Werken bij trinamics volgens Bob

Bob vertelt je graag over zijn rol als Key Accountmanager bij Trinamics. Hoe begint hij zijn werkdag en wat vindt hij het leukst in zijn werk? Je leest het hier!

Dit is mijn verhaal

Wat houd je werk precies in?
Zelf ben ik als Key Accountmanager Automotive verantwoordelijk voor een van de grootste Automotive bedrijven uit ons land. Ik ben continu opzoek naar de beste match voor de vele verschillende en uiteenlopende vacatures. Naast het zoeken naar de juiste kandidaten, schakel ik veel met managers en uiteraard onze eigen werknemers.

Hoe zou je je werkdag omschrijven?
Iedere dag is anders, de ene dag ga je bij verschillende bedrijven langs om een kijkje in de keuken de nemen en de andere dag spreek je verschillende sollicitanten uit de hele wereld. Dan heb je weer een lunch met iemand uit het werkveld en de andere dag heb je veel administratieve taken te doen. Dat is soms niet het allerleukste om te doen maar hoort er uiteraard wel bij.

Wat maakt jouw baan zo leuk?
Het begeleiden van een sollicitant van een eerste kennismaking tot aan de contractbespreking. Het werk geeft mij vooral voldoening als je een buitenlandse sollicitant na maanden online spreken uiteindelijk in het echt in Nederland mag verwelkomen. De dankbaarheid is dan enorm groot en dan is het fijn dat jij je steentje hebt kunnen bijdragen aan een nieuw leven in een nieuw land voor de desbetreffende medewerker. Daarnaast is het contact met de verschillende bedrijven enorm leuk. Je komt op veel verschillende plekken en afdelingen en leert veel mensen uit verschillende technische branches kennen.

Hoe zou jij het ‘Trinamics gevoel’ omschrijven
Na verschillende gesprekken met verschillende concullega’s uit dezelfde branche heb ik voor Trinamics gekozen omdat de beschreven informele sfeer en “Brabantse” gezelligheid mij direct aansprak. Na dik 2 jaar ervaar ik deze sfeer nog steeds. Er wordt hard gewerkt en iedereen staat voor elkaar klaar, maar daarnaast is er altijd tijd voor een grapje en gezelligheid.

Hoe heb je jezelf kunnen ontwikkelen binnen Trinamics?
Als groentje binnen de technische arbeidsbemiddeling kwam ik binnen bij Trinamics. Na mijn eerste periode als Recruitment Consultant Hardware heb ik de overstap gemaakt richting Automotive Engineering. Gezien mijn affiniteit met deze branche pikte ik de technische kennis hierin heel snel op. Na een jaar hard werken en veel kennis opdoen kreeg ik de kans om mij te bewijzen als Key Accountmanager. De rol die ik nu met veel succes en plezier vervul!

Ik begin mijn (werk)dag altijd met..
Een mooie zonsopgang in Venlo, een warme bak koffie in Eindhoven en een korte evaluatie van de slechte dartprestaties van mijn collega’s van de dag ervoor.

Mijn werkdag is geslaagd als..
Ik weer iemand aan een mooie nieuwe baan heb kunnen helpen, een leuk bedrijfsbezoek heb gehad en weer nieuwe mensen heb leren kennen. En als mijn mailbox (bijna) leeg is zodat ik met een voldaan gevoel de auto instap. Oh ja, en als ik de directeur heb verslagen met een potje darts in de pauze.

Wat weten jouw collega’s niet over jou?
Dat ik standaard in het Venloos dialect denk en eigenlijk dus nog getalenteerder ben dan dat ze denken;)

bob key accountmanager

Wil jij deel uitmaken van het team van Trinamics?