Nederlands

Kies jouw taal

kantoor eindhoven trinamics

Werken bij Trinamics Eindhoven

“De wereld van techniek is té belangrijk om alleen aan mannen over te laten."

Manouk Beekwilder - Business Unit Manager

Wil jij hier werken?
230907trinamicsmanouk 49838

Manouk Beekwilder

Sales and account manager

De locatie

Vestiging Eindhoven is geopend in 2012, zeven jaar na het ontstaan van Trinamics. Na een paar verhuizingen hebben we sinds een aantal jaar onze intrek genomen in de middelste van de drie Spoortorens. De torens zijn gelegen aan de Fellenoord, vlakbij het Philips Stadion en het Beursgebouw. Sinds begin 2018 werken we vanaf de bovenste verdieping met zo’n 18 medewerkers met veel passie aan het bij elkaar brengen van technisch talent en opdrachtgevers.

Het kantoor

De sfeer op deze vestiging kenmerkt zich als informeel met een flinke dosis Brabantse gezelligheid. Je vindt er een grote lunchtafel, een compleet ingerichte zithoek en een bar om aan te borrelen na werk. Tijdens de lunch heb je alle tijd om een potje te darten of een rondje te wandelen. Ben jij fan van een beetje uitzicht vanaf je werkplek? Dan heb je geluk, want je kijkt precies op het stadion van PSV uit. Volgens onze commercieel directeur Philippe, is dit de mooiste club van de wereld. Op de vrijdagmiddag zijn we regelmatig te vinden op de Kleine Berg in het centrum van Eindhoven. Daar sluiten we de werkweek af en vieren we onze successen.

Eindhoven is een stad die continu in beweging is en waar ontzettend veel mogelijkheden zijn binnen de technische sector. Met name binnen de regio Brainport. Om deze mogelijkheden om te zetten in kansen is Trinamics Eindhoven dan ook breed vertegenwoordigd in talloze branches. Denk aan Automotive, Engineering, Hightech, Software/IT, Operations en Installatie/Energie. De klanten waarvoor we werken zijn uiteenlopend. Van grote, toonaangevende namen als ASML, DAF en Thermo Fisher tot aan lokale mkb-bedrijven.

Bereikbaarheid

De locatie van Trinamics Eindhoven sluit direct aan op een knooppunt van hoofdinvalswegen richting de A2 naar Amsterdam, de A50 naar Oss en de A58 naar Breda. Op onze grote parkeerplaats vind je voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ook met het openbaar vervoer zij wij goed bereikbaar. Ons kantoorpand bevindt zich op slechts 2 minuten loopafstand van NS Station Eindhoven Centraal. Plan hier je route naar ons kantoor.