Nederlands

Kies jouw taal

vacatures elektrotechniek

Vacatures Elektrotechniek

Ons ruime aanbod vacatures in elektrotechniek biedt kansen, ook voor jou! Lees er hier meer over..

Bij Trinamics verbinden we mensen en techniek, dat is waar we goed in zijn. Ben jij die elektrotechnieker die klaar is voor de volgende stap in zijn carrière? Bekijk dan zeker onze vacatures elektrotechniek of laat ons je helpen om de perfecte match te vinden. Het vinden van de juiste vacature is daarin nog maar het begin. We gaan het gesprek met je aan en stellen jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Alles om te garanderen dat je in een werkomgeving terechtkomt die bij jou en je loopbaan past. 

Bekijk hier onze vacatures elektrotechniek

Met welke vacatures in elektrotechniek match jij het best?

Binnen de elektrotechniek kennen we een grote diversiteit aan functies en bedrijven. Hierdoor lijkt de zoektocht naar goede baan af en toe een gigantisch doolhof. Maar, we leiden je er graag doorheen. Trinamics kent haar technische branches en biedt vacatures aan voor ieder opleidingsniveau: van bbl en mbo 2 & 4 tot hbo en wo. Je ervaring is natuurlijk ook belangrijk, maar zelfs als je nog leerling bent, denken we al graag met je mee over je toekomstplannen. Wij weten dat we de juiste persoon op de juiste functie kunnen zetten. Denk hierbij aan functies zoals:

  • Monteur
  • Werkvoorbereider
  • Projectleider
  • Docent
  • Calculator
  • Servicemonteur
  • Sales
  • Engineer

Waar kan ik aan de slag?

Onze vestigingen bevinden zich in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Vanuit deze vestigingen opereert Trinamics door heel Nederland. We werken samen met een aantal van de grootste technische bedrijven van Nederland, maar ook vele andere, kleinere professionele ondernemingen. Een grote kans dus dat jouw nieuwe baan hier op je wacht. Kom gerust eens langs voor een gesprek. Je vindt onze vestigingen in Breda, Eindhoven, Nijmegen en Rotterdam.

Een greep uit het aanbod vacatures elektrotechniek

Storingsmonteur

Food / Pharma / Life Sciences Medior Noord-Brabant 2500,- / 3800,-

Als je ons team binnenstapt, valt direct op dat je leidinggevende net zo bevlogen en enthousiast is als jij. In dit hechte team, bestaande uit vijf collega monteurs, heerst een ontspannen sfeer waarin jouw technische inzicht en zelfstandige aanpak zeer gewaardeerd worden.

Monteur Electrotechniek Oost

Automotive Junior Noord-Brabant

Ben jij de elektromonteur met passie voor maintenance die ook mee wil werken en kan denken over procesverbeteringen

Werkvoorbereider

(Hightech) Industrie Medior Gelderland

Wil je als werkvoorbereider de brug vormen tussen opdrachtgevers, projectmanagers en monteurs? Vind je kwaliteit en efficiënt werken belangrijk? Dat kan bij ons als werkvoorbereider elektrotechniek.

Ik heb mijn ideale vacature gevonden, wat nu?

Dat horen we natuurlijk graag. Solliciteren gaat heel gemakkelijk via onze vacaturebank. Hier vragen we je om een aantal gegevens en kun je jouw CV uploaden. Heb je hulp nodig bij het opstellen van een CV? Bekijk dan onze tips eens. Wanneer een van onze consultants een functie heeft gevonden die goed bij jou aansluit, nemen we contact met je op. Hier vragen we je om verdere toelichting van jouw opleiding en/of werkervaring. Alles duidelijk? Dan plannen we een vervolgafspraak in via Skype of op een van onze vestigingen. Deze afspraak staat in het teken van kennismaking en we horen graag meer over jouw wensen en voorkeuren. Natuurlijk gaan we ook dieper in op de functie en de organisatie in kwestie. Wanneer het gesprek succesvol verloopt, stellen we je voor aan de opdrachtgever.

Vragen over onze vacatures in elektrotechniek?

Heb je moeite met de zoektocht naar de ideale baan voor jou? Laat ons je dan helpen. Samen met jou gaan we op zoek naar de vacature die het best bij jou past. Ben je al wel een passende vacature tegengekomen op onze website? Pak dan je kans en solliciteer direct. Neem voor meer vragen gerust contact op met een van onze consultants. Zij helpen je graag verder.

Meer informatie aanvragen