Nederlands

Kies jouw taal

werken bij trinamics

Commerciële Vacatures in de Techniek

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de technisch commerciële branche

Ben jij geïnteresseerd in techniek en volg je de laatste ontwikkelingen op de voet? En heb je daarnaast ook een vlotte babbel en ben je goed in het contact met klanten? Op het raakvlak tussen techniek en commercie komt het beste van twee werelden samen! Ligt jouw interesse op het raakvlak van Technisch Commercieel? Dan is een baan in de technisch commerciële branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan technisch commerciële vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Bekijk hier onze commerciële vacatures in de techniek!

Jouw carrière in de technisch commerciële branche

Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen de technisch commerciële branche? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en zorgen ervoor dat je op de juiste plek terecht komt. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo weten we zeker dat we je koppelen aan de juiste bedrijven en vacatures.

Hieronder vind je een greep uit onze Technisch Commerciële vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Vacatures Technisch Commercieel

Accountmanager

Technisch / Commercieel Medior Noord-Brabant

In de functie als accountmanager ga je aan de slag met de verkoop van PV- systemen aan commerciële vastgoedpartijen en aannemers voor woningbouwprojecten. Je bent zelf verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbouwen van het klantenportfolio en word verantwoordelijk gesteld voor de voortgang en de resultaten hiervan. Deze mag je dan ook opbouwen en uitbreiden. Binnen deze functie werk je nauw samen met de projectleider en zorg je voor een juiste overdracht naar het projectteam.

TECHNICAL INTERNAL SALES

Technisch / Commercieel Junior Zuid-Holland 2500,- / 3500,-

Onze opdrachtgever stelt hun klanten in staat om duurzame projecten te realiseren in de overgang naar een koolstof neutrale toekomst. Ze nemen de uitdagingen van de toekomst aan binnen de maritieme, energie- en industriële sectoren door systematisch de efficiëntie en prestaties te verbeteren. Als een vooraanstaande speler in geavanceerde engineering gedurende meer dan 250 jaar, bieden ze een uniek portfolio van technologieën aan. Met het hoofdkantoor in Duitsland hebben ze wereldwijd ongeveer 14.000 medewerkers op meer dan 120 locaties. Hun after-sales merk onderhoudt een uitgebreid netwerk van servicecentra voor hun klanten over de hele wereld. Momenteel zijn ze op zoek naar een Technical Internal Sales professional voor hun Customer Service afdeling in omgeving Schiedam

Technisch Adviseur

Technisch / Commercieel Medior Noord-Brabant

Ben jij een echte salestijger met affiniteiten in de techniek? Op dit moment is onze opdrachtgever op zoek naar een Technisch Adviseur die zich richt op de particuliere verkoop van zonnepanelen. Jij weet als geen ander de wensen van de klant te vertalen naar een aanbieding op maat. Je bent verantwoordelijk en beheert je eigen portefeuille en de continuïteit hiervan. Je bent niet bang om de telefoon op te nemen en pro actief ingesteld als het gaat om acquisitie van nieuwe klanten.

Werken in de Technisch Commerciële branche

Op het raakvlak van techniek en commercie draag je bij aan winstgevende groei van jouw bedrijf. Je bent bezig met het managen van klanten en prospects en bent bovendien bekend met de technische ins en outs van de producten of diensten die jouw bedrijf verkoopt. Je helpt om de commerciële doelstelling van je bedrijf te behalen en bent een belangrijke pion tussen de klant en je eigen organisatie, waarin je streeft naar maximale klantwaarde en klanttevredenheid.

Beroepen en functies in de Technisch Commerciële branche

Of je nu op zoek bent naar een baan als administratief medewerker of directeur. Werken als Technisch Commercieel-medewerker kan zowel op de binnendienst, als op de buitendienst en in verschillende afdelingssamenstellingen. Je kunt samenwerken met andere accountmanagers of verkopers, of technici bij wie je nóg meer informatie kunt halen over het product of de dienst die jouw bedrijf verkoopt. Zo heb je de kennis die je nodig hebt om de vragen van de klant te beantwoorden. 

Bekijk onze vacatures

Bekijk snel ons ruime aanbod aan vacatures binnen de Technisch Commerciële branche en solliciteer direct op de functie die het best bij jou past.

Wil je liever meer algemene informatie over techniek vacatures? Klik dan hier.

Technische ondersteuning

Ben je voor jouw organisatie op zoek naar technische ondersteuning en heb je een aantal commerciële vacatures openstaan? Het team van Trinamics helpt je daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd in Breda, Eindhoven, Nijmegen en Rotterdam, en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie aanvragen

Bedankt voor je bericht. We gaan het meteen oppakken en laten je snel wat weten!