Nederlands

Kies jouw taal

kantoor eindhoven trinamics

Trinamics Breda

Het kantoor

Trinamics Breda heeft de langste historie. Ruim 10 jaar geleden verhuisde we van Oosterhout naar de Westbroek in Breda. Omdat we bleven groeien, hebben we in de zomer van 2022 onze intrek genomen in een groter kantoor. We zijn nu gevestigd aan de Fellenoordstraat in het centrum van Breda. 

De stad 

Breda is een stad met bijna 185.000 inwoners en tal van voorzieningen. Het inwonersaantal groeit elk jaar opnieuw en dit geldt ook voor de werkgelegenheid. De afgelopen drie jaren zijn deze aantallen sterk toegenomen. Ben je benieuwd naar welke banen wij voor jou beschikbaar hebben? Bekijk dan onze vakgebieden of technische vacatures in regio Breda en de rest van Nederland. 

De slogan van de stad is “Breda brengt het samen” en dit sluit naadloos aan op onze dienstverlening. Trinamics brengt sinds 2005 mensen en techniek samen en verbindt deze met elkaar. Lees onze missie en visie om te weten te komen hoe wij werken. Wil je meer weten over wat Trinamics voor jou als technische professional kan betekenen? Bekijk dan onze pagina voor professionals. Meer weten over de dienstverlening van Trinamics of benieuwd wat wij voor opdrachtgevers kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. 

Bereikbaarheid Trinamics Breda

De locatie van Trinamics Breda bevindt zich midden in het centrum van Breda. We zijn zowel met de auto, als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op onze afgesloten parking aan de achterzijde van het pand vind je voldoende gratis parkeerplaatsen. Ook heb je de mogelijkheid om op een openbare parkeerplaats betaald te parkeren. Kom je liever met het OV? Dan stoppen de lijnbussen 2, 311, 312 en 316 bijna recht voor de deur. Plan hier je route naar ons kantoor. 

Vanaf de tweede verdieping, met uitzicht op de Grote Kerk, werken dagelijks zo'n 20 passievolle en betrokken medewerkers aan het succes van Trinamics. Op deze locatie werken zowel recruiters en consultants, als accountmanagers en teamleads. Ook bevindt een deel van het management zich op deze locatie, evenals de afdeling Administratie en de afdeling Communicatie. Nieuwsgierig naar de medewerkers van Trinamics? Bekijk onze medewerkerspagina.

Fellenoordstraat 86, 4811 TJ Breda
+31 (0)76 548 73 73
breda@trinamics.nl