Nederlands

Kies jouw taal

Werken bij trinamics volgens Rick

Rick vertelt je graag over zijn rol als Teamlead bij Trinamics. Hoe begint hij zijn werkdag en wat vindt hij het leukst aan zijn werk? Je leest het hier!

rick teamlead

Dit is mijn verhaal

Hoe ben jij bij Trinamics terecht gekomen?
In de zomer van 2017 heb ik mijn commerciële hbo-opleiding aan de NHTV in Breda afgerond. Ik ben toen de dag na mijn diploma uitreiking op gesprek geweest bij Trinamics, op aanraden van een studiegenoot en collega bij Trinamics. Een week later heb ik mijn contract getekend en ben ik begonnen.

 Wat was je eerste indruk tijdens je inwerkperiode?
De eerste maanden waren behoorlijk intensief, mede doordat je nog niet alle kennis van de technische branche beheerst. Je komt tenslotte van een commerciële opleiding en bent niet opgeleid tot werktuigbouwkundige. Veel begrippen en functietitels die je hoort zijn nieuw. Juist daarom was het een leerzaam en leuk inwerktraject. Samen met je manager ga op zoek naar jouw specifieke interesse binnen de techniek en trechter je alle informatie die voor jou relevant is.

Het doel van het inwerktraject is om zo snel mogelijk een gelijkwaardig gesprekspartner te zijn voor zowel klanten, als kandidaten. Je krijgt heel snel het gevoel dat je daadwerkelijk iets kunt gaan betekenen voor mensen en dat is heel motiverend.

Hoe heb je jezelf kunnen ontwikkelen binnen Trinamics?
Ik ben bij Trinamics begonnen als Recruitment Consultant. Ik heb me daarin vooral gefocusseerd op het bemiddelen van HBO+ profielen vanuit de hele wereld naar een vaste baan binnen de Automotive industrie in Nederland. Daarnaast heb ik de markt leren kennen en een aantal klanten aan me weten te binden waar ik hele leuke relaties mee heb opgebouwd.

Van Recuritment Consultant heb ik toen de stap gemaakt naar Key Accountmanager, waarbij het bedienen en uitbouwen van mijn klanten mijn belangrijkste taken waren.

Inmiddels ben ik actief als Teamlead voor de divisie Research & Development. Ik hou me bezig met het primaire proces (Recruitment/Accountmanagent), maar ook met het aansturen van een team en strategische doelstellingen binnen de unit Research & Development. De unit R&D richt zich op klanten binnen de High Tech industrie en profielen op HBO+ niveau (wereldwijd).

Werken bij Trinamics betekent..
Een hoop gezelligheid, uitjes (ook naar het buitenland) en foute grappen, veel diversiteit in je werk en een enorm (wereldwijd) netwerk. Daarnaast een hoop kansen en tijd om jezelf te ontwikkelen en mooie arbeidsvoorwaarden.

Ik begin mijn (werk)dag altijd met..
2 boterhammen met pindakaas!


Mijn werkdag is geslaagd als..
Als ik iets voor elkaar heb gekregen, zowel voor opdrachtgevers, kandidaten of mijn Trinamics collega’s.

rick teamlead

Wil jij deel uitmaken van het Trinamics team?

Klik dan op onderstaande button en kom met ons in contact!