Nederlands

Kies jouw taal

Werken bij trinamics volgens Manouk

Manouk vertelt je graag over haar rol als Divisiemanager bij Trinamics. Hoe begint zij haar werkdag en wat vindt zij het leukst in haar werk? Je leest het hier!

Dit is mijn verhaal

Wat houd je werk precies in?
Het ondersteunen en begeleiden (meewerken) met de consultants / recruiters binnen de Divisie Engineering. Daarnaast kijk ik  samen met de andere Divisie Managers naar strategische kansen en ontwikkelen voor Trinamics.

Hoe zou je je werkdag omschrijven?
Geen dag is hetzelfde, werken volgens een strakke planning is dus geen optie! Ik haal er energie uit als ik gesprekken heb kunnen voeren met prospects/ klanten. Tevens kan ik echt trots zijn als er successen zijn behaald met het team en het enthousiasme van mijn collega’s binnen het team zie. Maar uiteraard het belangrijkste van ons werk: als we een kandidaat weten te plaatsen bij een opdrachtgever.

Wat maakt jouw baan zo leuk?
Dat geen dag hetzelfde is! De drukte, het werken met collega’s/kandidaten en klanten en tevens het managen van een team.

Hoe zou jij het ‘Trinamics gevoel’ omschrijven?

Mijn vriend zou zeggen: Trinamics is haar 2e familie. En dat is wel wat het is. Er heerst een heel fijne sfeer en gezelligheid. Het werk is erg dynamisch en druk, maar bovenal geldt bij ons het motto:  work hard play hard.

Hoe heb je jezelf kunnen ontwikkelen binnen Trinamics?
Ik ben sinds september 2019 werkzaam bij Trinamics en heb al wat stappen mogen maken. Van Key Accountmanager naar Business Unit Manager en sinds januari 2022 ben ik werkzaam als Divisie Manager voor de Divisie Engineering.

Ik begin mijn (werk)dag altijd met..

Een kop thee, even kletsen met collega’s en dan gauw mijn mail checken! Ik kan niet tegen een volle mailbox dus deze heb ik het liefst zo snel mogelijk weg gewerkt.

Mijn werkdag is geslaagd als…
Wij met het team successen hebben weten te behalen en mijn collega’s met een goed gevoel naar huis gaan.

Wat weten jouw collega’s niet over jou?
Bij zo’n open boek als dat ik ben, weten mijn collega’s vrijwel alles!

230907trinamicsmanouk 49838

Wil jij deel uitmaken van het Trinamics team?

Klik dan op onderstaande button en kom met ons in contact!