NL
NL

Verhalen van onze medewerkers

Leer onze medewerkers kennen. Ben jij benieuwd hoe een werkdag er bij Trinamics uit ziet? En wil jij graag weten wat onze medewerkers drijft? Lees het hier!

Werken bij trinamics volgens Rutger

Rutger vertelt je graag over zijn rol als Business Unit Manager bij Trinamics. Hoe begint hij zijn werkdag en wat vindt hij het leukst in zijn werk? Je leest het hier!

Dit is mijn verhaal

Hoe ben jij bij Trinamics terecht gekomen?
Zo’n zeven jaar geleden ben ik naar Breda verhuisd. Toen ben ik op zoek gegaan naar een functie binnen de recruitmentbranche waar ik veel verantwoordelijkheid en vrijheid zou krijgen. Ik zag een vacature van Recruitment Consultant bij Trinamics en die sprak mij aan. Toen ik op gesprek kwam, ben ik vrijwel direct aangenomen. Dit kwam mede door mijn relevante werkervaring. Het was fijn dat ik direct een vacature vond waar alles aan klopte!

Wat was je eerste indruk tijdens je inwerkperiode?
Dat is alweer een tijdje geleden.. Ik had het voordeel dat ik al een paar jaar werkervaring had opgedaan in de uitzendbranche en al bekend was met technische recruitment. Ik kon dus al snel redelijk zelfstandig aan de slag. De fijne kneepjes van het vak heeft mijn toenmalig manager me bijgebracht. Hier ben ik hem nog altijd dankbaar voor. Het is echt een baan waarbij je leert door te doen. Fouten maken kan en mag, juist daar leer je het meeste van. 

Wat houdt je werk precies in?
Ik onderhoud contacten met bestaande (key)accounts/multinationals en bouw deze verder uit. Ik spreek dus veel mensen per dag, wat het zo afwisselend maakt. Ook monitor ik ontwikkelingen en trends binnen de Automotive en High Tech Industrie. Daarbij probeer ik ver vooruit te kijken. De begeleiding en aansturing van de Key Account Managers en Recruitment Consultants binnen deze unit valt ook onder mijn verantwoordelijkheid. Dus ook het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken om te ervoor zorgen dat we echt als een team werken. 

Ook neem ik deel aan interne overleggen die betrekking hebben op organisatieontwikkelingen en leg ik verantwoording af over de verwachte prognose en de uiteindelijk behaalde (wekelijkse/maandelijkse) resultaten richting het Management en de Directie. Ik ben dus betrokken bij processen op elk niveau van de organisatie. 

Werken bij Trinamics betekent..
De mogelijkheid om ondernemerschap uit te voeren in loondienst, plezier kunnen maken en dat hard werken echt loont. Het leukste aan het werk is dat het nooit verveelt. Je bent ontzettend afwisselend bezig, maar toch doelgericht. Het geeft een kick als je alle belanghebbenden zowel intern, als extern kan bewegen om gezamenlijk een groot doel na te streven waarvan je de resultaten ziet.

Hoe heb je je jezelf kunnen ontwikkelen binnen Trinamics?
De afgelopen 6,5 jaar heb ik mezelf weten te ontwikkelen van Junior Recruitment Consultant naar Business Unit Manager. Ik heb een paar mooie stappen weten te maken en ik ben blij dat ik bij Trinamics de ruimte heb gekregen om mezelf te ontwikkelen.

Ik begin mijn (werk)dag altijd met..
Yoghurt met havermout en koffie. Tegenwoordig gaan de bananenpannenkoeken er ook wel in!

Mijn werkdag is geslaagd als..
Iedereen binnen de unit met de afgesproken zaken is bezig geweest en er een goede balans is geweest tussen werk en fun/ontspanning. Slechte grappen worden hier genoeg gemaakt.

Wil jij deel uitmaken van het team van Trinamics?

Rutger Helpt je graag verder!
Rutger Bartelink
Contact opnemen