NL
NL

TECHNISCH DETACHERINGSBUREAU

Trinamics. Wij verbinden mensen met techniek

Op zoek naar ambitieuze technici? Trinamics is hét technisch detacheringsbureau met al ruim 15 jaar ervaring in de technische uitleenbranche. We hebben duizenden techneuten in ons netwerk. Mbo’ers, hbo’ers en universitair geschoolden. Jong en wat ouder. Fris of ervaren. De kans is dan ook groot dat wij een geschikte kandidaat hebben voor uw vacature. Stop met zoeken, wij gaan u helpen!

Neem contact op

Wij zijn ervan overtuigd dat onze IT-professionals jouw organistaie verder kunnen helpen. U ook? 

WERKWIJZE

Om zeker te zijn welk type professional het best bij jullie organisatie past, komen wij graag eerst persoonlijk kennismaken. Naast de ervaring en kwaliteiten van onze technische vakmensen moeten zij ook passen bij jullie bedrijf.

Samen komen we vervolgens tot een mooie selectie van geschikte kandidaten. Jullie voeren de sollicitatiegesprekken en wij zorgen voor de rest! Geen match? Dan ook geen kosten!

Hebben we een match gevonden? Top! Wij verzorgen de communicatie gedurende de gehele eerste periode. Natuurlijk evalueren we de voortgang om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen. Hoe vaak zitten we dan rond de tafel? De kwantiteit is volledig afhankelijk van waar jullie en de gedetacheerde behoeften aan hebben. Onze focus ligt op de kwaliteit van de contactmomenten!

DUURZAME RELATIE

Trinamics is een technisch detacheringsbureau wat gaat voor een duurzame, transparante relatie en niet voor een snelle winst. Voor zowel de klant als de medewerker. In tegenstelling tot een technisch uitzendbureau, zijn wij echt op zoek naar de perfecte match voor een langere periode.

Onze Technische Vacatures

HRizon Program - Test Manager (12 months) (Workday, Test, ServiceNow)

Would you like to join a company who is active in the high-tech industry and work on high-end software in the Brainport region of Eindhoven? For our client I am looking for a Global Compliance and ...

Global Compliance and Quality specialist for Facilities (12 months)

Would you like to join a company who is active in the high-tech industry and work on high-end software in the Brainport region of Eindhoven? For our client I am looking for a Global Compliance and ...

Experienced DC/OS Virtual Computing Platform Engineer

International top cliënt (Eindhoven area the Netherlands) High Tech Machine/Component/Product/Robotics related.The cliënt offers a good carrier perspective where talents will be recognized and yo...

BRANCHES

Referenties

Wij krijgen erg veel energie van het koppelen van het juiste technische professional aan de juiste opdrachtgever. Gelukkig hebben al vele bedrijven de samenwerking met techinsch detacheringsbureau Trinamics gevonden. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat we al met vele mooie bedrijven hebben mogen samenwerken en hen hebben mogen voorzien van nieuw technisch talent. Bent u benieuwd hoe de verschillende opdrachtgevers onze dienstverlening ervaren? 

SAMENWERKEN

Bent u op zoek naar nieuw technisch talent? Trinamics helpt u graag in uw zoektocht! Met kantoren in Eindhoven, Breda, Nijmegen en Rotterdam zijn we door heel Nederland goed te vinden. Benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen!

Bericht sturen

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Verstuur bericht

Gerelateerde pagina's