Nederlands

Kies jouw taal

Werken bij trinamics volgens Marcel

Marcel vertelt je graag over zijn rol als Teamlead bij Trinamics. Hoe begint hij zijn werkdag en wat vindt hij het leukst in zijn werk? Je leest het hier!

marcel teamlead

Dit is mijn verhaal

Hoe ben jij bij Trinamics terecht gekomen?
De vorige Recruiter Operations, wat tevens een bekende van mij was, had een nieuwe uitdaging gevonden. Dit zorgde ervoor dat dit voor mij de uitgelezen kans was om de zorgsector te verlaten en als Recruiter aan de slag te gaan. Een functie die ik al jaren ambieerde!

Wat was je eerste indruk tijdens je inwerkperiode?
Trinamics viel me meteen op als een gezellige club jonge mensen, die altijd voor elkaar klaar staan en waar veel energie is. Een praatje over de prestaties van Ajax en PSV valt ook bij velen in de smaak en dat ligt me wel. Ook merkte ik dat er ontzettend hard gewerkt wordt in de arbeidsbemiddeling. Dit was even schakelen voor me, maar al snel raak je eraan gewend omdat je hierin wordt meegenomen door al je collega’s.

Wat houdt je werk precies in?
Als Recruiter bij de afdeling Operations probeer ik er vooral voor de zorgen dat de goede kandidaten vooral naar mij toe komen, in plaats van andersom. Dit kan door middel van vacatures posten op websites die aansprekend zijn, maar ook via connecties van kandidaten die ik spreek. Wanneer ik een goede kandidaat in bemiddeling heb gaat daar alle focus op om deze persoon bij zoveel mogelijk bedrijven aan te bieden op functies waar een persoon interesse in heeft. Verder heb ik tegenwoordig een dusdanig werknemersbestand dat ik met regelmaat evaluatiegesprekken met hen voer over het project waar ze mee bezig zijn bij de opdrachtgever.

Werken bij Trinamics betekent..
Work hard, Play hard.

Hoe heb je jezelf kunnen ontwikkelen binnen Trinamics?
Voor mij was de functie Recruiter nieuw, wat maakte dat ik een tijdje nodig had om de functie zo goed mogelijke invulling te gaan geven. Dit is stapje voor stapje gegaan. Nu kan ik met opgeheven hoofd zeggen dat ik behoorlijk zelfstandig aan de slag kan gaan om de gewenste resultaten te kunnen halen.

Ik begin mijn (werk)dag altijd met..
Rustiger opstarten en een goede bak koffie.

Mijn werkdag is geslaagd als..
Ik het gevoel heb dat mijn werknemers lekker aan de slag zijn en ik nieuwe plaatsingen of gesprekken bij de opdrachtgever heb kunnen realiseren.

marcel teamlead

Wil jij deel uitmaken van het Trinamics team?

Klik dan op onderstaande button en kom met ons in contact!