Nederlands

Kies jouw taal

kantoor eindhoven trinamics

Werken bij Trinamics Breda

“De sfeer op kantoor en de hechte onderlinge band tussen collega’s zorgt ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga.“

Arjan van der Sluis - Recruiter

Wil jij hier werken?
paul operationeel manager

Paul Duquesnoy

Operationeel Manager

De locatie

Trinamics Breda heeft de langste historie. Zo’n 10 jaar geleden verhuisde we de vestiging van Oosterhout naar het gezellige en mooie Breda. Tot juli 2022 was het kantoor te vinden op bedrijventerrein “Westerhage”, vlak naast Station Prinsenbeek. Sinds de zomer van 2022 zijn we gevestigd aan de Fellenoordstraat in hartje centrum. Vanaf de tweede verdieping werken elke dag zo'n 20 passievolle medewerkers aan het succes van Trinamics. Alle collega’s komen uit Breda zelf of uit de buurt ervan. De binnenstad wordt regelmatig door ons bezocht tijdens een uitje of een borrel. Met de bourgondische sfeer die heerst is elk uitje gegarandeerd geslaagd.

Het kantoor

De sfeer op het kantoor is te beschrijven als informeel en vooral heel gezellig. Je vindt er een grote lunch tafel waar we elke dag gezellig samen eten en na de pauze heb je nog alle tijd om een potje te darten, voetballen of een stukje te wandelen. Op vrijdag bestellen we vaak een lekkere uitgebreide lunch. Ook kun je bij mooi weer nog even genieten van de zon op ons dakterras. Natuurlijk zijn we daar ook te vinden tijdens de vrijmibo of wanneer we onze zomerbarbecue hebben. We kunnen je niet beloven dat er dan geen karaokesessie wordt gehouden. Is de decembermaand aangebroken? Dan kun je een hele persoonlijke rijm verwachten van de vestigingsmanager. Niet elke medewerker blijft hierbij geheel gespaard..

Er werken een aantal teams op kantoor Breda. Je vindt er team Software/IT Automotive, team Industrie en team Sales/Installatietechniek. Deze teams werken nauw samen met alle andere vestigingen van Trinamics. De klanten waarvoor ze werken zijn uiteenlopend. Van grote, toonaangevende namen tot aan lokale aan mkb-bedrijven. De afdeling Administratie en Marketing bevinden zich ook op deze vestiging.

Bereikbaarheid

De locatie van Trinamics Breda is gelegen nabij de A16 Rotterdam-Breda-Antwerpen. Kantoor Breda is zowel met de auto, als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op onze afgesloten parking aan de achterzijde van het pand vind je voldoende gratis parkeerplaatsen. NS Station Breda-Prinsenbeek bevindt zich op 5 minuten loopafstand en lijn 2 richting Haagse Beemden stopt zo goed als voor de deur. Plan hier je route naar ons kantoor.

paul operationeel manager

Wil jij werken op kantoor Breda? Ik help je graag verder