Nederlands

Kies jouw taal

commercieel technisch

Supply chain vacatures

Op zoek naar de perfecte match!

Ben jij als jong talent of ervaren professional op zoek naar een uitdagende baan in de wereld van Supply chain? Trinamics biedt je een breed scala een relevante vacatures! Benieuwd hoe we jou kunnen begeleiden door het gehele proces? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier ons aanbod aan suppy chain vacatures

Wat wordt er van jou verwacht?

Door het brede aanbod, bieden we verschillende functies aan binnen supply chain. Zo kun je als supply chain manager, planner, analist of medewerker aan de slag. Onze opdrachtgevers verwachten ondernemende en gemotiveerde sollicitanten. Als werknemer zorg je namelijk samen met je collega’s voor de optimalisatie van de supply chain processen in het bedrijf. Met jouw analytische vermogen en oog voor detail moet dit geen enkel probleem zijn. Natuurlijk is een stukje communicatieve vaardigheden ook van belang. Naast het werken in teamverband, werk je ook regelmatig zelfstandig aan diverse opdrachten.

Wat kunnen wij jou bieden?

Sinds 2005 verbinden we werkzoekers met werkgevers, met name in het zuiden en westen van Nederland. Dit doen we vanuit onze kantoren in Eindhoven, Breda, Rotterdam en Nijmegen. Hoe gaat dit in zijn werk? Aan de hand van een aantal gesprekken, ontdekken we jouw kwaliteiten, behoeftes en ambities. Met deze informatie zoeken wij vervolgens naar passende supply chain vacatures en brengen we jou met de opdrachtgever in contact. Ook na het vinden van een baan blijven we je ondersteunen waar nodig. Kortom, wij begeleiden jou bij het gehele proces. Van het zoeken naar de ideale baan tot het ondertekenen van het contract, en verder.

Meer weten over ons en onze supply chain vacatures?

Trinamics is al ruim 15 jaar actief als technisch detacheringsbureau. Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Supply Chain en Automotive, vind jij bij ons snel een topbaan in de techniekwereld. Word jij ons volgende succesverhaal?

Een greep uit het aanbod supply chain vacatures

New Product Logistics Engineer

Machinebouw & Constructie Medior Noord-Brabant

As New Product Logistics Engineer you are responsible for the logistics in an New Product Introduction project. In this project you work together with other disciplines on the realization of new products, from the Design phase via Prototype construction to the Pilot series. As the owner of the Engineering Change process you are the linking pin between customer, design team and our organization. Internally you make and coordinate the planning which takes you through the entire company, from Planning to Parts manufacturing, from Purchasing to Assembly. At hiccups you work together with colleagues on solutions to still deliver the product on time.

Supply Chain Engineer

(Hightech) Industrie Medior Limburg

Ben jij die analytisch sterke professional die de supply chain, samen met collega’s, naar een hoger niveau kan brengen? Dan ben ik op zoek naar jou! De Supply chain engineer is verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe productieketens en uitvoeren van verbeter-projecten van leverancier, interne productie tot en met de klant. Je doel is het optimaliseren van processen, het vergroten van de flexibiliteit en het verlagen van de integrale kosten. Daarnaast verzorg je tijdens nieuwe productintroducties de supply chain inrichting. Je faciliteert hiermee een optimaal en effectief productieproces. Je werkt samen met andere disciplines en afdelingen binnen VDL Konings en je onderhoudt contacten met klanten en leveranciers. Je werkzaamheden vinden niet alleen plaats aan je bureau maar bent ook regelmatig op de productievloer te vinden om te zien of jouw plan op de juiste manier gerealiseerd wordt. Ben jij analytisch sterk en sta je tegelijk ook graag dicht bij de operatie? Dan is dit de functie voor jou!

Production Engineer

(Hightech) Industrie Junior Noord-Brabant

If you are good in defining and improving production and service processes and want to work in one the worlds most innovating technical companies, we might have the job for you. One of our biggest clients in Eindhoven is looking for multiple Production Engineers to work on improving production processes.

Meer informatie aanvragen