NL
NL

Verhalen van onze medewerkers

Leer onze medewerkers kennen. Ben jij benieuwd hoe een werkdag er bij Trinamics uit ziet? En wil jij graag weten wat onze medewerkers drijft? Lees het hier!

Werken bij trinamics volgens Manouk

Manouk vertelt je graag over haar rol als Key Account Manager bij Trinamics. Hoe begint zij haar werkdag en wat vindt zij het leukst in haar werk? Je leest het hier!

Dit is mijn verhaal

Hoe ben jij bij Trinamics terecht gekomen?
Via een oud collega in contact gekomen. Al kende ik Trinamics al wel, aangezien ik bij mijn oude werkgever al wel werk gerelateerd contact met Trinamics had.

Wat was je eerste indruk tijdens je inwerkperiode? 
De eerste weken waren heel erg leuk! Ik kwam terecht in een, naar mijn idee, klein team als ik het vergelijk met mijn oude werkgever. Dat resulteerde in dat alle collega’s behulpzaam waren en echt hun best deden om mij op mijn gemak te stellen. Door die kleinschaligheid merkte ik natuurlijk ook een verschil in de manier van werken dan dat ik gewend was. Dat was even wennen, maar nu zou ik niet anders meer willen.

Wat houdt je werk precies in? 
Als Key Account Manager ben ik verantwoordelijk voor specifieke klanten binnen de Automotive en Hardware. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bezoeken van de klant, vacatures ophalen en intern in de organisatie uitzetten, collega’s meenemen in de wensen van de opdrachtgever etc. Maar ook een dusdanige relatie opbouwen dat er een vertrouwensband ontstaat. Je werk kan iedere dag hetzelfde zijn als je alles op dezelfde manier doet, maar binnen Trinamics kun je het geheel op je eigen manier inrichten.

 Wat ik leuk vind aan mijn functie is het contact met de klant. Relatiebeheer is op mijn lijf geschreven! Ik zie het dan ook echt als een uitdaging om de samenwerking zo succesvol mogelijk te maken. Daar krijg ik veel energie van.

Werken bij Trinamics betekent..
Hard werken, maar ook zeker tijd voor een geintje. Het is een dynamische omgeving en je moet snel kunnen schakelen. Maar werken bij Trinamics betekent ook leuke collega’s en vooral een fijne sfeer! 

Hoe heb je je jezelf kunnen ontwikkelen binnen Trinamics?
Ik ben nog niet zo lang in dienst, dus ik heb nog geen grote ontwikkelingen doorgemaakt. Maar uiteraard leer ik elke dag wat nieuws en ik heb er alle vertrouwen in dat dat zo door blijft gaan.

Ik begin mijn (werk)dag altijd met..
Een kop thee, even kletsen met collega’s en dan gauw mijn mail checken! Ik kan niet tegen een volle mailbox dus deze heb ik het liefst zo snel mogelijk weg gewerkt.

Mijn werkdag is geslaagd als..
Als ik veel contact met de klant heb gehad, ook nog wat klantbezoeken heb gehad en heb kunnen zorgen dat er weer wat kandidaten zijn voorgesteld. Uiteraard moet er ook tijd zijn geweest voor wat lol op kantoor!

Wil jij deel uitmaken van het Trinamics team?

Klik dan op onderstaande button en kom met ons in contact!

Manouk Helpt je graag verder!
Manouk Beekwilder
Contact opnemen