Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 400 vacatures in branches als Software / ICT, High tech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 8 vacatures

Filters

Field Service Engineer

Installatietechniek Junior Zuid-Holland 3200,- / 4200,-

Stel je voor dat jij kon bijdragen aan missie-kritische operaties in de wereld van telecom en IT-infrastructuur? Ziekenhuizen, (lucht)havens, industrieterreinen, energievoorzieningen, financiële systemen: in vele situaties is het van cruciaal belang of van groot economisch belang dat medewerkers kunnen vertrouwen op een feilloos werkend communicatiesysteem. In die gevallen kun je rekenen op onze expertise.

Electrotechnical Interface / Support Engineer

Installatietechniek Junior Zuid-Holland

Are you looking for a Interface / Support Engineering role within a fast growing company? For this role, we are looking for a junior / medior Technical Support Engineer with a background and/or knowledge in Electrical Engineering.

Allround Telecom Monteur

Installatietechniek Junior Utrecht 2600,- / 3100,-

Ben jij op zoek naar een dynamische rol als Allround (Glasvezel) Telecom Monteur? Werk je graag in een gedreven team en wil je jezelf continu ontwikkelen? Geniet je van de vrijheid in je werk en ben je graag onderweg? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Jouw doel is het tijdig opleveren van hoogwaardige telecomverbindingen voor de zakelijke markt. Op locatie werk je aan bestaande en nieuwe ondergrondse en inpandige netwerken, zowel zelfstandig als in teamverband.

Building Services Engineer

Installatietechniek Junior Zuid-Holland 3000,- / 5000,-

Do you see yourself creating optimal indoor environments and efficient building systems? Do you have a talent for designing and managing building services that enhance user comfort and increase energy efficiency? If so, the role of Building Services Engineer might be something for you!

Mechatronics Lab Engineer / Technician

Installatietechniek Junior Noord-Brabant 3200,- / 4000,-

Are you triggered by research on materials, processes and systems for global sustainable energy? We work closely with academia and industry partners and we play a key role in research for the energy transition. You can be a part this team if you keep on reading and start applying for the position!

Servicemonteur regio Zuid-Holland

Installatietechniek Junior Zuid-Holland

Voor onze opdrachtgever binnen de Energiesector zoeken wij een kundige Servicemonteur. Staan vrijheid en klanttevredenheid bij jou hoog in het vaandel? Wordt dan servicemonteur in de regio Zuid-Holland! Heb je interesse? Lees dan snel verder!

Servicemonteur Reinigingsapparatuur

Installatietechniek Junior Noord-Brabant 2600,- / 3300,-

Wil jij als Servicemonteur aan de slag binnen de wereld van industriële reinigingssystemen? Lees dan snel verder en solliciteer op deze servicerol waarbij je dagelijks richting klanten op pad gaat met jouw servicebus.

Monteur Glasvezel

Installatietechniek Junior Zuid-Holland

Onze opdrachtgever is actief in de Telecom en is bereid jou op te leiden tot Glasvezelmonteur.  Woon jij op een centrale plek zoals Utrecht en ben je bereid fulltime glasvezel te installeren? Solliciteer dan direct!

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.