NL
NL

Verhalen van onze medewerkers

Leer onze medewerkers kennen. Ben jij benieuwd hoe een werkdag er bij Trinamics uit ziet? En wil jij graag weten wat onze medewerkers drijft? Lees het hier!

Werken bij trinamics volgens Arjan

Arjan vertelt je graag over zijn rol als Recruiter bij Trinamics. Hoe begint hij zijn werkdag en wat vindt hij het leukst in zijn werk? Je leest het hier!

Dit is mijn verhaal

Hoe ben jij bij Trinamics terecht gekomen?
Via LinkedIn kreeg ik een bericht van de vestigingsmanager van Breda. Ik had door middel van een filmpje, die ik op mijn LinkedIn geplaatst had, laten weten dat ik open stond voor een nieuwe uitdaging.

Wat was je eerste indruk tijdens je inwerkperiode?
Ik was totaal nieuw in de rol van Recruiter. Ik was jarenlang werkzaam geweest in de zorgsector dus er ging een nieuwe wereld voor me open. Samen met een collega die tegelijkertijd begon, zijn we goed ingewerkt. Stap voor stap werd door de vestigingsmanager alle informatie gegeven en de werkzaamheden binnen Trinamics besproken. Het gaf een goed gevoel om zo begeleid te worden. Het team stond klaar om overige vragen te beantwoorden.

Wat houdt je werk precies in?
Als Recruiter houd ik me voornamelijk bezig zoveel mogelijk kandidaten te zoeken en spreken. Ik heb veel telefonisch contact met professionals, voer sollicitatiegesprekken en bereid deze natuurlijk ook goed voor. Ook in de periode daarna onderhoud ik het contact met de professionals en bespreek ik mijn bevindingen met verschillende Recruitment Consultants.

Werken bij Trinamics betekent..
Jezelf kunnen zijn binnen een informele , open en gezellige werkomgeving.

Hoe heb je je jezelf kunnen ontwikkelen binnen Trinamics?
Na jarenlang een functie in de zorgsector te hebben beoefend, had ik nooit gedacht me zo thuis te voelen binnen een commerciële functie. Deze kennis en ontwikkeling is zeker mogelijk geweest door het vertrouwen dat en tijd die ik binnen Trinamics heb gekregen.

Ik begin mijn (werk)dag altijd met..
Even bijkomen van mijn fietstocht naar het werk. Een kop koffie volgt al snel, waarna ik mijn computer opstart om als eerste mijn mails te lezen. Daarna volgt mijn zoektocht naar nieuw technisch talent.

Mijn werkdag is geslaagd als..
Als ik weer veel nieuwe en goede kandidaten heb gesproken die ik kan voorstellen bij meerdere opdrachtgevers van Trinamics. Het motiveert mij elke dag weer wanneer ik  een kandidaat blij kan maken met het bieden van een contract voor zijn/haar droombaan. Maar ook het voeren van prettige gesprekken, waar je echt dieper in kan gaan op persoonlijkheidskenmerken en kwaliteiten. En dus verder kijkt naar alleen de hard skills van een persoon.

Wil jij deel uitmaken van het Trinamics team?

Klik dan op onderstaande button en kom met ons in contact!

Arjan Helpt je graag verder!
Arjan van der Sluis
Contact opnemen