header donkerder

Technische vacatures in Utrecht

Ben jij technisch onderlegd en op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres! Trinamics is een toonaangevend detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in het koppelen van technische professionals aan de beste technische vacatures bij toonaangevende werkgevers in of rondom Utrecht.

Bekijk alle vacatures

Vacatures in Utrecht

Allround Telecom Monteur

Installatietechniek Junior Utrecht 2600,- / 3100,-

Ben jij op zoek naar een dynamische rol als Allround (Glasvezel) Telecom Monteur? Werk je graag in een gedreven team en wil je jezelf continu ontwikkelen? Geniet je van de vrijheid in je werk en ben je graag onderweg? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Jouw doel is het tijdig opleveren van hoogwaardige telecomverbindingen voor de zakelijke markt. Op locatie werk je aan bestaande en nieuwe ondergrondse en inpandige netwerken, zowel zelfstandig als in teamverband.

Medior Embedded Software Engineer

Machinebouw Medior Utrecht 3500,- / 5500,-

Our innovative machinery company, situated in the Utrecht region, is seeking a talented and experienced Medior Embedded Software Engineer to join our growing team. We specialize in designing and manufacturing advanced machines that are revolutionizing the industry. As a member of our team, you will have the opportunity to contribute to exciting projects and develop groundbreaking technologies.

Monteur Glasvezel

Installatietechniek Junior Zuid-Holland

Onze opdrachtgever is actief in de Telecom en is bereid jou op te leiden tot Glasvezelmonteur.  Woon jij op een centrale plek zoals Utrecht en ben je bereid fulltime glasvezel te installeren? Solliciteer dan direct!

Technical Software Test Engineer

Software Medior Utrecht

Join our dynamic team! We are a leading technology company based in the heart of Utrecht, Netherlands. We are on the lookout for a highly skilled Technical Software Test Engineer to play a pivotal role in ensuring the quality and reliability of our software products. If you are passionate about software testing, automation testing, and possess expertise in Python, unit testing, and BDD, we invite you to apply for this exciting opportunity.  As a Technical Software Test Engineer at our company, you will be responsible for designing, developing, and executing comprehensive test strategies to validate the functionality and performance of our software solutions. You will work closely with our development and quality assurance teams to ensure that our software meets the highest quality standards.

Electrical Robotics Engineer

High tech industrie Medior Utrecht 4000,- / 6500,-

Are you interested in working with state of the art robotics and unmanned vehicles, this is the job for you! We are a highly innovative company in the Utrecht area and we develop unmanned and self guiding robots. The robots can be used in different industries and due to our R&D work we are the pioneers of commercial unmanned robotics!

Process/ Design engineer

Software Medior Utrecht

Hey Process Engineer! Vind jij het leuk om jouw chemie, natuurkundige of scheikundige skills in te zetten en waarde toe te voegen aan de maatschappij? Je gaat meewerken aan de energietransitie en duurzaamheid van Nederland. Bij Standard Fasel krijg jij de ruimte om jouw eigen ideeën werkelijkheid te laten worden! Standard Fasel is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van ketelinstallaties en brandersystemen voor diverse industrieën en toepassingen. Daarnaast bieden we uitgebreide diensten op het gebied van onderhoud, reparatie en keuringen voor ketelinstallaties. Als Proces Engineer ben je een essentieel onderdeel van ons engineeringsteam, dat verantwoordelijk is voor het ontwerpen en berekenen van ketelinstallaties en brandersystemen volgens klantspecificaties en conform geldende wetgeving en normen.

