Nederlands

Kies jouw taal

Storingsmonteur Vacature

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan storingsmonteur vacatures in branches als Installatie en Energie en Machinebouw.

Wil jij aan de slag als storingsmonteur? Ben jij die enthousiaste monteur die niet kan wachten om storingen te verhelpen én zoek je een baan in de technische sector? Dan is Trinamics op zoek naar jou! In bijna alle gevallen hebben we een plekje beschikbaar: zo brengen we vraag en aanbod samen in onder andere de machinebouw branche en installatie branche. Kun je niet vinden wat je zoekt?  Bekijk dan ook eens onze overige technische branches.

Bekijk hier onze storingsmonteur vacatures

Dit ben jij

Je bent een gedreven storingsmonteur die graag bezig is. Je werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit onderhouds-, reparatie- en installatiewerkzaamheden op elektrisch en mechanisch gebied. Je spoort storingen op  en verhelpt deze aan diverse machines, zodat deze weer goed kunnen functioneren. Als onderdeel van het team zorg je er ook mede voor dat de machines op langere termijn beter gaan presteren. Dit alles doe je in een dag- of ploegendienst, afhankelijk van de vacature.

Trinamics ontdekt jouw kwaliteiten

Hoe zorgen we dat jij terecht komt bij de werkgever waar je je ook helemaal thuis voelt? Daar gaat Trinamics naar op zoek. Door jouw specifieke kwaliteiten in beeld te brengen, weten we zeker bij welke van onze partners jij je op je gemak voelt. We brengen jouw kennis als storingsmonteur samen met de partij die daarbij past. Daardoor ben jij de juiste persoon op de juiste plek!

Al 15 jaar doen we dit met groot plezier én succes: Trinamics koppelt talent aan een werkplek waar dat tot zijn recht komt. Met andere woorden: we halen de beste storingsmonteur in jou naar boven! Bovendien kiezen we voor een persoonlijke aanpak. We leren je goed kennen, wat ervoor zorgt dat een succesvolle samenwerking met de toekomstige opdrachtgever in het verschiet ligt. Dat klinkt goed, toch?

We volgen onze storingsmonteurs

Is het gelukt om jou samen te brengen met de perfecte opdrachtgever? Dan blijven we je gewoon op de voet volgen. Onze servicemonteurs worden namelijk ook na het sollicitatieproces nog altijd begeleid. Heb je vragen of juist ondersteuning nodig? Dan weet Trinamics je daarmee van dienst te zijn. Zo zorgen we ervoor dat jij en de opdrachtgever nog lang aan elkaar verbonden blijven. Een prettige, langdurige werkplek is daarom - indien mogelijk - altijd de intentie. Wil je precies weten hoe wij te werk gaan? Bekijk dan ook eens de pagina over onze missie en visie. Ook de pagina voor technische professionals vertelt je meer over onze werkwijze.

Bekijk onze storingsmonteurs vacatures

Monteur werkplaats

Machinebouw & Constructie Junior Noord-Brabant

Lijkt het jou gaaf om te sleutelen aan verschillende soorten kleppen van groot tot klein? En vind jij het fijn om samen met je collega’s in de werkplaats tec...

s Information/Data Modeler

Software/IT Senior Noord-Brabant

Do you like to structure, define and model data landscapes, and are you able to use your skills in a very dynamical and high-tech business environment? Are y...

(Lead) Heavy Lifting Architect (Salary indication max €5400 net/after tax)

(Hightech) Industrie Senior Noord-Brabant

Are you an experienced lifting specialist who is looking for the next step in his or her career? Then I'm looking for you! As a lifting specialist, you make ...

Verschillende vakgebieden voor jou

Trinamics beschikt over een breed aanbod in verschillende vakgebieden, waarvoor we op zoek zijn naar storingsmonteurs. De vacatures variëren en daarmee is er vaak een plek beschikbaar die jou aanspreekt. Zo brengen wij mensen samen in onder meer de installatietechniek en de machinebouw. Staat jouw vakgebied hier niet tussen? Of ben je op zoek naar een specifieke sector? Dan is Trinamics altijd geïnteresseerd in een open sollicitatie.

Aan de slag als storingsmonteur?

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag als storingsmonteur? Of zie jij jezelf wel in één van onze andere technische branches? Aarzel niet langer en solliciteer direct op onze technische vacatures.

Meer informatie aanvragen