Nederlands

Kies jouw taal

werken bij trinamics

Ben je bijna of net afgestudeerd?

Wij bieden jou een plek waar jij je carrière als technisch professional een kick-start kunt geven.

Weet je niet goed waar je je zoektoch moet beginnen? En verdwaal je in het doolhof aan technische vacatures? Geen zorgen! Bij ons zit je goed. Wij zorgen ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt, zodat jij je kunt ontwikkelen tot een expert in jouw vakgebied. 

Wil je meer weten?
rutger divisiemanager

Rutger Bartelink

Performance & Recruitment manager

Wat past bij jou?

Je bent pas of bijna afgestudeerd en klaar om jouw carrière van start te laten gaan. Je weet nog niet 100% zeker wat voor bedrijf goed bij je past en welke arbeidsvoorwaarden je écht belangrijk vindt, maar je weet wel wat je leuk vindt om te doen.

Wij nemen je graag mee in dit avontuur om jou aan je droombaan te helpen. Samen met jou bepalen we welke opdrachtgever het best bij je past, aansluitend op jouw wensen en ambities.

Focus op jouw talent

In het laatste jaar van je opleiding komt er veel op je af. Je studie afronden, je oriënteren op welke richting je precies op wil en bij wat voor soort bedrijf je graag wil werken. En dan hebben we het nog niet gehad over het doolhof aan technische vacatures. Want wanneer weet je of een werkgever écht een uitdagende opdracht heeft en of jij daarbij past?

Focus jij je liever op je eigen talenten en kwaliteiten en wil je direct aan het werk gaan? Zonder dat je tussen al die vacatures hoeft te zoeken? Ga dan eens in gesprek met onze consultants. Met jouw wensen en ambities vooropgesteld, vinden zij voor jou de juiste baan bij de juiste werkgever. 

Hoe we je helpen

Trinamics draait al 15 jaar mee in de technische branche. Door deze jaren heen hebben we een groot netwerk met goede relaties kunnen uitbouwen. En jij krijgt alle mogelijkheid om gebruik te maken van dit netwerk. 
Van grote internationale werkgevers tot aan lokale mkb bedrijven; bij ons vind je genoeg variatie en zit er altijd iets voor je bij. 

We staan nauw in contact met verschillende opdrachtgevers en houden de lijntjes graag kort. Daardoor hebben wij een goed beeld van de cultuur binnen de organisatie en zijn wij altijd op de hoogte wat er intern speelt. Zo kunnen we de beste match tussen jou en de opdrachtgever maken. 

Wil je weten hoe we te werk gaan? Lees dan ons sollicitatieproces

Startersfuncties

Ben je benieuwd welke vacatures we voor jou hebben? Klik op de button hieronder en ontdek het!