Nederlands

Kies jouw taal

Berend Bormans over zijn ervaringen met Trinamics!

Ontdek hier de ervaringen van onze externe medewerkers met Trinamics. Berend Bormans deelt die van hem graag met jullie!

dj

Wie ben je?
Ik ben Berend Bormans, ik ben 29 jaar oud en kom uit Eindhoven. Na mijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Avans in Eindhoven ben ik begonnen als projectmanager bij een start-up in de hightechsector. Door deze ervaring realiseerde ik me dat ik affiniteit heb met hightech en dat ik mezelf verder wil ontwikkelen. Tijdens mijn tijd bij dit bedrijf klom ik op naar een managementpositie. Omdat ik dit erg leuk vond, besloot ik daarnaast een master in Bedrijfskunde/Management te gaan volgen.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om met muziek bezig te zijn. Onlangs had ik de eer om de muziek te verzorgen tijdens het Trinamics Festival.

Hoe ben je bij Trinamics terechtgekomen?
Ik wilde graag weer in Eindhoven gaan werken en kwam toen in contact met Trinamics. Via via hoorde ik dat Trinamics een uitstekende detacheringspartner was voor mensen met ambitie in de hightechsector. Na een aantal kennismakingsgesprekken hebben we samen gezocht naar een geschikte baan.

Welke baan heb je gevonden via Trinamics?
Uiteindelijk heb ik gekozen voor een baan bij VDL-ETG in Eindhoven. Dit bedrijf en deze functie passen perfect bij mijn ambities.

Hoe heb je de begeleiding van Trinamics ervaren tijdens het hele proces?
Trinamics heeft me goed geholpen bij de sollicitatiegesprekken en in de eerste weken van mijn nieuwe baan hielden ze regelmatig contact om te zien hoe het ging. Na twee maanden volgde er een evaluatiegesprek waarin ik samen met Trinamics en mijn manager sprak over hoe de eerste periode is verlopen.

Wat maakt Trinamics anders dan andere wervings- en uitzendbedrijven?
De ondersteuning voor, tijdens en na het sollicitatieproces onderscheidt Trinamics van andere bedrijven. Ze houden voortdurend contact en bieden goede begeleiding gedurende het hele proces.

Zou je Trinamics aanbevelen aan anderen?
Ik ben erg tevreden over mijn ervaringen met Trinamics en zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen. Bovendien hanteren ze een interessante aanbrengpremie. Als de persoon die je hebt aangebracht een arbeidsovereenkomst met Trinamics aangaat en de proeftijd succesvol doorstaat, ontvang je een eenmalige aanbrengpremie.

Overig nieuws

230828trinamicsdaan 46037
Nieuws

Onze nieuwe Recruitment Consultant!

1 oafcnjwtpdycabwu5eed4q
Sollicitatietips

Zo weet je of het tijd is voor een andere baan

fotomario klein
Nieuws

Onze nieuwe Recruitment Consultant!