Nederlands

Kies jouw taal

vacatures elektrotechniek

Vacatures Elektrotechniek

Ons ruime aanbod vacatures in elektrotechniek biedt kansen, ook voor jou! Lees er hier meer over..

Bij Trinamics verbinden we mensen en techniek, dat is waar we goed in zijn. Ben jij die elektrotechnieker die klaar is voor de volgende stap in zijn carrière? Bekijk dan zeker onze vacatures elektrotechniek of laat ons je helpen om de perfecte match te vinden. Het vinden van de juiste vacature is daarin nog maar het begin. We gaan het gesprek met je aan en stellen jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Alles om te garanderen dat je in een werkomgeving terechtkomt die bij jou en je loopbaan past. 

Bekijk hier onze vacatures elektrotechniek

Met welke vacatures in elektrotechniek match jij het best?

Binnen de elektrotechniek kennen we een grote diversiteit aan functies en bedrijven. Hierdoor lijkt de zoektocht naar goede baan af en toe een gigantisch doolhof. Maar, we leiden je er graag doorheen. Trinamics kent haar technische branches en biedt vacatures aan voor ieder opleidingsniveau: van bbl en mbo 2 & 4 tot hbo en wo. Je ervaring is natuurlijk ook belangrijk, maar zelfs als je nog leerling bent, denken we al graag met je mee over je toekomstplannen. Wij weten dat we de juiste persoon op de juiste functie kunnen zetten. Denk hierbij aan functies zoals:

  • Monteur
  • Werkvoorbereider
  • Projectleider
  • Docent
  • Calculator
  • Servicemonteur
  • Sales
  • Engineer

Waar kan ik aan de slag?

Onze vestigingen bevinden zich in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Vanuit deze vestigingen opereert Trinamics door heel Nederland. We werken samen met een aantal van de grootste technische bedrijven van Nederland, maar ook vele andere, kleinere professionele ondernemingen. Een grote kans dus dat jouw nieuwe baan hier op je wacht. Kom gerust eens langs voor een gesprek. Je vindt onze vestigingen in Breda, Eindhoven, Nijmegen en Rotterdam.

Een greep uit het aanbod vacatures elektrotechniek

Electrical Engineer

High tech industrie Medior Noord-Brabant 3400,- / 4200,-

Ben je gepassioneerd door unieke projecten? Als medior, senior of lead engineer Elektrotechniek, krijg je energie van het ontwerpen van duurzame, intelligente en toekomstbestendige gebouwen, zoals ziekenhuizen, sportcomplexen, laboratoria, cleanrooms en datacenters. Daarnaast vind je het leuk om met je kennis en ervaring bij te dragen aan de ontwikkeling van het team.

Elektromechanica Engineer / Designer Elektrotechniek

High tech industrie Medior Noord-Brabant

Onze klant is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van elektronische oplossingen in nauwe samenwerking met hun klanten. Ze bedienen diverse industriële en professionele marktsectoren, waaronder de automatiseringsindustrie, luchtvaartindustrie, automotive-industrie, medische industrie, defensie, halfgeleiderindustrie en telecommunicatie-industrie.

Service Technicus (LTS/MTS, huishoudelijke apparatuur, elektrotechniek, service, Noord-Holland, Flevoland)

Installatietechniek Medior Noord-Holland

Onze klant is een grote internationale fabrikant van huishoudelijke apparatuur. In hun segment zijn ze één van de marktleiders. Ze hebben wereldwijd zo’n 100.000 werknemers. Het bedrijf heeft zijn Nederlandse hoofdkantoor in Breda. 

Designer Elektrotechniek

High tech industrie Medior Noord-Brabant

Onze organisatie is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en onderhouden van op maat gemaakte elektronische oplossingen, in nauwe samenwerking met onze klanten. Wij bedienen diverse industriële en professionele marktsectoren, waaronder de automatiseringsindustrie, luchtvaartindustrie, automotive-industrie, medische industrie, defensie, halfgeleiderindustrie en telecommunicatie-industrie.

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Installatietechniek Medior Noord-Brabant

Zitten er genoeg monteurs op een project? Is de loopafstand van de voorraad materialen naar de bouwlocatie kort genoeg? Wachten er nog facturen op betaling? Vragen die jij beantwoordt. Je overlegt met de klant, met leveranciers, de (eerste) monteurs en de projectleider en krijgt zo van alles iets mee. Wil een klant alleen maar schakelmateriaal van een bepaald merk, dan bestel jij dat. En op locaties waar het licht altijd moet blijven branden, regel jij een noodstroomaggregaat. Als Werkvoorbereider ga jij een project draaiende houden door slim te bestellen en te plannen, maar ook goed te schakelen met opdrachtgevers en collega's.

Ik heb mijn ideale vacature gevonden, wat nu?

Dat horen we natuurlijk graag. Solliciteren gaat heel gemakkelijk via onze vacaturebank. Hier vragen we je om een aantal gegevens en kun je jouw CV uploaden. Heb je hulp nodig bij het opstellen van een CV? Bekijk dan onze tips eens. Wanneer een van onze consultants een functie heeft gevonden die goed bij jou aansluit, nemen we contact met je op. Hier vragen we je om verdere toelichting van jouw opleiding en/of werkervaring. Alles duidelijk? Dan plannen we een vervolgafspraak in via Skype of op een van onze vestigingen. Deze afspraak staat in het teken van kennismaking en we horen graag meer over jouw wensen en voorkeuren. Natuurlijk gaan we ook dieper in op de functie en de organisatie in kwestie. Wanneer het gesprek succesvol verloopt, stellen we je voor aan de opdrachtgever.

Vragen over onze vacatures in elektrotechniek?

Heb je moeite met de zoektocht naar de ideale baan voor jou? Laat ons je dan helpen. Samen met jou gaan we op zoek naar de vacature die het best bij jou past. Ben je al wel een passende vacature tegengekomen op onze website? Pak dan je kans en solliciteer direct. Neem voor meer vragen gerust contact op met een van onze consultants. Zij helpen je graag verder.

Meer informatie aanvragen