Nederlands

Kies jouw taal

contract tekenen trinamics

Werken als Key Accountmanager bij Trinamics

Jij bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van relaties en voor de samenwerking met bestaande key accounts & multinationals. Ook werk je aan new business en ondersteun je de werving van nieuwe key accounts.

Wil je aan de slag binnen recruitment en heb je affiniteit met commercie en techniek? Kom dan werken bij Trinamics! Wij zijn altijd op zoek naar talent zoals jij. 

Nu solliciteren als Key Accountmanager bij Trinamics

Jouw taak

Als key accountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van relaties en voor de samenwerking met bestaande key accounts & multinationals. Ook werk je aan new business en ondersteun je de werving van nieuwe key accounts.

Ben je een mooie samenwerking met een klant aangegaan? Dan draag je dit over naar je team en begeleid je hen waar nodig. Ondertussen blijf jij het aanspreekpunt en houd je regelmatig contact met de klant. Herken je een wervingsbehoefte of veranderingen/trends in de markt waarin de klant actief is? Dan weet jij hier direct op in te spelen. Het is aan jou om de klant optimaal van dienst te zijn.

De functie van keyaccountmanager is erg divers. Dagelijks komen er verschillende vraagstukken voorbij op het gebied van sales, recruitment, management, loopbaan begeleiding, coaching en marketing interne organisatie. Hierin weet jij precies welke zaken prioriteit hebben en met wie van je collega’s je het best kunt sparren.

In deze functie werk je nauw samen met recruiters en recruitment consultants. Hierbij begeleid en stuur je je team aan waar en wanneer nodig. Je houdt de KPI’s en targets nauwlettend in de gaten en weet precies hoe je je collega’s kunt motiveren en coachen om het beste uit zichzelf te halen en hierop bij te sturen. Samen met collega’s uit jouw team bouw je samen aan een eigen business en ondersteun je elkaar waar nodig.

Wat heb je nodig?

Een commerciële uitdaging, daar ben jij naar op zoek. Je gaat doelgericht te werk en beschikt over een winnaarsmentaliteit. Toch is voor jou persoonlijk te werk gaan een belangrijk aspect. Je legt graag de verbinding tussen mensen en weet precies wanneer je jouw goede adviesvaardigheden in moet zetten om tot het beste resultaat te komen.

Je vindt het een uitdaging om grote multinationals en middelgrote MKB bedrijven aan je te binden, opdrachten te verwerven en juist net die onvindbare technici te vinden die zij zoeken. Je weet dat elke stap in je wervingsproces belangrijk is en zet je kennis en kunde in om invloed uit te oefenen en zaken voor elkaar te krijgen. Je bent creatief en doortastend in het werven van technici en weet exact waar zij de volgende stap in hun carrière kunnen zetten.

Wat wij van je vragen

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO/WO (bij voorkeur richting Commerciële Economie, HRM en/of Technische Bedrijfskunde).
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must.
  • Je hebt ongeveer drie jaar werkervaring, bijvoorbeeld opgedaan bij een uitzendorganisatie en/of detacheringsbureau.
  • Je hebt een goed gevoel voor commercie en handelt daarnaar.
  • Je hebt interessen in mensen en hun carrièrepad.
  • Je bent representatief, sociaal vaardig en beschikt over een flexibele werkinstelling.
  • Je straalt vertrouwen uit en bent in staat om mensen aan je te binden.

Wat kun jij van ons verwachten?

Bij Trinamics kom je terecht in een gezellige en open werkomgeving met veel persoonlijke aandacht. Je gaat werken voor toonaangevende opdrachtgevers zoals ASML, DAF en Siemens. Ben je toe aan een volgende stap en wil je doorgroeien? Ook dat kan bij Trinamics. Er zijn volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Van ons krijg je 30 vakantiedagen (met vakantiegeld natuurlijk) en een laptop. Misschien iets voor later, maar ook goed om aan te denken: je pensioenvoorziening. We got you covered! Trinamics betaalt deze voorziening voor je. Natuurlijk heb je ook nog een auto nodig om van A naar B te komen. Ook deze regelen we voor je! Wij zorgen ervoor dat je met je leaseauto naar opdrachtgevers en kandidaten kunt rijden. 

Activiteiten
Elk jaar gaan we een weekendje naar het buitenland, zoals Londen of skiën in Winterberg. Successen vieren we met borrels en etentjes (of gewoon zomaar). En natuurlijk hebben we een vrijmibo waarna we regelmatig in de stad belanden of de karaokeset uit de kast trekken. Je zal je verbazen over de muzikaliteit van je collega's. 

Vragen?

Heb je vragen over de functie van Key Accountmanager bij Trinamics? Vul dan onderstaand formulier in. 

Meer informatie aanvragen