Servicemonteur Witgoed en Consumentenelektronica

Installatietechniek Medior Utrecht

Ben je op zoek naar een gevarieerde baan met veel klantcontact? En houd je ervan om in je eigen regio rond te rijden in een goed uitgeruste bus met gereedschap? Dan is de positie van Servicemonteur Witgoed perfect voor jou! We zijn op zoek naar Servicemonteurs in verschillende regio's door heel Nederland, dus neem contact met ons op als deze vacature je aanspreekt. In elk huishouden zijn diverse witgoedapparaten te vinden, en er zijn ontzettend veel verschillende merken, modellen en types beschikbaar. Het oplossen van storingen aan deze apparaten is geen standaardklus, omdat de toepassingen, merken en modellen sterk kunnen variëren. Soms volstaat een eenvoudige reset, terwijl op andere momenten een pomp moet worden vervangen. Als Servicemonteur wordt er een beroep gedaan op je creativiteit en zelfstandigheid, omdat je ter plaatse bij de klant de situatie moet inschatten en bij voorkeur direct moet oplossen. Bij aankomst verwacht de klant dat het apparaat na jouw bezoek weer goed werkt, maar helaas is dit niet altijd het geval. Hoe je met de klant omgaat, is daarom een belangrijk aspect van de functie. Je vertegenwoordigt de organisatie en zult vaak geduld moeten hebben met de klant, bijvoorbeeld wanneer een onderdeel moet worden besteld. Geen dag is hetzelfde en je hebt veel vrijheid in je werk, zolang je in staat bent om een bepaald aantal taken per dag af te ronden. Wil jij ons team komen versterken?

Service monteur

High tech industrie Medior Utrecht 2800,- / 3500,-

Stel je eens voor, dat je elke week bij verschillende mooie en bekende bedrijven uit de technische sector op bezoek bent. Als Servicemonteur maak je deel uit van een team dat een belangrijke rol speelt in het faciliteren van de energietransitie in Nederland. Daarnaast hoort er ook een auto van de zaak bij deze functie!

Of je nu net je opleiding hebt afgerond of een professional bent met jarenlange ervaring, wij hebben interessante technische vacatures voor iedere technische medewerker.

Binnen ons aanbod van technische vacatures in Utrecht hebben wij onder andere technische vacatures in de IT, technische vacatures in de machinebouw, technische vacatures in de automotive, technische vacatures bij de overheid, maar ook bij tal van grote en kleine bedrijven waar je als technisch medewerker aan de slag kunt. Ons team van ervaren consultants staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale technische vacature in, of in de buurt van Utrecht die aansluit bij jouw wensen.

Ben jij toe aan een nieuwe baan en spreken onze technische vacatures in Utrecht jou wel aan? Solliciteer dan nu op één van de openstaande technische vacatures en ga binnenkort aan de slag als technisch professional in Utrecht.

Technische vacatures op functieniveau

Omdat we over het algemeen veel technische vacatures in Utrecht hebben, geven we middels onderstaande alinea’s graag wat meer informatie op veelvoorkomende functies binnen ons technische vacature aanbod. Wil je meer weten over onderstaande vacatures, lees dan verder. Staat jouw functie hier niet tussen? Niet getreurd. Zoals aangegeven hebben we een ontzettend breed vacature-aanbod. Ook in Utrecht. Al deze vacatures vind je hier.

  • Technische dienst vacatures in Utrecht
  • Technische bedrijfskunde vacatures in Utrecht
  • Technisch tekenaar vacatures in Utrecht
  • Technisch commerciële vacatures in Utrecht
  • Vacatures voor een technisch manager in Utrecht

Technische dienst vacatures in Utrecht

Ben jij op zoek naar een baan in de technische dienst van een bedrijf in Utrecht? Bij Trinamics hebben we een groot aanbod van technische vacatures voor medewerkers die in de technische dienst aan de slag willen.

Als medewerker technische dienst zorg jij ervoor dat machines en installaties soepel blijven functioneren. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, het tijdig opsporen en oplossen van storingen en het aanpakken van problemen. Als medewerker technische dienst kun je zowel in teamverband, als zelfstandig aan de slag. Bij Trinamics hebben we een uitgebreid aanbod aan technische dienst vacatures in verschillende branches, ook in Utrecht. Zo kun je als technisch dienstverlener aan de slag bij allerlei verschillende bedrijven, ook waar je zelf niet zo snel aan zou denken. Bijvoorbeeld als technische dienst medewerker bij banken of verzekeringsmaatschappijen.

