Nederlands

Kies jouw taal

installatie energie

Technisch monteur vacature

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan technisch monteur vacatures in de automotive of energiebranche

Ben jij dé technische monteur waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn? Word jij blij van werken in de technische sector en heb je een gezonde dosis werklust? Dan staat Trinamics te popelen om jou te helpen aan die baan waar jij warm van wordt. We hebben een groot aanbod technisch monteur vacatures waar in veel gevallen minimaal één daarvan voldoet aan jouw wensen. Vind je toch niet die perfecte match? Dan helpt Trinamics jou toch verder.

Bekijk hier onze technische monteur vacatures

Een greep uit onze Technisch Monteur vacatures

Bedrijfswagenmonteur €4500

Petrochemie Starter Zuid-Holland 3800,- / 4500,-

Ben jij een technisch talent met een MBO-opleiding in de richting van techniek? Zoek je een uitdagende functie waarbij je jouw technische kennis kunt inzetten in combinatie met het onderhoud van bedrijfswagens? Wij hebben een plek voor jou als Technisch Operator bij ons chemisch afval verwerkingsbedrijf in Rotterdam. Ervaring in de industrie is mooi meegenomen, maar we waarderen vooral jouw gedrevenheid, technische affiniteit en de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen.

Onderhoudsmonteur

Overig Medior Noord-Brabant

Wat als jij deel uit kan maken van een dynamische onderhoudsteam en kan meewerken aan het behouden van optimale betrouwbaarheid en productiviteit van ons geavanceerde machinepark in de regio Etten-Leur? Daarbij een passend basissalaris variërend van € 2.640 tot € 4.370 exclusief toeslagen

Mechanische / Elektrische Onderhoudsmonteur

Automotive Medior Noord-Brabant 3500,- / 5000,-

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Mechanische Onderhoudsmonteur en/of Elektrische Onderhoudsmonteur. Werk jij graag met je handen op mechanisch en/of elektrisch vlak en wil jij jezelf aansluiten bij een geweldige multinational in de Automotive? Solliciteer dan nu!

Monteur Werkplaats Machines & Voertuigen

Machinebouw Medior Noord-Brabant

Voor onze opdrachtgever die landelijk actief is op grote en kleine projecten zoeken we een handige monteur die ervaring heeft met het sleutelen aan zwaar materieel.  De materialen en voertuigen die worden gebruikt op de verschillende projecten komen op de locatie in Breda voor correctief en preventief onderhoud.  Jij werkt samen met een klein team volgens een dagelijkse planning om het materieel in topconditie te houden en de projecten binnen de afgesproken deadline te kunnen afronden !

Auto Monteur

Automotive Medior Noord-Brabant 2500,- / 3500,-

Ligt jouw interesse binnen de autotechniek? Zou je graag aan diverse bedrijfswagens, trailers en andere voertuigen willen sleutelen? Wil je daarnaast jezelf blijven ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Trinamics begeleidt het sollicitatieproces van A tot Z

Waar komen jouw specifieke kwaliteiten optimaal tot zijn recht? Dát is waar Trinamics naar kijkt: we combineren jouw technische monteur kennis en kunde met de opdrachtgever die daarbij hoort. We noemen dat ‘perfect fit’, waardoor jij de juiste persoon bent op de daarbij horende plek. De ervaring leert dat dit onze sleutel is tot succes: al anderhalf decennium zijn wij de aangewezen persoon om jouw talent te koppelen aan onze opdrachtgevers. Ons succes wordt daarmee jouw succes!

Trinamics blijft je volgen

Is die droombaan in de technische sector van jou? Fantastisch nieuws, maar dan houdt onze begeleiding van jou niet op. Sterker nog: we blijven je in de gaten houden en ondersteunen je ook waar dat nodig is. Zo zorgen we er voor dat de samenwerking tussen opdrachtgever en werknemer in stand blijft voor lange tijd. En die baan tóch niet wat je ervan verwacht had? Dan zoekt Trinamics samen met jou naar de werkgever die jouw wensen wel waarmaakt. Wil je meer weten over hoe wij precies te werk gaan? Bekijk dan ook onze pagina voor technische professionals.

Technische monteurs in alle vakgebieden

Trinamics heeft verschillende vacatures beschikbaar in techniek gerelateerde branches. We zijn altijd op zoek naar technische monteurs die onze opdrachtgevers kunnen voorzien. Of het nu gaat om de automotive industrie of machinebouw. Onze algemene vacaturepagina biedt daarnaast een duidelijk overzicht van alle beschikbare vacatures.

Creëer jouw route in techniek

Klaar om jouw carrière te vervolgen in de technische sector? Trinamics brengt je samen met de opdrachtgever in de techniek die bij jou past. Creëer je eigen succesverhaal: solliciteer direct op één van onze vacatures!

Meer informatie aanvragen