Nederlands

Kies jouw taal

druk aan het werk

Werken als Recruiter bij Trinamics

Elke kandidaat die je spreekt heeft een eigen verhaal. En dat is nu precies wat jij interessant vindt. Jij bent de verbindende factor tussen professionals en opdrachtgevers.

Wil je aan de slag binnen recruitment en heb je affiniteit met commercie en techniek? Kom dan werken bij Trinamics! Wij zijn altijd op zoek naar talent zoals jij. 

Nu solliciteren als Recruiter bij Trinamics

Jouw taak

Elke kandidaat die je spreekt heeft een eigen verhaal. En dat is nu precies wat jij interessant vindt. Je bent altijd benieuwd naar iemands ervaringen en laat niet los totdat je weet wat iemand precies zoekt in een eerste of volgende stap. Waar is iemand echt goed in en wat maakt hem/haar gelukkig in een baan? Elke dag ga je op zoek naar de perfecte verbinding tussen jouw kandidaten en toonopdrachtgevers waarvoor je werft. Jij bent een echte matchmaker.

Om de juiste technische talenten te vinden, krijg je allerlei recruitmentmarketing tools aangereikt. Denk aan (vacature)campagnes op bijvoorbeeld job boards als LinkedIn, Indeed en Nationale Vacaturebank, maar ook op verschillende social media kanalen. Ook kun je gebruik maken van LinkedIn en job board accounts waarmee je oneindig kandidaten kunt zoeken. 

Misschien weet je al een beetje hoe de recruitmentwereld in elkaar steekt door de eerdere ervaring die je hebt opgedaan. Als dat niet het geval is, leren wij het je graag. Dat geldt ook voor je kennis van de wereld van techniek in het algemeen. Je kunt dus op elk niveau aan de slag binnen Trinamics. Dagelijks werk je aan je soft-, hard-, en business skills en krijg je training/coaching on the job. Je wordt altijd persoonlijk ingewerkt door één van onze consultants.

Wat heb je nodig?

Persoonlijk te werk gaan is voor jou een belangrijk aspect. Je legt graag de verbinding tussen mensen en weet precies wanneer je jouw goede adviesvaardigheden in moet zetten om tot het beste resultaat te komen. Je blijft altijd in contact met de kandidaat, ook ná het maken van de match. Jij bent hun consultant en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. In de eerste periode heb je nauw contact en voer je regelmatig evaluatiegesprekken om te achterhalen of jouw kandidaat goed op zijn/haar plek zit. Ook ga je samen met de recruitment consultant uit jouw team op bezoek bij klanten. Je gaat dan dieper in op de wervingsvraag en ervaart welke cultuur en sfeer er binnen de organisatie heerst. Zo weet je precies in wat voor organisatie een kandidaat terecht komt.

Op out of the box manieren werf jij de beste technische talenten. Soms ook nog vòòr dat ze hun studie hebben afgerond. Zo geef je sollicitatie en CV trainingen op bijvoorbeeld scholen en studievereningen en bezoek je regelmatig beurzen of (online) events. 

Wat wij van je vragen

  • Je hebt interesse in mensen en hun carrièrepad.
  • Je straalt vertrouwen uit en bent in staat om mensen aan je te binden.
  • Je bent representatief, sociaal vaardig en beschikt over een flexibele werkinstelling.
  • Een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau.
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must.

Wat kun jij van ons verwachten?

Bij Trinamics kom je terecht in een gezellige en open werkomgeving met veel persoonlijke aandacht. Je gaat werken voor toonaangevende opdrachtgevers zoals ASML, DAF en Siemens. Ben je toe aan een volgende stap en wil je doorgroeien? Ook dat kan bij Trinamics. Er zijn volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Van ons krijg je 30 vakantiedagen (met vakantiegeld natuurlijk) en een laptop. Misschien iets voor later, maar ook goed om aan te denken: je pensioenvoorziening. We got you covered! Trinamics betaalt deze voorziening voor je. 

Activiteiten
Elk jaar gaan we een weekendje naar het buitenland, zoals Londen of skiën in Winterberg. Successen vieren we met borrels en etentjes (of gewoon zomaar). En natuurlijk hebben we een vrijmibo waarna we regelmatig in de stad belanden of de karaokeset uit de kast trekken. Je zal je verbazen over de muzikaliteit van je collega's. 

Vragen?

Heb je vragen over de functie van Recruiter bij Trinamics? Vul dan onderstaand formulier in. 

Meer informatie aanvragen