Heb jij al veel ervaring opgedaan als medewerker technische dienst en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is de vacature hoofd technische dienst wellicht wat voor jou. Als hoofd technische dienst geef je leiding aan een team dat verantwoordelijk is voor technische en algemene onderhoudswerkzaamheden. Het hoofd technische dienst houdt zich bezig met dezelfde taken als andere werknemers van de technische dienst, maar heeft ook een aantal extra taken. Het hoofd technische dienst coördineert namelijk de dagelijkse werkzaamheden en geeft leiding aan de technische medewerkers waarmee hij samenwerkt.

Ben je geïnteresseerd geraakt in één van de technische dienst vacatures in Utrecht, of spreekt één van de andere technische vacatures in Utrecht jou aan? Solliciteer direct en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij jouw droombaan.

Technische bedrijfskunde vacatures in Utrecht

Of je nu al ruime ervaring hebt met het analyseren van bedrijfsprocessen of het leiden van technische projecten en toe bent aan de volgende stap in jouw carrière, of onlangs een technische bedrijfskunde studie afgerond hebt en op zoek bent naar je eerste baan in de technische sector. Bij Trinamics zijn er tal van interessante mogelijkheden. Wij beschikken over diverse technische bedrijfskunde vacatures in Utrecht. Bekijk al onze technische vacatures in de omgeving van Utrecht en vind ook jouw ideale baan!

Als specialist in technische vacatures begrijpen we bij Trinamics het belang van technische bedrijfskundigen binnen organisaties. Onze consultants kennen de technische sector van binnen en van buiten en werken nauw samen met toonaangevende bedrijven binnen deze sector. Zij zijn allemaal op zoek naar gemotiveerde werknemers die hun technische vacatures kunnen invullen. Daarnaast zijn onze consultants experts in het matchen van technische bedrijfskundigen aan de juiste technische vacatures in Utrecht, zodat jij je carrière naar een hoger plan kunt tillen.

Ben jij geïnteresseerd in een nieuwe baan in de technische bedrijfskunde in Utrecht? Bekijk dan al onze technische bedrijfskunde vacatures in Utrecht. Bekijk je liever ons gehele aanbod van technische vacatures in Utrecht? Ook dat is mogelijk! Klik op onderstaande knop en bekijk het aanbod.

Technisch tekenaar vacatures in Utrecht

Naast ons aanbod van de eerdergenoemde technische dienst vacatures en technische bedrijfskunde vacatures, hebben we ook een divers aanbod aan technisch tekenaar vacatures in Utrecht. Technisch tekenen speelt een cruciale rol in het ontwerp- en engineeringsproces van technische projecten. Om deze reden hebben we bij Trinamics altijd wel technisch tekenaar vacatures, waaronder in Utrecht, die aansluiten bij professionele technisch tekenaars zoals jij. Bij Trinamics koppelen we de juiste technisch tekenaar aan de juiste technische vacature in Utrecht. Dat is namelijk waar wíj goed in zijn.

Vanwege ons grote aanbod van technische vacatures, hebben we vanzelfsprekend ook een groot aantal verschillende opdrachtgevers. Ook in Utrecht. Niet elke opdrachtgever zoekt naar hetzelfde profiel van een technisch tekenaar. Het ene bedrijf is op zoek naar een technisch tekenaar met veel ervaring die hij of zij heeft opgedaan in een van de diverse vakgebieden, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek en architectuur. En een ander bedrijf is op zoek naar een totaal ander profiel. Zij hebben bijvoorbeeld een vacature voor een technisch tekenaar die pas net van school af is en nog ervaring moet opdoen. Bij Trinamics gaan we voor je op zoek, zodat er voor iedere technisch tekenaar een technische vacature in Utrecht en omstreken is die bij zijn of haar wensen past.

Heb jij interesse in een baan als technische tekenaar in Utrecht? Bekijk ons gehele aanbod aan technisch tekenaar vacatures en solliciteer direct! Ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je liever een kijkje nemen tussen alle beschikbare technische vacatures in Utrecht? Klik hier om alle beschikbare technische vacatures in Utrecht te bekijken.

