contract tekenen

Detachering technisch personeel

TRINAMICS. WIJ VERBINDEN MENSEN MET TECHNIEK

Is uw bedrijf op zoek naar gedreven technici? Of hebt u vragen over de detachering van technisch personeel? Trinamics is hét technisch detacheringsbureau met al ruim 15 jaar ervaring in de technische dienstensector. In ons netwerk vind u duizenden techneuten die klaar staan om aan het werk te gaan. Mbo’ers, hbo’ers en universitair geschoolden. Fris of ervaren. Hebben we de juiste persoon nog niet in ons netwerk? Dan gaan wij voor u op zoek naar naar de perfecte match.

Neem nu Contact op voor technisch personeel

Detachering van technisch personeel in verschillende branches

De detachering van technisch personeel is voor ons niks nieuws. Elke keer opnieuw weten we succesvol invulling te geven aan het missende puzzelstukje in een organisatie. Benieuwd naar hoe we dit keer op keer kunnen verwezenlijken? In onze werkwijze steken we veel tijd in de voorkant van het proces. We komen bij u langs om een indruk te krijgen van uw organisatie en het team waar de kandidaat uiteindelijk terecht gaat komen. Dit stelt ons in staat om gericht te zoeken naar de juiste techneut. Een goed begin is het halve werk.

Onze branches in Technisch Personeel

Zoals eerder benoemd hebben wij ervaring in allerlei verschillende soorten branches. Welke dit zijn? U vindt ze hieronder:

Duurzame relatie

Bij Trinamics gaan we niet voor een quick fix of snelle winst. Bij de detachering van technisch personeel kijken we verder. Wij staan dan ook voor een duurzame relatie en gaan op zoek naar de perfecte match voor een langere periode.

Wat zeggen onze klanten?

Ons hart gaat sneller kloppen als we het juiste technische personeel kunnen koppelen aan de juiste opdrachtgever. Vele bedrijven gingen u voor en hebben een succesvolle samenwerking met Trinamics al gevonden. Het maakt ons trots om met dit soort mooie bedrijven samen te werken en het te mogen voorzien van nieuw technisch talent. Bent u benieuwd hoe de verschillende opdrachtgevers onze dienstverlening hebben ervaren?

Detachering van technisch personeel voor uw bedrijf?

Bent u nog niet geslaagd in uw zoektocht naar nieuw technisch personeel? Trinamics helpt u graag met zoeken! Met kantoren in Eindhoven en Breda zijn we door heel Nederland goed te vinden. Heeft u vragen of mogen we meteen voor u aan de slag? Neem dan contact op met een van onze vestigingen!

Meer informatie aanvragen