Nederlands

Kies jouw taal

Werken bij trinamics volgens Rutger

Rutger vertelt je graag over zijn rol als Divisiemanager bij Trinamics. Hoe begint hij zijn werkdag en wat vindt hij het leukst in zijn werk? Je leest het hier!

rutger divisiemanager

Dit is mijn verhaal

Hoe ben jij bij Trinamics terecht gekomen?
Zo’n ruim 10 jaar geleden ben ik naar Breda verhuisd. Toen ben ik op zoek gegaan naar een functie binnen de recruitmentbranche waar ik veel verantwoordelijkheid en vrijheid zou krijgen. Ik zag een vacature van Recruitment Consultant bij Trinamics en die sprak mij aan. Toen ik op gesprek kwam, ben ik vrijwel direct aangenomen. Dit kwam mede door mijn relevante werkervaring. Het was fijn dat ik direct een vacature vond waar alles aan klopte!

Wat was je eerste indruk tijdens je inwerkperiode?
Dat is alweer een tijdje geleden.. Ik had het voordeel dat ik al een paar jaar werkervaring had opgedaan in de uitzendbranche en al bekend was met technische recruitment. Ik kon dus al snel redelijk zelfstandig aan de slag. De fijne kneepjes van het vak heeft mijn toenmalig manager me bijgebracht. Hier ben ik hem nog altijd dankbaar voor. Het is echt een baan waarbij je leert door te doen. Fouten maken kan en mag, juist daar leer je het meeste van.

Wat houdt je werk precies in?
Ik vervul een veelzijdige functie. Aan de ene kant ben ik verantwoordelijk voor het onboarden en coachen van onze interne commerciële collega's, met als doel hen te laten ontplooien. Aan de andere kant neem ik continu de leiding in projecten gericht op het verbeteren van onze processen. Daarnaast ben ik intensief betrokken bij het waarborgen van kwaliteit en naleving van regelgeving, en werk ik nauw samen met het strategisch managementteam aan het ontwikkelen van beleid.

Werken bij Trinamics betekent..
De mogelijkheid om ondernemerschap uit te voeren in loondienst, plezier kunnen maken en dat hard werken echt loont. Het leukste aan het werk is dat het nooit verveelt. Je bent ontzettend afwisselend bezig, maar toch doelgericht. Het geeft een kick als je alle belanghebbenden zowel intern, als extern kan bewegen om gezamenlijk een groot doel na te streven waarvan je de resultaten ziet.

Hoe heb je jezelf kunnen ontwikkelen binnen Trinamics?
De afgelopen 10 jaar heb ik mezelf weten te ontwikkelen van Junior Recruitment Consultant naar Performance & Recruitment Manager. Ik heb een paar mooie stappen weten te maken en ik ben blij dat ik bij Trinamics de ruimte heb gekregen om mezelf te ontwikkelen.

Ik begin mijn (werk)dag altijd met..
Een geblende groente en fruit eiwit shake met een lekker bakje koffie.

Mijn werkdag is geslaagd als..
Als ik mijn bijdrage weer heb kunnen leveren in de ontwikkeling van onze interne collega’s en procesverbeteringen.

rutger divisiemanager

Wil jij deel uitmaken van het team van Trinamics?