Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 11 vacatures

Filters

Business Analist

(Petro) Chemie Medior Zuid-Holland 4300,- / 4838,-

Als Business Analist speel je een cruciale rol in het analyseren van de technische behoeften en vereisten van onze organisatie en vertaal je deze naar praktische oplossingen. Je werkt nauw samen met diverse belanghebbenden, zoals interne klanten, gebruikers, teamleden, andere teams en ontwikkelaars om de meest geschikte technische oplossingen te identificeren, implementeren of daar regie over te voeren.

Administratief medewerk(st)er Inkoop

(Petro) Chemie Medior Noord-Brabant

Heb jij ervaring met inkoop en vind jij het leuk om te schakelen met internationale klanten? lees dan verder!

Procesoperator

(Petro) Chemie Medior Zuid-Holland 3600,- / 4200,-

Ben jij klaar voor een carrière als Procesoperator in de regio Zoetermeer? Jij bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en de controle van de AWZI’s en de transportgemalen. Bij ons vind je een diverse groep van procesoperators. We werken hard, maar er is ook zeker ruimte voor collegialiteit en samenhorigheid. We beschikken over een schat aan interne expertise om jouw ontwikkeling te ondersteunen. Daarnaast zijn we bereid om te investeren in jouw groei met diverse cursussen en opleidingsmogelijkheden.

Commissioning Engineer

(Petro) Chemie Medior Noord-Brabant

Do you have a few years of experience as a commissioning Engineer? Do you like to install our products and inform the customer? Read on! The role is focused on commissioning and servicing system software within contractual agreements, adhering to budget and time constraints.

Electro and/or Instrumentation Maintenance Technician

(Petro) Chemie Medior Noord-Brabant

At our client, you have the opportunity to develop yourself and your craftsmanship while learning alongside the most experienced colleagues in the industry. You play a direct role in innovations and improvements at Shell Moerdijk that can also have a positive impact in the petrochemical sector. At this location, we have an exciting position available as a: Electro and/or Instrumentation Maintenance Technician

Hoofd onderhoudsmonteur

(Petro) Chemie Medior Noord-Brabant

Bij onze klant krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en je vakmanschap te verbeteren, terwijl je leert van de meest ervaren collega's in de industrie. Je speelt een directe rol in innovaties en verbeteringen op de locatie Moerdijk, die ook positieve invloed kunnen hebben in de petrochemische sector. Op deze locatie hebben we een uitdagende positie beschikbaar als: Onderhoudstechnicus Elektro en/of Instrumentatie

Senior Procesoperator Waterbehandeling

(Petro) Chemie Senior Zuid-Holland

Ga aan het werk als Senior Procesoperator bij de toonaangevende organisatie omtrent waterbehandeling. Het bijhouden van kennis staat centraal in jouw dagelijkse routine. In de rol van Senior Procesoperator draag je de verantwoordelijkheid voor de optimale inzet, het nauwkeurige beheer en de snelle oplossing van complexe installatie- en processtoringen. Als een geolied team werken we gestaag aan het steeds verder verbeteren van de zuiveringsprocessen, zodat het afvalwater van ongeveer 1,5 miljoen mensen met toenemende effectiviteit en duurzaamheid gezuiverd wordt.

Procesoperator Water

(Petro) Chemie Medior Zuid-Holland

Ga werken als Procesoperator in dagdienst bij de toonaangevende organisatie omtrent proceswater. Achter Industriewater schuilt uitgebreide (proces-)techniek. He t zuiveren van afvalwater en het mogelijk maken van waterhergebruik, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Als Procesoperator ben jij de sleutel tot het optimale functioneren van onze waterinstallaties. Jij zorgt ervoor dat onze klanten altijd op ons kunnen rekenen door het bedienen en onderhouden van de installaties. 

Inside Sales Engineer

(Petro) Chemie Medior Noord-Brabant 3000,- / 4000,-

Do you have a few years of experiences in sales with a technical backround? Read on! The role focuses on creating technical and commercial quotations, including associated administrative tasks.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.