Nederlands

Kies jouw taal

header donkerder

Vacatures in Udenhout

Bekijk al onze vacatures in Udenhout

Alle vacatures

Vacatures in Udenhout

Monteur Panelenbouw

Installatie en Energie Medior Noord-Brabant

Het afleveren van hoogwaardige besturingspanelen en schakel- en verdeelinrichtingen: als monteur panelenbouw ben jij verantwoordelijk voor deze uitdagende projecten. En nóg mooier: de panelen en kasten die jij installeert, leiden vervolgens allerlei processen in goede banen, zoals de stroomvoorziening van een schoolgebouw, de beveiliging van machines in de verpakkingsindustrie of de besturing van achtbanen. Jij bent samen met je collega’s voor het opbouwen, bedraden en afmonteren van besturingspanelen en schakel- en verdeelinrichtingen. Met behulp van gedetailleerde ontwerpen klaar jij deze uitdagende klussen, waarbij je nauwkeurig werkt en de vooraf vastgestelde tijdsindicatie constant in het oog houdt. Als monteur panelenbouw ga je aan de slag met kleine en grote projecten voor een vaste opdrachtgever of discipline, zoals een fabrikant in de voedingsmiddelenindustrie of een waterschap. Zo groei jij stap voor stap uit tot expert op jouw zelfgekozen vakgebied. Heb jij zin om bovengenoemde projecten tot een goed einde te brengen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Installatie en Energie Medior Noord-Brabant

Van sanitaire voorzieningen en keukeninstallaties in woningen tot luchtbehandelingskasten en warmtepompen in kantoorpanden: werktuigbouwkundige installaties kom je overal tegen. Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde zorg jij dat de installatieprojecten van begin tot eind op rolletjes lopen. Bij aanvang zorg je ervoor dat iedereen weet wat er wanneer staat te gebeuren. Zo organiseer je een kick-off op de bouwlocatie voor de klanten, (onder)aannemers, uitvoerders en monteurs. En ook tijdens het project ben jij onmisbaar. Zijn materialen niet geleverd? Dan bel jij met de betreffende leverancier over de stand van zaken. En lopen mensen ergens tegenaan? Dan kunnen ze altijd contact opnemen met jou. Je bent regelmatig aanwezig op de bouwlocaties, zodat de lijntjes kort zijn. Heb jij zin om werktuigbouwkundige projecten een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Monteur Werktuigbouwkunde

Installatie en Energie Medior Noord-Brabant

Een nieuwe cv-of gkw-installatie in een bedrijfspand? Of een gebouwbeheersysteem waarmee zaken als de temperatuur in ruimtes worden geregeld? Geen probleem voor jou als deskundig monteur werktuigbouwkunde. Jij zorgt dat de installaties op de afgesproken deadline tiptop in orde en klaar voor gebruik zijn. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Vaak werk je met collega-monteurs, waarbij je ernaar streeft om samen tot de allerbeste kwaliteit te komen.