Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 72 vacatures

Filters

Werkplaats Monteur Hydrauliek

Machinebouw & Constructie Medior Zuid-Holland 2700,- / 3900,-

Wil jij aan de slag als Werkplaats Monteur, gespecialiseerd in de hydrauliek? Dat kan bij dit groeiend en vooraanstaand bedrijf in de regio Europoort! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het repareren van hydraulische systemen en de levering van hydraulische componenten en units. Met de focus op innovatie en klanttevredenheid is dit bedrijf op zoek naar een enthousiaste Werkplaats Monteur Hydrauliek, met een passie voor sleutelen, om het team te versterken.

Lead Civiele Ingenieur

Machinebouw & Constructie Senior Gelderland 4600,- / 6500,-

Je bent een toegewijde Civiel Ingenieur die enthousiast werkt aan uitdagende projecten. De businessline Industry & Buildings van Onze opdrachtgever bedient een diverse internationale markt. In de markt van wereldwijd toonaangevende, mission critical faciliteiten, ligt de focus van Onze opdrachtgever op datacenters.

Senior Mechatronica Technicus (Monteur A)

Machinebouw & Constructie Senior Noord-Brabant 3000,- / 3300,-

Welkom bij ons dynamische team, een vooraanstaande speler in de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de gezondheidszorg en diverse analytische toepassingen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Senior Hightech Technician, oftewel Monteur A, om ons team te versterken. Bij ons streven we naar precisie, innovatie en klantgerichtheid in al onze projecten.

Allround Technisch Medewerker

Machinebouw & Constructie Junior Zuid-Holland 2600,- / 3500,-

Welkom bij ons bedrijf, een vooraanstaand bedrijf in de industriële reinigingssector. Met onze oorsprong in Vlaanderen, België, zijn we sinds 2012 actief in Nederland. Onder Nederlands management in Terneuzen en Rotterdam hebben we een team van ongeveer 80 collega's opgebouwd. Als pioniers in industrieel reinigen ontwikkelen we veel van ons eigen materieel, waardoor we vooroplopen in de markt.

Engineer Veiligheid (bruggen, sluizen, gemalen)

Machinebouw & Constructie Junior Zuid-Holland

Het engineersteam van onze opdrachtgever houd zich bezig met complexe civieltechnische werken op gebied van natte infra. Denk hierbij aan gemalen, waterkeringen, (hef)bruggen en sluizen.  Zij werken o.a. aan de grootste hefbrug van Europa; de Botlekburg. Je kunt je voorstellen dat veiligheid hierbij een grote rol speelt. En dat is waar jij om de hoek komt kijken! Wil jij de Nederlandse vaarwegen een stukje veiliger maken? Dan zoeken we jou. 

Power Engineer Electrical

Machinebouw & Constructie Medior Zuid-Holland 3200,- / 4700,-

We're on the lookout for an Electrical Power Engineer skilled in design, material selection, and installation. Become a vital part of our vibrant engineering team within a swiftly growing business unit in the Netherlands, specializing in medium to large-scale projects worldwide. We're expanding, and our E-house department (focused on prefabricated substations for power distribution centers) is actively welcoming new team members

Ervaren Electrical Engineer gebouwen

Machinebouw & Constructie Medior Utrecht 3900,- / 5500,-

Als Medior Specialist Elektrotechniek werk je aan boeiende uitdagingen op het gebied van elektrotechniek. Je geeft advies en maakt en test ontwerpen van installaties die gerelateerd zijn aan gebouwen. Je zorgt voor een geïntegreerd installatieontwerp dat volledig aansluit bij de ambities van de klant.

Medewerker Technische Dienst

Machinebouw & Constructie Medior Noord-Brabant 2350,- / 3500,-

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team in de wereld van vacuümgevormde kunststof verpakkingen voor de levensmiddelenindustrie? Pak dan nu je kans! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde TD Monteur om het team van onze opdrachtgever te versterken. Waar kom je te werken een toonaangevende producent van kunststof verpakkingen met een focus op ontwikkeling, productie en voorraadbeheer. Met een productie- en distributiecapaciteit van ongeveer 10.000 pallets bevinden wij ons dichtbij Antwerpen, Bergen op Zoom en Rotterdam. We zijn de afgelopen jaren nationaal en internationaal sterk gegroeid.

Project Engineer

Machinebouw & Constructie Starter Zuid-Holland

We are looking for an enthusiastic Project Engineer to join our New Construction department. This is a full-time position based at our office in Alphen aan den Rijn. Additionally, you will occasionally be present "in the field" alongside the Project Manager. In this highly diverse role, you will oversee various new construction projects with regards to elevators, focusing on drafting and configuration, and engage in discussions with clients and our factory. In this role, you will report to the Manager Support. You will collaborate with him and the other project engineers to discuss the progress, issues, and solutions for all projects.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.