NL
NL

TECHNISCH DETACHERINGSBUREAU

Trinamics. Wij verbinden mensen met techniek

Op zoek naar ambitieuze technici? Trinamics is hét technisch detacheringsbureau met al ruim 15 jaar ervaring in de technische uitleenbranche. We hebben duizenden techneuten in ons netwerk. Mbo’ers, hbo’er en universitair geschoolden. Fris of ervaren. Op deze pagina leggen we u als opdrachtgever uit wat u van ons kunt verwachten. Ben je een technische professional en wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande button. 

Neem contact op

Wij zijn ervan overtuigd dat onze professionals uw organistaie verder kunnen helpen. U ook? 

WERKWIJZE

Om zeker te zijn welk type professional het best bij uw organisatie past, komen wij graag eerst persoonlijk kennismaken. Naast de ervaring en kwaliteiten van onze technische vakmensen moeten zij ook passen bij uw bedrijf.

Samen komen we vervolgens tot een mooie selectie van geschikte kandidaten. U voert de sollicitatiegesprekken en wij zorgen voor de rest! Geen match? Dan ook geen kosten!

Hebben we een match gevonden? Top! Wij verzorgen de communicatie gedurende de gehele eerste periode. Natuurlijk evalueren we de voortgang om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen. Hoe vaak zitten we dan rond de tafel? De kwantiteit is volledig afhankelijk van waar u en de gedetacheerde behoeften aan hebben. Onze focus ligt op de kwaliteit van de contactmomenten!

DUURZAME RELATIE

Trinamics is een technisch detacheringsbureau wat gaat voor een duurzame, transparante relatie en niet voor een snelle winst. Voor zowel de klant als de medewerker. In tegenstelling tot een technisch uitzendbureau, zijn wij echt op zoek naar de perfecte match voor een langere periode met de mogelijkheid tot vaste overname. 

BRANCHES

Referenties

Wij krijgen erg veel energie van het koppelen van het juiste technische professional aan de juiste opdrachtgever. Gelukkig hebben al vele bedrijven de samenwerking met techinsch detacheringsbureau Trinamics gevonden. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat we al met vele mooie bedrijven hebben mogen samenwerken en hen hebben mogen voorzien van nieuw technisch talent. Bent u benieuwd hoe de verschillende opdrachtgevers onze dienstverlening ervaren? 

SAMENWERKEN

Bent u op zoek naar nieuw technisch talent? Trinamics helpt u graag in uw zoektocht! Met kantoren in Eindhoven, Breda, Nijmegen en Rotterdam zijn we door heel Nederland goed te vinden. Benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen!

Meer informatie

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
* Verplichte velden
Verstuur bericht

Gerelateerde pagina's