Nederlands

Kies jouw taal

Vacatures in Zuid-Holland

Project Engineer Piping

Installatie en Energie Medior Zuid-Holland 3088,- / 4838,-

Binnen de rol van Project Engineer Piping werk je aan projecten gericht op ons ondergrondse leidingnetwerk voor het transport en de distributie van (drink)water, evenals aan projecten in verband met industriewater. Binnen het Projecten-team maak je deel uit van een nauw samenwerkend team van projectmanagers, ontwerpers, voorbereiders, directievoerders en toezichthouders. Je werkt bovendien zij aan zij met collega's uit ondersteunende afdelingen en andere teams.

Projectleider

Installatie en Energie Medior Zuid-Holland 4000,- / 4600,-

Bij de opdrachtgever, Infra & Mobility, krijg je de kans om een functie te vervullen als projectleider in een uitdagende en afwisselende omgeving. Je werkt nauw samen met collega's door de hele organisatie en maakt deel uit van een klein en hecht team. Grijp deze kans en geef een boost aan jouw carrière bij ons.

Werkvoorbereider

(Hightech) Industrie Medior Zuid-Holland

Voor een van onze opdrachtgevers in de ontwikkeling en productie van electronica, zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider. Heb jij ervaring met het beheersen van geautomatiseerde informatiesystemen, kennis van elektronica-assemblage en de teamplayer naar wie wij op zoek zijn? Dan zou dit de volgende stap in jouw carrière kunnen zijn!

Recruitment Consultant Rotterdam

Recruitment Starter Zuid-Holland 2500,- / 4000,-

Maandagochtend, je pakt een bakje koffie of thee en kletst nog wat met een collega over hoe je weekend was. Eenmaal op je plek start je je laptop op en werk je je mailbox bij. In je agenda zie je dat je om half 10 weekoverleg hebt met je collega’s. Daar bespreek je jouw kandidaten en welke vacatures je momenteel hebt uitstaan. Na dit werkoverleg ga je lekker aan de slag en bereid je je voor op het sollicitatiegesprek dat je zo meteen met een kandidaat hebt voor een nieuwe opdrachtgever die je zelf hebt benaderd, mag je namelijk twee interessante profielen werven, let’s go! Omringd door gezellige en gemotiveerde collega’s die elke dag alle kansen aangrijpen ben jij de maandag goed begonnen. Blue Monday? Dat kennen wij bij Trinamics niet. Een flauwe grap hier en daar en midden op de dag spelen we graag een potje darts of wandelen we een rondje in de buurt

Werkvoorbereider

(Hightech) Industrie Junior Zuid-Holland 3500,- / 4500,-

Wij zoeken een gedreven Equipment Maintenance Planner voor ons vooraanstaande Techcenter, gelegen in de regio Den Haag. Bij ons bedrijf, dat bekend staat om haar voortdurende groeikansen, speel je een cruciale rol in het plannen en voorbereiden van dagelijkse werkzaamheden in onze werkplaatsen. Dit omvat taken met betrekking tot inspectie, nieuwbouw en onderhoud van Geotechnisch- en Geofysisch materiaal. In deze veelzijdige functie werk je nauw samen met collega's van de inkoopafdeling, externe leveranciers en projectleiders binnen de werkplaatsen.

Data Analist Rotterdam

Software/IT Medior Zuid-Holland

Wij zijn een vooraanstaand softwarebedrijf gevestigd in het hart van Rotterdam. Ons toegewijde team van experts ontwikkelt innovatieve softwareoplossingen die bedrijven helpen bij het benutten van hun gegevens om betere beslissingen te nemen en hun prestaties te verbeteren. Als onderdeel van ons groeiende team zoeken we een gepassioneerde Data Analist met expertise in PowerBI, Excel en SQL om ons te helpen bij het leveren van datagestuurde inzichten aan onze klanten.

Mechatronic System Design Engineer

Installatie en Energie Medior Zuid-Holland 4000,- / 5500,-

Passionate about creating innovative solutions that blend mechanical and electronic systems into seamless, high-performance machines? Do you thrive on pushing the boundaries of technology to create products that impact industries and improve lives? If so, we invite you to apply for the role as a Mechatronic System Design Engineer.

Software Engineer in Test

Automotive Senior Zuid-Holland

Are you a teamplayer with 3 years+ experiences in software development and are you familiar with technical or automatization software? We are always challenging ourselves to build a better future. We need the most innovative and diverse Digital Minds to develop tomorrow’s reality. You will be working at a mature and wide-spread simulation platform for virtual development and validation of (Highly) Automated Driving systems.

Tekenaar Machinebouw

Machinebouw & Constructie Junior Zuid-Holland

Ga jij als Tekenaar Machinebouw aan de slag? Met jouw skills werk je samen met het constructieteam en bieden wij jou een dynamische werkomgeving binnen de machinebouw.

Elektromonteur Heavy Duty Laadoplossingen

Installatie en Energie Medior Zuid-Holland

Onze opdrachtgever is actief in de aanleg en onderhoud van laadoplossingen voor het openbaar vervoer door heel Nederland. Als Elektromonteur ben jij actief in de tak Heavy Duty waarbij je werkt met laag, midden en hoogspanning omtrent laadinstallaties voor bussen, treinen en boten.

Vorige pagina Volgende pagina