Nederlands

Kies jouw taal

Werken bij trinamics volgens Arjan

Arjan vertelt je graag over zijn rol als Recruiter bij Trinamics. Hoe begint hij zijn werkdag en wat vindt hij het leukst in zijn werk? Je leest het hier!

arjan recruiter

Dit is mijn verhaal

Hoe ben jij bij Trinamics terecht gekomen?
Ik was jarenlang werkzaam in de zorg als verpleegkundige. Het was voor mij tijd om een commerciële switch te maken. Via LinkedIn heb ik een filmpje geüpload om kenbaar te maken dat ik open stond voor een baan in de recruitment. Na een aantal gesprekken bij bureaus te hebben gevoerd was mijn gevoel bij Trinamics het beste.

Wat was je eerste indruk tijdens je inwerkperiode?
Ik was totaal nieuw in de rol als Recruiter dus er ging een nieuwe wereld voor me open. Samen met een collega die tegelijkertijd begon zijn we goed ingewerkt en stap voor stap werd door de vestigingsmanager alle informatie gegeven en de werkzaamheden binnen Trinamics besproken. Het gaf een goed gevoel om zo begeleid te worden. Het team stond klaar om overige vragen te beantwoorden.

Wat houd je werk precies in?
Als Recruiter hou ik me voornamelijk bezig zoveel kandidaten te benaderen en uit te nodigen voor een gesprek. Het aangaan van sollicitatiegespreken, voorbereiding van de gesprekken en het onderhouden en bezoeken  van contact met de kandidaten. Natuurlijk doe ik dit samen met mijn collega’s.

Werken bij Trinamics betekent..
Jezelf kunnen zijn binnen een informele, open en gezellige werkomgeving. Ik kan een goede balans vinden tussen werk en privé maar het meest belangrijke is toch wel de onwijs gezellige sfeer die er binnen Trinamics hangt. Dit komt mede door de gezellige vrijmibo’s en uitjes die we met alle vestigingen te samen ondernemen als een grote familie.

Hoe heb je jezelf kunnen ontwikkelen binnen Trinamics?
Door de jaren heen heb ik steeds meer kennis van het vak en onze organisatie opgedaan. Er zijn veel positieve ontwikkelingen binnen Trinamics geweest. Sinds begin dit jaar zit ik in divisie Manufacturing waardoor ik nog gerichter te werk kan gaan met zowel de kandidaat als de klant.

Ik begin mijn (werk)dag altijd met..
Uithijgen van mijn lange fietstocht naar het werk, vooral als ook de lift kapot is en ik met de trap naar de derde verdieping moet lopen. Een kop koffie volgt al snel, waarna ik mijn computer opstart om als eerste mijn mails te lezen. Daarna volgt mijn zoektocht naar nieuw technisch talent.

Mijn werkdag is geslaagd als..
Ik iemand kan en mag helpen aan haar/zijn droombaan. Want zeg nu zelf hoe fijn is het om iemand blij te mogen maken met goed nieuws. Het is fijn om iets te kunnen betekenen voor iemand.

Wat weten jouw collega’s niet over jou?
Vroeger als klein jongetje spaarde ik autootjes. Ik had werkelijk alle merken en kleuren en wist in een opslag te benoemen wat voor soort auto het was. Vroeger…..

arjan recruiter

Wil jij deel uitmaken van het Trinamics team?

Klik dan op onderstaande button en kom met ons in contact!