NL
NL

Trinamics Eindhoven

Vestiging Eindhoven

In 2012 is Trinamics Eindhoven geopend. Na een paar verhuizingen hebben we sinds een aantal jaar onze intrek genomen in de middelste van de drie Spoortorens. De torens zijn gelegen aan de Fellenoord, nabij het Philips Stadion en het Beursgebouw. Sinds begin 2018 werken we vanaf de bovenste verdieping met veel passie aan het bij elkaar brengen van technisch talent en opdrachtgevers. Benieuwd waar wij als organisatie voor staan? Je leest het in onze missie en visie.

Stad Eindhoven

Eindhoven is een stad met ruim 230.000 inwoners en tal van voorzieningen. Het inwonersaantal groeit elk jaar opnieuw en dit geldt ook voor de werkgelegenheid, met name in de technische sector. De basis van Eindhoven als innovatiestad is mede gelegd door bedrijven als Philips. Het voormalige bedrijventerrein van deze organisatie is inmiddels omgetoverd tot een vernieuwd stuk stad, genaamd Strijp-S. Een stad die continu in beweging is en ontzettend veel mogelijkheden biedt binnen de technische sector. Dit zorgt er ook voor dat veel expats werkzaam zijn in deze regio.

Ben je benieuwd naar welke banen wij voor jou beschikbaar hebben? Bekijk dan onze vakgebieden of technische vacatures in regio Eindhoven en de rest van Nederland. Wil je liever meer weten over wat Trinamics voor jou als technische professional kan betekenen? Bekijk dan onze pagina voor professionals. Meer weten over de dienstverlening van Trinamics of benieuwd wat wij voor opdrachtgevers kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. 

Bereikbaarheid Trinamics Eindhoven

De locatie van Trinamics Eindhoven sluit direct aan op een knooppunt van hoofdinvalswegen richting de A2 naar Amsterdam, de A50 naar Oss en de A58 naar Breda. Op onze grote parkeerplaats vind je voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ook met het openbaar vervoer zij wij goed bereikbaar. Ons kantoorpand bevindt zich op slechts 2 minuten loopafstand van NS Station Eindhoven Centraal. Plan hier je route naar ons kantoor. 

Vanaf de zesde verdieping, met mooi uitzicht over het Philips Stadion en het station van Eindhoven, werken dagelijks 12 betrokken medewerkers aan het succes van Trinamics. Op deze vestiging werken zowel recruiters en consultants, als accountmanagers en business unit managers. Nieuwsgierig naar de medewerkers van Trinamics Eindhoven? Bekijk onze medewerkerspagina.

Stuur ons een berichtje

Meer informatie

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
* Verplichte velden
Bericht versturen
Fellenoord 236 , 5611 ZC Eindhoven
Terug naar overzicht