Technisch commerciële vacatures in Utrecht

Is een baan als technisch bedrijfskundige of technisch tekenaar niets voor jou en hou jij je liever bezig met de commercie van een bedrijf? Dan is een baan als technisch commercieel medewerker wat voor jou! Technisch commerciële professionals zijn een belangrijke spil in het verbinden van technische expertise met commerciële doelen. Daarom hebben we bij Trinamics ook technisch commerciële vacatures in Utrecht, die aansluiten bij de behoeften van zowel de werkgever als de technisch commerciële expert.

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar technisch commerciële professionals die denken vanuit een commercieel maar ook technisch perspectief en een gedegen kennis van techniek en een sterke commerciële drive hebben.

Als technisch commercieel professional ben je in staat om technische producten of diensten te verkopen en klantrelaties op te bouwen en onderhouden. Je combineert jouw technische kennis met een commerciële mindset om oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van klanten.

Bij Trinamics begrijpen we dat een functie als technisch commerciële professional een unieke combinatie vereist van technische kennis, communicatieve vaardigheden en het vermogen om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. Onze consultants hebben een uitstekende kennis van de sector en werken nauw samen met (inter)nationale werkgevers om ervoor te zorgen dat de geschikte persoon bij de juiste technische vacature terechtkomt.

Beschik jij over een commerciële mindset, heb jij een gedegen technische kennis en heb je interesse in een baan als technisch commercieel medewerker? Neem een kijkje tussen al onze technisch commerciële vacatures in Utrecht en wie weet vind je jouw droombaan wel. Heb je de geschikte technisch commerciële vacature in Utrecht gevonden? Solliciteer dan direct en wie weet ga jij binnenkort aan de slag als technisch commercieel medewerker. Wil je liever ons gehele aanbod van technische vacatures in Utrecht bekijken? Bekijk hier alle beschikbare technische vacatures in Utrecht.

Vacatures voor een technisch manager in Utrecht

Heb jij al flink wat ervaring opgedaan in de technische sector, bijvoorbeeld als technisch bedrijfskundige of technisch commercieel medewerker, ben jij een echte ‘people manager’ en gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met techniek te maken heeft? Dan is een baan als technisch manager misschien wel wat voor jou.

Technisch manager word je niet zomaar. Daarom hebben de vacatures voor technisch manager vaak bepaalde vereisten waaraan je moet voldoen. Allereerst is een afgeronde technische opleiding, zoals technische bedrijfskunde, een belangrijke basis. Daarnaast wordt er vaak gevraagd naar relevante werkervaring in het vakgebied. Je bent natuurlijk nog geen goede manager wanneer je net van school afkomt. Een vereiste voor het managen van een team is dat je bekend bent met technische processen en uitdagingen.

Als technisch manager werk je zowel zelfstandig als in teamverband, daarom is het belangrijk dat je goed kunt schakelen tussen deze twee dynamieken. Je behoudt altijd het overzicht, zelfs in complexe situaties en bent in staat om resultaatgericht te werken. Daarnaast ben je proactief, neem je graag initiatief en beschik je over sterke analytische vaardigheden. Deze eigenschappen stellen je in staat om technische projecten en teams effectief aan te sturen en succesvolle resultaten te behalen.

Als jij jezelf herkent in dit profiel en klaar bent om een nieuwe uitdaging aan te gaan als technisch manager in Utrecht, bekijk dan een van onze technisch manager vacatures in de regio van Utrecht en ga op zoek naar de technisch manager vacature die het best bij jou past. Wil je liever een compleet overzicht van alle beschikbare technische vacatures in Utrecht? Dat is uiteraard ook mogelijk! Bekijk alle openstaande technische vacatures in Utrecht.

Zet de volgende stap en solliciteer op een technische vacature bij Trinamics

Ben jij geïnteresseerd geraakt in één van bovenstaande technische vacatures in Utrecht? Neem dan direct contact op met één van onze ervaren consultants! Zij helpen je bij de sollicitatieprocedure en gaan alles op alles zetten om jou te koppelen aan de technische vacature in Utrecht die jij op het oog hebt.

Om je voorafgaand aan de sollicitatie al wat hulp te bieden, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Je leest ze hier.