Nederlands

Kies jouw taal

installatie energie

Technisch monteur vacature

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan technisch monteur vacatures in de automotive of energiebranche

Ben jij dé technische monteur waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn? Word jij blij van werken in de technische sector en heb je een gezonde dosis werklust? Dan staat Trinamics te popelen om jou te helpen aan die baan waar jij warm van wordt. We hebben een groot aanbod technisch monteur vacatures waar in veel gevallen minimaal één daarvan voldoet aan jouw wensen. Vind je toch niet die perfecte match? Dan helpt Trinamics jou toch verder.

Bekijk hier onze technische monteur vacatures

Een greep uit onze Technisch Monteur vacatures

Service & Troubleshooting BEV Engineer

Automotive Junior Noord-Brabant

De afdeling Service & Troubleshooting Information is onderdeel van de After Sales organisatie binnen DAF en bestaat uit 25 personen. De twee hoofdtaken van het team zijn: Diagnose instructies Chauffeurs handboeken

Storingsmonteur

Food / Pharma / Life Sciences Medior Noord-Brabant 2500,- / 3800,-

Als je ons team binnenstapt, valt direct op dat je leidinggevende net zo bevlogen en enthousiast is als jij. In dit hechte team, bestaande uit vijf collega monteurs, heerst een ontspannen sfeer waarin jouw technische inzicht en zelfstandige aanpak zeer gewaardeerd worden.

Monteur Verkeerstechniek

Installatie en Energie Medior Utrecht

Sta jij open voor een servicerol binnen de infratechniek? Ga dan aan de slag als Monteur Verkeerstechniek. Je bent vaak samen met de bedrijfswagen op pad om verkeerstechnische installaties langs en boven de weg te repareren.

Trinamics begeleidt het sollicitatieproces van A tot Z

Waar komen jouw specifieke kwaliteiten optimaal tot zijn recht? Dát is waar Trinamics naar kijkt: we combineren jouw technische monteur kennis en kunde met de opdrachtgever die daarbij hoort. We noemen dat ‘perfect fit’, waardoor jij de juiste persoon bent op de daarbij horende plek. De ervaring leert dat dit onze sleutel is tot succes: al anderhalf decennium zijn wij de aangewezen persoon om jouw talent te koppelen aan onze opdrachtgevers. Ons succes wordt daarmee jouw succes!

Trinamics blijft je volgen

Is die droombaan in de technische sector van jou? Fantastisch nieuws, maar dan houdt onze begeleiding van jou niet op. Sterker nog: we blijven je in de gaten houden en ondersteunen je ook waar dat nodig is. Zo zorgen we er voor dat de samenwerking tussen opdrachtgever en werknemer in stand blijft voor lange tijd. En die baan tóch niet wat je ervan verwacht had? Dan zoekt Trinamics samen met jou naar de werkgever die jouw wensen wel waarmaakt. Wil je meer weten over hoe wij precies te werk gaan? Bekijk dan ook onze pagina voor technische professionals.

Technische monteurs in alle vakgebieden

Trinamics heeft verschillende vacatures beschikbaar in techniek gerelateerde branches. We zijn altijd op zoek naar technische monteurs die onze opdrachtgevers kunnen voorzien. Of het nu gaat om de automotive industrie of machinebouw. Onze algemene vacaturepagina biedt daarnaast een duidelijk overzicht van alle beschikbare vacatures.

Creëer jouw route in techniek

Klaar om jouw carrière te vervolgen in de technische sector? Trinamics brengt je samen met de opdrachtgever in de techniek die bij jou past. Creëer je eigen succesverhaal: solliciteer direct op één van onze vacatures!

Meer informatie aanvragen