, waarbij ik klanten en kandidaten zo goed mogelijk aan elkaar probeer te koppelen. Of het nu gaat om bestaande klanten of nieuwe werkgevers, ik ga actief op zoek naar de perfecte match. En wat ik het meest opwindend vind, is dat Trinamics actief is in de wereld van technologie en innovatie. Dit is precies waar mijn interesse ligt.

Mijn eerste maand bij Trinamics was geweldig. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom en op mijn gemak. De werksfeer is hier fantastisch en ik voelde me meteen thuis. En het beste van alles? Ik kon meteen aan de slag, zonder enige vertraging.

Voor het komende jaar kijk ik uit naar nieuwe uitdagingen en kansen om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Mijn focus ligt voornamelijk op het vinden van nieuwe bedrijven die kunnen profiteren van het beste personeel dat de markt te bieden heeft.

Dit is pas het begin van mijn reis bij Trinamics, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst brengt! Wil jij ook deel uitmaken van ons dynamische team en meewerken aan baanbrekende projecten in de wereld van technologie en innovatie? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Overig nieuws

230227trinamics sjoerd
Nieuws

Onze nieuwe Recruiter!

topmonteurs banner[1](1)
Nieuws

Wat is een detacheringsbureau?

121222trinamicslaurenthunen 1378
Nieuws

Onze nieuwe Recruitment Consultant!