Nederlands

Kies jouw taal

software techniek

IT detacheringsbureau

Op zoek naar IT talent? Trinamcs gaat u daarbij helpen!

Trinamics is een technisch detacheringsbureau dat al ruim 15 jaar ervaring heeft in de Software- en IT-branche. Wij gaan altijd betrokken en persoonlijk te werk, zodat we de kandidaten goed leren kennen en ontdekken waar hun talenten liggen. Hierdoor kunnen wij een perfecte match maken tussen de organisatie en de IT-professional. Op deze pagina leggen we u als opdrachtgever uit wat u van ons kunt verwachten. Klik op onderstaande button als je een professional bent.

Ik ben een IT professional

IT-professional

De IT-wereld en haar technische ontwikkeling gaan razendsnel. De vraag naar IT-talent is dan ook enorm gegroeid. Bij IT detacheringsbureau Trinamics hebben wij tal van IT-professionals die uw bedrijf graag komen versterken. Heeft uw bedrijf behoefte aan bijvoorbeeld een softwaretester, applicatiebeheerder of een developer? Dan bent u aan het juiste adres!

Werkwijze Trinamics

Bij Trinamics hechten we veel waarde aan een duurzame relatie met zowel de opdrachtgevers, als de gedetacheerde. We komen dan ook graag eerst kennismaken om te zien wat voor type professional uw bedrijf zoekt. Vervolgens gaan onze consultants op zoek naar geschikte kandidaten en stellen we ze aan u voor.Het enige dat u hoeft te doen, is het voeren van de sollicitatiegesprekken en wij zorgen voor de rest! Geen match? Dan ook geen kosten!

Referenties

Doordat de vraag naar IT talent onverminderd groot blijft, is het des te belangrijk dat u de juiste IT professionals binnenhaalt. Wij gaan die perfecte fit voor u vinden! We hebben al vele andere bedrijven mogen helpen met hun zoektocht naar het juiste talent. Op onze referentiepagina leest u hun bevindingen over de samenwerking met IT detacheringsbureau Trinamics.

Samenwerken met Trinamics

Bent u op zoek naar nieuw IT-talent? IT detacheringsbureau Trinamics helpt u graag in uw zoektocht! Met kantoren in Breda en Eindhoven zijn we door heel Nederland goed te vinden. Benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen!

Meer informatie aanvragen