NL
NL

Verhalen van onze medewerkers

Leer onze medewerkers kennen. Ben jij benieuwd hoe een werkdag er bij Trinamics uit ziet? En wil jij graag weten wat onze medewerkers drijft? Lees het hier!

Werken bij trinamics volgens Rick

Rick vertelt je graag over zijn rol als Key Account Manager bij Trinamics. Hoe begint hij zijn werkdag en wat vindt hij het leukst in zijn werk? Je leest het hier!

Dit is mijn verhaal

Hoe ben jij bij Trinamics terecht gekomen?
In de zomer van 2017 heb ik mijn commerciële HBO studie aan de NHTV in Breda afgerond. Na het afronden van deze studie dacht ik me rustig te gaan oriënteren op de banenmarkt en maar eerst even de diploma uitreiking afwachten. Tijdens die uitreiking sprak ik met Simon, die op dat moment ook net was afgestudeerd en was begonnen bij Trinamics in de rol van Recruitment Consultant. Hij vertelde me wat zijn functie inhield en wat voor organisatie Trinamics precies is. Een dag later belde de vestigingsmanager van Breda of ik interesse had om eens te komen kijken op kantoor. Vijf dagen later heb ik mijn contract getekend en maandag ben ik begonnen!

Wat was je eerste indruk tijdens je inwerkperiode?
De eerste maanden waren behoorlijk intensief mede doordat je nog niet alle kennis van de technische branche beheerst. Je komt tenslotte van een commerciële opleiding en bent niet opgeleid tot werktuigbouwkundige. Veel begrippen en functietitels die je hoort zijn nieuw. Juist daarom was het een leerzaam en leuk inwerktraject. Samen met je manager ga op zoek naar jouw specifieke interesse binnen de techniek en trechter je alle informatie die voor jou relevant is.

Het doel van het inwerktraject is om zo snel mogelijk een gelijkwaardig gesprekspartner te zijn voor zowel klanten, als kandidaten. Je krijgt heel snel het gevoel dat je daadwerkelijk iets kunt gaan betekenen voor mensen en dat is heel motiverend.

Wat houdt je werk precies in?
Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor het beheren van relaties van de huidige Key Accounts. Ook ben ik bezig met het herkennen en aanvliegen van kansen binnen de mijn eigen markt. Daarnaast doe ik ook een deel Recruitment, maar in vergelijking met onze Recruiters en Recruitment Consultants zit ik meer aan de klantzijde.

Omdat onze grotere klanten vaak meerdere mensen in dienst hebben via Trinamics, sta ik dagelijks in contact met mijn klanten. Ik zorg ervoor dat alles goed verloopt op bij de klant en dat we een duidelijk groeipad hebben voor onze medewerkers. Het is belangrijk om goede feedback te krijgen in je werk, om dingen te kunnen leren en met plezier naar je werk te gaan. Ik probeer er voor te zorgen dat onze externe medewerkers dit allemaal hebben door goed te evalueren en tijdig met oplossingen te komen, mochten bovenstaande zaken niet zo zijn.  Daarnaast helpt ik mijn klanten om doelstellingen op het gebied van Recruitment en HR te vervullen. Daarbij ben ik de schakel die deze zaken weer uitzet binnen Trinamics, zodat alle Recruiters en Recruitment Consultants een focus hebben om dagelijks mee bezig te zijn.

Werken bij Trinamics betekent..
Een hoop gezelligheid en foute grappen, veel diversiteit in je werk en tijd die voorbij vliegt.

Hoe heb je je jezelf kunnen ontwikkelen binnen Trinamics?
Mijn eerste 2 jaar bij Trinamics heb ik als Recruitment Consultant gewerkt en het traject van Junior, Medior en Senior doorlopen. Inmiddels draag ik de functie titel Key Accountmanager Automotive & High Tech Systems.

Naast een ontwikkeling in functies, heb ik mezelf vooral ontwikkeld als professional. Ik ben begonnen als student en inmiddels een waardig partner voor de grotere technische bedrijven in Nederland. Dat is heel gaaf en geeft me veel energie. Daarnaast heb ik de afgelopen drie jaar mensen leren kennen en geholpen van over de hele wereld, waardoor ik een hoop heb geleerd op het gebied van cultuur en de verhouding tussen Nederland en andere werelddelen.

Ik begin mijn (werk)dag altijd met..
Een uitgebreid ontbijt!

Mijn werkdag is geslaagd als..
Als ik iets heb kunnen betekenen, zowel voor opdrachtgevers, kandidaten of mijn Trinamics collega’s. En minimaal drie flauwe grappen heb gemaakt!

Wil jij deel uitmaken van het Trinamics team?

Klik dan op onderstaande button en kom met ons in contact!

Rick Helpt je graag verder!
Rick Schipperen
Contact opnemen