Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 3 vacatures

Filters

System Engineer Racks and Cabinets

Lucht- en Ruimtevaart Medior Overijssel

Unlock your potential as a System Engineer for Racks and Cabinets at Benchmark! Elevate your engineering career within a dynamic environment and join our international, multidisciplinary team. As a vital member, you'll actively contribute to the design of complete (sub)systems in project teams, taking charge of conceptualization, defining requirements, and ensuring system verification. Apply now to be a key player in driving innovation and excellence.

Technical Support Engineer

Lucht- en Ruimtevaart Medior Zuid-Holland 3000,- / 4000,-

Join one of Europe's leading defense programs, NH90 Helicopter, with a presence in multiple countries across the globe. As a member of our Technical Support Team, you'll play a vital role in ensuring the airworthiness and maintenance of this remarkable aircraft.

Assemblage monteur

Lucht- en Ruimtevaart Medior Zuid-Holland 2850,- / 3500,-

Dit bedrijf is de wereldleider in de vliegtuigindustrie en op zoek naar talentvolle personen die het verschil willen maken. Bij deze organisatie krijg je de kans om het beste te worden in wat je doet. Wat als je naast een goed salaris, jezelf kan ontwikkelen in de luchtvaart industrie? Lees dan snel verder!

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.