Nederlands

Kies jouw taal

techniek

Detachering Eindhoven

Detachering in Eindhoven? Trinamics helpt u graag!

Sinds 2005 is Trinamics hét bedrijf dat mensen verbindt met techniek. Hunkert uw bedrijf naar nieuw technisch talent? Wij gaan voor u op zoek naar de perfecte match. Voor detachering in Eindhoven en Breda bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op met ons kantoor in Eindhoven

Detachering Eindhoven

Op zoek naar een detacheringsbureau in Eindhoven? Trinamics helpt u graag in uw zoektocht naar de juiste technische professionals! Eindhoven is een innovatiestad met ruim 230.000 inwoners. De technische sector groeit elk jaar opnieuw. In 2012 is Trinamics detachering Eindhoven geopend. Na een aantal verhuizingen hebben we sinds een aantal jaren onze intrek genomen in één van de drie Spoortorens, gelegen aan de Fellenoord. Vanaf de bovenste verdieping werken we met veel passie aan het verbinden van gedreven technici en opdrachtgevers.

Branches

Trinamics helpt u graag met het invullen van technische vacatures. Voor detachering in Eindhoven en omgeving kunnen we u helpen in de volgende branches;

Werkwijze Trinamics

Zoals eerder gezegd, wij doen het op onze eigen manier. Per opdracht kijken met een open blik waar de kansen liggen en zetten daar op in. Zo lukt het ons razendsnel de beste en grootste technische talenten te werven.

Trinamics is een technisch detacheringbureau met een persoonlijke touch. We gaan voor een duurzame relatie. Om tot deze relatie te komen, is het belangrijk dat de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever én gedetacheerde volledig matchen.

Om de sfeer en cultuur van uw bedrijf goed in te kunnen schatten, komen we graag eerst persoonlijk kennismaken. Dit maakt onze zoektocht naar de perfecte kandidaat iets eenvoudiger. Samen zullen we gaan kijken naar een door ons opgestelde selectie van geschikte kandidaten. Zo komen we uiteindelijk tot de meest geschikte professional(s) voor het invullen van de vacature. Blijkt er geen geschikte kandidaat tussen te zitten? Dan ook geen kosten!

Detachering Eindhoven en Breda

Trinamics helpt al jarenlang met het invullen van, vaak lastig vervulbare, technische vacatures. Wij doen dit op onze eigen manier. De perfecte match vind je dan ook niet zo maar. Dit is hard werken! Bent u op zoek naar technische toppers? Trinamics verzorgt detachering in Eindhoven en Breda.

Meer informatie aanvragen

Bedankt voor je bericht. We gaan er meteen naar kijken en geven je snel een reactie!