Nederlands

Kies jouw taal

Werken bij trinamics volgens Mark

Mark vertelt je graag over zijn rol als Divisiemanager bij Trinamics. Hoe begint hij zijn werkdag en wat vindt hij het leukst in zijn werk? Je leest het hier!

mark divisiemanager

Dit is mijn verhaal

Hoe ben jij bij Trinamics terecht gekomen?
Ik had mijn CV online gezet en werd binnen een korte tijd benaderd door de toenmalige directeuren. Zij nodigde mij uit voor een gesprek en al snel volgde een tweede. Ik wilde graag in de regio Eindhoven werken en na 8 jaar bij mijn vorige werkgever was ik toe aan een nieuwe uitdaging. De klik, het internationale aspect en de regio Eindhoven leidde mij er toe om voor Trinamics te kiezen!

Wat was je eerste indruk tijdens je inwerkperiode?
4,5 jaar gelden was het in Eindhoven nog een kleine club van 5 personen. Ik voelde mij gelijk welkom en kon het goed met iedereen vinden. Iedereen stond klaar om mij te helpen en stap voor stap heb ik alle fijne kneepjes van het vak geleerd.

Wat houdt je werk precies in?
Als BUM-Manager ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding en aansturing van drie van mijn teamleden. Ik coach ze in hun werkzaamheden, begeleid het wekelijkse teamoverleg van onze unit en voer de functionerings- en beoordelingsgesprekken. Aan het management leg ik wekelijks en maandelijks verantwoording af over de behaalde resultaten van de unit. Ook ben ik verantwoordelijk voor het genereren van leads en dien ik voor verschillen klanten als aanspreekpunt/contactpersoon.

Werken bij Trinamics betekent..
Humor, work hard, play hard! Een  goede samenwerking onderling en ook met de andere kantoren.

Hoe heb je jezelf kunnen ontwikkelen binnen Trinamics?
Ik ben gestart als Recruitment Consultant. Dit heb ik circa 2 jaar gedaan en daarna heb ik de stap mogen maken naar Key Account Manager binnen mijn business unit. Na 1 jaar kreeg ik de kans om als Business Unit Manager aan de slag te gaan. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen en nu mag ik al 2 jaar deze mooie rol bekleden. Daar ben ik ontzettend blij mee!

Ik begin mijn (werk)dag altijd met..
Een lekker muziekje op te zetten!

Mijn werkdag is geslaagd als..
Dat is wanneer ik fijn klantcontact en werkplezier heb gehad. Ofwel, wanneer ik veel heb gelachen. En uiteraard ook wanneer we een plaatsing gedaan hebben of ik een klantbezoek heb gehad.

mark divisiemanager

Wil jij deel uitmaken van het Trinamics team?

Klik dan op onderstaande button en kom met ons in contact!