Nederlands

Kies jouw taal

maritiem techniek

Vacatures Maritiem

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de maritieme branche

De ontwikkelingen van grote olieplatformen, windmolenparken of schepen fascineren je. Een offshore functie bij een technisch bedrijf spreekt je aan. Heb jij een hbo-diploma op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde of scheepsbouwkunde? Spreekt zeevaart je aan? Dan is een baan in de maritieme branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan martieme vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Bekijk hier onze maritieme vacatures!

Vacatures Maritiem

Senior Project Manager

Maritiem Senior Zuid-Holland

Wij zijn een innovatief en groeiend bedrijf dat zich richt op grootschalige bouwprojecten in de industrie. Denk hierbij aan het ontwerpen en fabriceren van onder andere olieplatformen, met een focus op veiligheid, efficiëntie en succesvolle projectuitvoering. We bieden een dynamische werkomgeving waarin jouw leiderschapskwaliteiten en projectmanagementvaardigheden volledig tot hun recht komen.

Technician

Maritiem Medior Zuid-Holland 2900,- / 4000,-

Are you interested to work on unique projects in the maritime industry? Are you interested to work in the Netherlands or abroad? What if you can do both at this company?

Dieselmonteur

Maritiem Medior Zuid-Holland 2700,- / 4600,-

Wij zijn een vooraanstaand maritiem bedrijf dat klanten wereldwijd helpt bij het realiseren van duurzame projecten en de transitie naar een CO2-neutrale toekomst. Actief in de maritieme, energie- en industriële sectoren, verbeteren we de efficiëntie en prestaties op een systematische manier. Met meer dan 250 jaar ervaring in geavanceerde engineering bieden wij een uniek portfolio aan technologieën. Vanuit ons hoofdkantoor in Duitsland werken ongeveer 14.000 medewerkers verspreid over meer dan 120 locaties wereldwijd. Ons after-sales merk biedt een uitgebreid netwerk van servicecentra voor onze klanten wereldwijd.

Jouw carrière in de maritieme branche

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de maritieme branche? Bij Trinamics helpen we je om het beste uit jezelf te halen en zorgen we ervoor dat je op de beste plek terecht komt. Samen gaan we op zoek naar de vacature die het beste bij jou past. Hierboven vind je een greep uit onze Maritieme vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Over de branche

Een offshore functie bij een technisch bedrijf spreekt je aan. De ontwikkelingen van grote olieplatformen, windmolenparken of schepen fascineren je. Hier wordt gewerkt met de nieuwste technieken in uitdagende projecten. De maritieme sector is een breed en uitdagend vakgebied. Trinamics werkt veel samen met opdrachtgevers in niet alleen de zeevaart, maar ook in de olie- en gaswinning en windenergie. Dergelijke projecten bieden namelijk veel verschillende banen, waar de beste technici, planners, projectmanagers en uitvoerders aan de slag kunnen. Denk bijvoorbeeld aan enorme platformen voor de exploitatie en winning van olie en gas. Hiervoor moet uitgebreid onderzoek worden gedaan of het project haalbaar en winstgevend is. Daarnaast zijn de bouw en de werkzaamheden op het platform een flinke klus die veel risico’s met zich meebrengt.

Maritieme functies

Om dit goed uit te voeren zijn er veel professionals zoals jij nodig! De maritieme sector is altijd op zoek naar personeel met een breed scala aan vaardigheden, met eventueel een technische achtergrond en verschillende opleidingsniveaus. Voor iedereen is er wel wat te doen! Heb jij een hbo-diploma op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde of scheepsbouwkunde? Spreekt zeevaart je aan? Dan biedt Trinamics je kansen.

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van Maritiem? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie aanvragen

Bedankt voor je bericht. We gaan het meteen oppakken en laten je snel wat weten!