Nederlands

Kies jouw taal

Detachering in Breda

DETACHERING IN BREDA? TRINAMICS HELPT U GRAAG!

Trinamics zorgt voor Technische Detachering in Breda: Zoekt uw bedrijf naar ambitieus technisch personeel in Breda, maar krijgt u die moeilijk gevonden? Of heeft u simpelweg vragen over detachering in Breda? Trinamics heeft al ruim 15 jaar ervaring en is hét detacheringsbureau in de technische dienstensector in Breda. In ons netwerk vind u duizenden techneuten die klaar staan om voor u aan het werk te gaan. 

Voor een betrouwbare partner op het gebied van detachering in Breda, Eindhoven, Nijmegen en Rotterdam bent u bij ons aan het goede adres. Wij gaan voor u op zoek naar de perfecte match.

Neem contact op met ons kantoor in Breda

Detachering in Breda door Trinamics

“Breda brengt het samen”, zo luidt het credo van de stad. Iets waar de dienstverlening van Trinamics zich naadloos op aansluit. Wij verbinden mensen met techniek. Breda is een stad die waarvan het aantal inwoners van 185.000 alsmaar groeit. Ook is de afgelopen drie jaren de werkgelegenheid ontzettend hard gegroeid. Ruim 10 jaar maakte we de overstap van Oosterhout naar ons huidige kantoorpand “Puccini” aan de Westbroek in Breda. Gelegen recht tegenover de Eurotoren. Voor vele Bredanaars een herkenbaar punt wanneer ze over de A16 terug naar huis rijden.

Werkwijze Trinamics

Keer op keer weten we een succesvol invulling te geven aan de ‘missing link’ binnen een organisatie. In onze werkwijze lichten we een tipje van de sluier van hoe we dat voor elkaar krijgen. De focus ligt daarbij voornamelijk op de voorkant van het gehele proces. Zo luidt een bekend spreekwoord: “een goed begin is het halve werk.” Daar kunnen wij ons uitstekend in vinden.

Branches Detachering

Wij helpen u graag met het invullen van al uw technische vacatures. Voor detachering in Breda en omgeving kunnen we u ondersteunen in de volgende branches:

Onze Software en IT vacatures

s Information/Data Modeler

Software/IT Senior Noord-Brabant

Do you like to structure, define and model data landscapes, and are you able to use your skills in a very dynamical and high-tech business environment? Are y...

Process Improvement Specialist

Software/IT Medior Noord-Brabant

Our client leads the worldwide development, production and sales of high-end lithography systems for the semiconductor industry. In short, we make the machin...

Data Migration Business Consultant

Software/IT Medior Noord-Brabant

It has never been more interesting to work for the Chief Data Office than now…We are on a journey that revolves around our customers, powered by innovation d...

Wat zeggen onze klanten

De adrenaline stroomt door ons lichaam als we het juiste technische personeel kunnen matchen aan de juiste klant. Gelukkig hebben vele bedrijven de succesvolle samenwerking met Trinamics al gevonden. We zijn dan ook ontzettend trots dat we met dit soort mooie bedrijven samen hun personeelstekort kunnen oplossen.
Nieuwsgierig naar hun ervaringen?

Contact met Trinamics Detachering Breda

Heeft u geen succes in uw zoektocht naar het juiste technische talent? Dan helpt Trinamics u graag met zoeken! Met kantoren door het hele land verzorgen we detachering in Breda, Eindhoven, Nijmegen en Rotterdam. Heeft u vragen of mogen we meteen voor u aan de slag? Neem dan contact op met een van onze vestigingen!

Meer informatie aanvragen