Nederlands

Kies jouw taal

Werken bij trinamics volgens Angèle

Een reis van negen jaar bij Trinamics.

Ontmoet Angèle, deze dame is altijd in voor een feestje en een glas wijn, dit blijkt wel bij onze vrijmibo. En weet je wat haar grootste zwakte is? Winkelen! Vooral als haar salaris net gestort is, kun je maar beter uit de buurt van haar laptop blijven, want dan gaat ze echt los met haar online aankopen, met als zwak schoenen.

101722trinamics2p 87905angele

Angèle viert een mijlpaal bij Trinamics - maar liefst negen jaar in dienst! We blikken graag met haar terug op haar reis bij Trinamics.

Als ik terugkijk op de afgelopen negen jaar van mijn carrière bij Trinamics, doe ik dat met een positief gevoel. Het voelt als een reis vol groei, ontwikkeling en nieuwe uitdagingen die ik met trots heb doorstaan.

Ik herinner me nog goed hoe ik negen jaar geleden op zoek was naar een administratieve baan. Destijds had ik nog geen ervaring met salarisadministratie, maar toen ik de vacature van Trinamics tegenkwam, wilde ik de gok wagen. Ik wist dat dit de kans was om iets nieuws te leren, om mezelf uit te dagen en te groeien in een nieuw vakgebied.

Mijn taken bij Trinamics zijn door de jaren heen gevarieerd geweest. Van het opmaken van salarissen tot het boeken en controleren van uren van medewerkers bij onze opdrachtgevers, maar ook het verwerken van ZZP'ers en werving en selectie, tot het beheren van contracten en mutaties. Daarnaast begeleid ik mijn collega's Angela en Anne in hun werk.

Hoe ervaar ik mijn functie? Leuk en uitdagend, er is altijd wel iets nieuws te leren. Elk project brengt zijn eigen unieke uitdagingen met zich mee, en dat houdt me scherp en gemotiveerd.

Terugblikkend op de afgelopen negen jaar, zie ik een periode van immense veranderingen. Trinamics is aanzienlijk gegroeid, en deze groei heeft ook een impact gehad op onze processen, vooral wat betreft de verwerking van salarissen. Toen ik begon, werkten we nog met eenvoudige Excel-bestanden; een gestructureerd systeem zoals we dat nu kennen, was er nog niet. Deze transformatie weerspiegelt niet alleen de groei van ons bedrijf, maar ook onze voortdurende inzet voor innovatie en verbetering. Niet alleen het bedrijf, maar ook ikzelf ben veranderd in deze tijd. Ik ben gegroeid, zowel professioneel als persoonlijk, en ik weet zeker dat dit mede te danken is aan de kansen en mogelijkheden die Trinamics mij heeft geboden.

Wat zijn mijn toekomstige doelen binnen Trinamics? Ik hoop nog meer taken en verantwoordelijkheden te krijgen. Stap voor stap wil ik blijven groeien, mezelf blijven uitdagen in mijn carrière. Met de steun van mijn collega's en de inspirerende omgeving van Trinamics, weet ik zeker dat er nog vele mooie dingen op mijn pad komen bij dit geweldige bedrijf. Op naar de volgende negen jaar!

101722trinamics2p 87905angele

Wil jij deel uitmaken van het team van Trinamics?