Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 107 vacatures

Filters

Account Manager

Installatie en Energie Junior Noord-Brabant 2600,- / 3400,-

Als Account Manager maak je deel uit van de salesafdeling van een vooraanstaande witgoedproducent. In de rol van Account Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met onze klanten en het promoten van het onderhandelde assortiment op het hoofdkantoreniveau. Dit doe je door winkels in jouw regio te bezoeken en deze winkels te voorzien van passend promotiemateriaal en kennis over onze producten. Daarnaast geef je demonstraties en trainingen aan klanten. Het opbouwen van een sterke positie voor onze merken zie je als een uitdaging en je bent iemand die graag verantwoordelijkheid neemt.

Servicemonteur Witgoed

Installatie en Energie Medior Noord-Brabant 2700,- / 3300,-

Ga werken als Servicemonteur Witgoed bij een vooraanstaande internationale producent van huishoudelijke apparaten en maak gebruik van jouw servicegerichtheid!

Service Technicus Witgoed

Installatie en Energie Starter Noord-Holland 2800,- / 3300,-

Onze klant is een grote internationale fabrikant van huishoudelijke apparatuur. In hun segment zijn ze één van de marktleiders. Ze hebben wereldwijd zo’n 100.000 werknemers. Het bedrijf heeft zijn Nederlandse hoofdkantoor in Breda.

Maintenance Engineer

Installatie en Energie Junior Zuid-Holland 4200,- / 6000,-

Ben jij een goed georganiseerde en communicatief vaardige expert met een achtergrond in energie of elektrotechniek? Heb je interesse om te werken in een professioneel team met diverse vaardigheden en wil je verantwoordelijk zijn voor een betrouwbare en veilige installatie? Dan is de positie van Maintenance Engineer in Rotterdam iets voor jou!

Sales Engineer

Installatie en Energie Junior Zuid-Holland 3500,- / 4000,-

Onze opdrachtgever heeft meer dan 80 jaar aan ervaring in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van technologische apparatuur voor bodemonderzoek, met een specifieke focus op de Cone Penetration Test (CPT) techniek. Zij opereert wereldwijd en bedient klanten in de onshore, nearshore en offshore sectoren. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, variërend van nauwkeurige meetinstrumenten, data-acquisitie en softwaretoepassingen tot lichtgewicht mobiele apparatuur en zware CPT-voertuigen.

Technicus voor Gebouwgebonden Installaties

Installatie en Energie Junior Noord-Brabant 2500,- / 3200,-

Sluit je aan bij ons dynamische team van Gebouwgebonden Installaties (GGI) binnen de Landelijke Unit Terreinen & Gebouwen van Qirion. In het hart van Team GGI, bestaande uit circa 15 toegewijde experts, werk je samen aan het waarborgen van de veiligheid en functionaliteit van terreinen en gebouwen. Hierbij verzorgen we essentiële aspecten zoals camerabeveiliging, (nood)verlichting, klimaatregeling en brandmeldinstallaties. Wat onze collega's vooral waarderen, is de autonomie om hun werk uit te voeren en de sterke teamgeest die heerst. Daarbij staat humor hoog in het vaandel - bij ons wordt de afkorting voor Terreinen & Gebouwen (T&G) liefkozend omgedoopt tot "Trots & Gedreven." Deze kans biedt jou een werkgebied in de regio West, met focus op Amsterdam, Rijnland en Noord-Holland.

Allround Servicemonteur

Installatie en Energie Junior Zuid-Holland 2800,- / 3300,-

Onze opdrachtgever heeft gedurende 35 jaar haar positie als vooraanstaande expert op het gebied van het veilig opslaan van gevaarlijke stoffen, operationele milieubescherming en werkveiligheid versterkt. Als toonaangevende fabrikant en innovator ondersteunt onze opdrachtgever organisaties bij het nakomen van hun groeiende verantwoordelijkheden met betrekking tot gevaarlijke stoffen. Met een team van meer dan 900 professionals ontwikkelen, produceren en distribueren zij hoogwaardige producten wereldwijd.

Building Services Engineer

Installatie en Energie Junior Zuid-Holland 3000,- / 5000,-

Do you see yourself creating optimal indoor environments and efficient building systems? Do you have a talent for designing and managing building services that enhance user comfort and increase energy efficiency? If so, the role of Building Services Engineer might be something for you!

Mechatronic System Design Engineer

Installatie en Energie Medior Zuid-Holland 4000,- / 5500,-

Passionate about creating innovative solutions that blend mechanical and electronic systems into seamless, high-performance machines? Do you thrive on pushing the boundaries of technology to create products that impact industries and improve lives? If so, we invite you to apply for the role as a Mechatronic System Design Engineer.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.