Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 400 vacatures in branches als Software / ICT, High tech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 5 vacatures

Filters

Logistiek Medewerker

Logistiek / Supply Chain Junior Noord-Brabant

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Logistiek Medewerker om het dynamische team van onze opdrachtgever te versterken. Je komt te werken in de regio Eindhoven, waar geen dag hetzelfde is en je een breed scala aan ervaring kunt opdoen.

Material Handler

Logistiek / Supply Chain Junior Noord-Brabant 3700,- / 4200,-

Are you seeking an exciting opportunity where you can showcase your skills in material handling while embracing the challenge of working in both 2 and 5-shift rotations?

Warehouse Cleanroom Operator, 5 shifts

Logistiek / Supply Chain Junior Noord-Brabant 3000,- / 3900,-

Are you ready to join a world-class high-tech organization in the heart of Eindhoven? We are seeking a dedicated Warehouse Operator Cleanroom to join our dynamic team and help drive our cleanroom operations to new heights. If you're a detail-oriented, organized, and highly motivated individual with a passion for logistics and a commitment to excellence, we want to hear from you!

Logistiek Medewerker Cleanroom, 5-Ploegendienst

Logistiek / Supply Chain Junior Noord-Brabant 3000,- / 3900,-

Ben jij klaar om deel uit te maken van een wereldwijd gerenommeerde high-tech organisatie in het hart van Eindhoven? Wij zijn op zoek naar een toegewijde Logistiek Medewerker om ons dynamische team te versterken en onze cleanroom-operaties naar nieuwe hoogten te brengen. Als jij een nauwkeurige, georganiseerde en zeer gemotiveerde medewerker bent met een passie voor logistiek en een toewijding aan uitmuntendheid, horen we graag van jou!

Packer Module Assembly

Logistiek / Supply Chain Junior Noord-Brabant 2600,- / 3400,-

You play a crucial role in guaranteeing the excellence of our product cleaning and packaging processes. Collaborating with your team members, you ensure that the final phase of our operations proceeds seamlessly.

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.