NL
NL

De commerciële kant van techniek

Bekijk al onze vacatures op het raakvlak tussen techniek en commercie

Ben jij een commerciële professional met interesse in techniek? Dan is dit hét vakgebied voor jou. Bij ons vind je een ruim aanbod aan vacatures in de Technisch Commercieel-wereld. 

Neem contact op

Benieuwd welke vacature het beste bij jou past? Of hoe Trinamics je gaat helpen om jouw ideale baan te vinden? Neem contact met ons op via onderstaande link!

Jouw commerciële carrière in de techniek

Een commerciële functie in de wereld van techniek: is dit wat jou betreft het beste van twee werelden? Dan is een vacature in het vakgebied Technische Commercie de uitkomst voor jou. Heb jij een commerciële blik op de organisatie en tevens kennis van de ins en outs van het product dat je verkoopt? Ben jij de 'missing link' tussen je eigen organisatie en de klant? Dan hebben wij de vacatures die het beste bij jou passen. Bekijk onze vacatures om te zien waar jij de volgende stap in je carrière gaat zetten!


Over de branche

Als commercieel medewerker in de techniek ben je de belangrijkste schakel tussen je eigen organisatie en de klanten en prospects van jouw organisatie. Je werkt samen met andere accountmanagers of verkopers, maar ook met technici die nóg meer weten van de technische achtergronden van het product. Zo kun jij alle vragen van de klant beantwoorden en tevens de wensen van de klant terugkoppelen aan de gespecialiseerde technici.

Jouw collega's

In de branche Technisch/Commercieel heb je verschillende mogelijkheden als het goed om de samenstelling van jouw afdeling. Wat duidelijk is, is dat je werkt bij een gespecialiseerd technisch bedrijf. Dat kan een ICT-bedrijf zijn, maar ook een bedrijf op het gebied van chemische producten, constructie, elektro, etcetera.

In de meeste gevallen ben je als Technisch Commerciële werknemer werkzaam op de productgroepafdeling of op de salesafdeling. Jouw collega's zijn andere accountmanager, maar ook technici die nóg meer weten van de technische aspecten van het product of de dienst die het bedrijf verkoopt. Zij zijn daarom een belangrijke bron van informatie en kennis zodat jij jouw klanten kunt voorzien van de juiste en nieuwste informatie. 

Bericht sturen

Gerelateerde pagina's