Nederlands

Kies jouw taal

commercieel technisch

Supply chain vacatures

Op zoek naar de perfecte match!

Ben jij als jong talent of ervaren professional op zoek naar een uitdagende baan in de wereld van Supply chain? Trinamics biedt je een breed scala een relevante vacatures! Benieuwd hoe we jou kunnen begeleiden door het gehele proces? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier ons aanbod aan suppy chain vacatures

Wat wordt er van jou verwacht?

Door het brede aanbod, bieden we verschillende functies aan binnen supply chain. Zo kun je als supply chain manager, planner, analist of medewerker aan de slag. Onze opdrachtgevers verwachten ondernemende en gemotiveerde sollicitanten. Als werknemer zorg je namelijk samen met je collega’s voor de optimalisatie van de supply chain processen in het bedrijf. Met jouw analytische vermogen en oog voor detail moet dit geen enkel probleem zijn. Natuurlijk is een stukje communicatieve vaardigheden ook van belang. Naast het werken in teamverband, werk je ook regelmatig zelfstandig aan diverse opdrachten.

Wat kunnen wij jou bieden?

Sinds 2005 verbinden we werkzoekers met werkgevers, met name in het zuiden en westen van Nederland. Dit doen we vanuit onze kantoren in Eindhoven, Breda, Rotterdam en Nijmegen. Hoe gaat dit in zijn werk? Aan de hand van een aantal gesprekken, ontdekken we jouw kwaliteiten, behoeftes en ambities. Met deze informatie zoeken wij vervolgens naar passende supply chain vacatures en brengen we jou met de opdrachtgever in contact. Ook na het vinden van een baan blijven we je ondersteunen waar nodig. Kortom, wij begeleiden jou bij het gehele proces. Van het zoeken naar de ideale baan tot het ondertekenen van het contract, en verder.

Meer weten over ons en onze supply chain vacatures?

Trinamics is al ruim 15 jaar actief als technisch detacheringsbureau. Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Supply Chain en Automotive, vind jij bij ons snel een topbaan in de techniekwereld. Word jij ons volgende succesverhaal?

Een greep uit het aanbod supply chain vacatures

Werkplaatsmonteur dagdienst

Machinebouw & Constructie Junior Noord-Brabant

Lijkt het jou gaaf om te sleutelen aan verschillende soorten kleppen van groot tot klein? En vind jij het fijn om samen met je collega’s in de werkplaats technische vraagstukken op te lossen? Dan is deze functie van Monteur Werkplaats iets voor jou. Regio: Breda.

Senior SW Build and Integration Engineer

Automotive Medior Noord-Brabant

(CMake Python, Bash, Groovy) Do you have experiences with developing complex Jenkins pipelines in Python and Groovy? And do you want to work for a company who is expertized in map data delivery, artificial intelligence and cybersecurity to produce advanced solutions for various markets? Our client is looking for a senior software engineer, focusing on software build and integration challenges, to join our company-wide Software Configuration Management team. In this role you will be responsible for the integrity of the software build and deployment processes and overall quality of code versioning, dependency management, software integration and release processes. Implement and improve tools to support these processes..

Sr Software Engineer

Installatie en Energie Senior Noord-Brabant

Wij ontwikkelen assembleren en installeren complete interne transportsystemen. Daarnaast leveren wij onze logistieke oplossingen wereldwijd aan de glastuinbouw en AGF Sector. Onze machines die bekend staan om hun kwaliteit zijn voorzien van de nieuwste technieken en zijn veel gevraagd in de markt. Voor onze Engineering afdeling zijn wij op zoek naar een Senior Software Engineer Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en ontwikkelen van software voor besturing van installaties. Je werkt gedetailleerd projecten uit en bepaald waar nodig inkoopdelen. Je onderhoud contact met je projectleider en voert testen zelfstandig uit voor oplevering. Binnen de afdeling is door groei van het bedrijf deze positie vrijgekomen om het team van Engineers te versterken.

Meer informatie aanvragen