Nederlands

Kies jouw taal

Werken bij trinamics volgens Rutger

Rutger vertelt je graag over zijn rol als Divisiemanager bij Trinamics. Hoe begint hij zijn werkdag en wat vindt hij het leukst in zijn werk? Je leest het hier!

rutger divisiemanager

Dit is mijn verhaal

Hoe ben jij bij Trinamics terecht gekomen?
Zo’n negen jaar geleden ben ik naar Breda verhuisd. Toen ben ik op zoek gegaan naar een functie binnen de recruitmentbranche waar ik veel verantwoordelijkheid en vrijheid zou krijgen. Ik zag een vacature van Recruitment Consultant bij Trinamics en die sprak mij aan. Toen ik op gesprek kwam, ben ik vrijwel direct aangenomen. Dit kwam mede door mijn relevante werkervaring. Het was fijn dat ik direct een vacature vond waar alles aan klopte!

Wat was je eerste indruk tijdens je inwerkperiode?
Dat is alweer een tijdje geleden.. Ik had het voordeel dat ik al een paar jaar werkervaring had opgedaan in de uitzendbranche en al bekend was met technische recruitment. Ik kon dus al snel redelijk zelfstandig aan de slag. De fijne kneepjes van het vak heeft mijn toenmalig manager me bijgebracht. Hier ben ik hem nog altijd dankbaar voor. Het is echt een baan waarbij je leert door te doen. Fouten maken kan en mag, juist daar leer je het meeste van.

Wat houdt je werk precies in?
Ik ben eindverantwoordelijk voor de divisie Research & Development. Dit houdt in dat ik strategische beslissingen maak en een team bestaande uit een Team Lead, Key Accountmanager(s) en Recruitment Consultants aanstuur. Tevens maak ik onderdeel uit van het managementteam en pak ik projecten op om Trinamics te blijven verbeteren. Verder onderhoud ik contacten met bestaande (key)accounts/multinationals en bouw deze verder uit.

Werken bij Trinamics betekent..
De mogelijkheid om ondernemerschap uit te voeren in loondienst, plezier kunnen maken en dat hard werken echt loont. Het leukste aan het werk is dat het nooit verveelt. Je bent ontzettend afwisselend bezig, maar toch doelgericht. Het geeft een kick als je alle belanghebbenden zowel intern, als extern kan bewegen om gezamenlijk een groot doel na te streven waarvan je de resultaten ziet.

Hoe heb je jezelf kunnen ontwikkelen binnen Trinamics?
De afgelopen 9 jaar heb ik mezelf weten te ontwikkelen van Junior Recruitment Consultant naar Divisie Manager. Ik heb een paar mooie stappen weten te maken en ik ben blij dat ik bij Trinamics de ruimte heb gekregen om mezelf te ontwikkelen.

Ik begin mijn (werk)dag altijd met..
Bruine boterhammen met pindakaas en een lekker bakje koffie.

Mijn werkdag is geslaagd als..
Wanneer iedereen binnen de divisie met de afgesproken zaken is bezig geweest en er een goede balans is geweest tussen werk en fun/ontspanning. Slechte grappen worden hier genoeg gemaakt :).

rutger divisiemanager

Wil jij deel uitmaken van het team van Trinamics?