Nederlands

Kies jouw taal

installatie energie

Storingsmonteur Vacature

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan storingsmonteur vacatures in branches als Installatie en Energie en Machinebouw.

Wil jij aan de slag als storingsmonteur? Ben jij die enthousiaste monteur die niet kan wachten om storingen te verhelpen én zoek je een baan in de technische sector? Dan is Trinamics op zoek naar jou! In bijna alle gevallen hebben we een plekje beschikbaar: zo brengen we vraag en aanbod samen in onder andere de machinebouw branche en installatie branche. Kun je niet vinden wat je zoekt?  Bekijk dan ook eens onze overige technische branches.

Bekijk hier onze storingsmonteur vacatures

Dit ben jij

Je bent een gedreven storingsmonteur die graag bezig is. Je werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit onderhouds-, reparatie- en installatiewerkzaamheden op elektrisch en mechanisch gebied. Je spoort storingen op  en verhelpt deze aan diverse machines, zodat deze weer goed kunnen functioneren. Als onderdeel van het team zorg je er ook mede voor dat de machines op langere termijn beter gaan presteren. Dit alles doe je in een dag- of ploegendienst, afhankelijk van de vacature.

Trinamics ontdekt jouw kwaliteiten

Hoe zorgen we dat jij terecht komt bij de werkgever waar je je ook helemaal thuis voelt? Daar gaat Trinamics naar op zoek. Door jouw specifieke kwaliteiten in beeld te brengen, weten we zeker bij welke van onze partners jij je op je gemak voelt. We brengen jouw kennis als storingsmonteur samen met de partij die daarbij past. Daardoor ben jij de juiste persoon op de juiste plek!

Al 15 jaar doen we dit met groot plezier én succes: Trinamics koppelt talent aan een werkplek waar dat tot zijn recht komt. Met andere woorden: we halen de beste storingsmonteur in jou naar boven! Bovendien kiezen we voor een persoonlijke aanpak. We leren je goed kennen, wat ervoor zorgt dat een succesvolle samenwerking met de toekomstige opdrachtgever in het verschiet ligt. Dat klinkt goed, toch?

We volgen onze storingsmonteurs

Is het gelukt om jou samen te brengen met de perfecte opdrachtgever? Dan blijven we je gewoon op de voet volgen. Onze servicemonteurs worden namelijk ook na het sollicitatieproces nog altijd begeleid. Heb je vragen of juist ondersteuning nodig? Dan weet Trinamics je daarmee van dienst te zijn. Zo zorgen we ervoor dat jij en de opdrachtgever nog lang aan elkaar verbonden blijven. Een prettige, langdurige werkplek is daarom - indien mogelijk - altijd de intentie. Wil je precies weten hoe wij te werk gaan? Bekijk dan ook eens de pagina over onze missie en visie. Ook de pagina voor technische professionals vertelt je meer over onze werkwijze.

Bekijk onze storingsmonteurs vacatures

Monteur Bouwplaatsinrichting

High tech industrie Medior Noord-Brabant 2500,- / 4500,-

Ben je op de hoogte van de belangrijke rol die elektromonteurs spelen in de bouwsector? Als elektromonteur voor bouwplaatsinrichting ben je onmisbaar. Samen met je team zorg je ervoor dat alle basisvoorzieningen zoals elektriciteit, water en riolering op bouwprojecten in heel Nederland perfect functioneren en voldoen aan veiligheidsnormen en richtlijnen. Dankzij jou en je collega's is er stroom beschikbaar voor al het grote materieel, de werkplekken en natuurlijk de koffie op elke bouwplaats. Het is een baan met veel vrijheid om ter plaatse je werk op eigen inzicht uit te voeren en waarin groeimogelijkheden aanwezig zijn.

Onderhoudsmonteur Dagdienst

Machinebouw Medior Noord-Brabant

De opdrachtgever is een ambitieus internationaal familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van geavanceerde anorganische materialen. Deze materialen worden gebruikt als katalysatoren in de chemische- en automotive industrie, en als halffabrikaten voor elektronica- en batterijtoepassingen in duurzame energie. Met een ISO9001/14001 gecertificeerde locatie in Uden, waar ongeveer 150 medewerkers werkzaam zijn, zetten we ons volcontinu in met een 5-ploegendienst. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit, resultaatgerichtheid en een sterke focus op kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en klantenservice.  Voor de vestiging in Uden zijn we op zoek naar een proactieve en hands-on Storings- & Onderhoudsmonteur (E/W). Samen met een team van ongeveer 7 collega's voer je dagelijks correctief- en preventief onderhoud uit aan productie- en facilitaire installaties en gebouwen. Hierdoor kunnen we op een doelmatige wijze de beschikbaarheid van installaties, apparatuur en gebouwen garanderen en in goede staat houden. Bestellingen worden verwerkt via ons Q3 onderhouds-systeem. Klantvriendelijkheid zit in jouw genen, je werkt veilig, gestructureerd en ordelijk, en je voelt je op je gemak in een flexibele werkomgeving. Daarnaast maak je deel uit van de consignatiedienst en rapporteer je aan de Facility, Security & Maintenance Manager.

Onderhoudsmonteur

Overig Medior Noord-Brabant

Wat als jij deel uit kan maken van een dynamische onderhoudsteam en kan meewerken aan het behouden van optimale betrouwbaarheid en productiviteit van ons geavanceerde machinepark in de regio Etten-Leur? Daarbij een passend basissalaris variërend van € 2.640 tot € 4.370 exclusief toeslagen

Mechanische / Elektrische Onderhoudsmonteur

Automotive Medior Noord-Brabant 3500,- / 5000,-

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Mechanische Onderhoudsmonteur en/of Elektrische Onderhoudsmonteur. Werk jij graag met je handen op mechanisch en/of elektrisch vlak en wil jij jezelf aansluiten bij een geweldige multinational in de Automotive? Solliciteer dan nu!

Allround Telecom Monteur

Installatietechniek Junior Utrecht 2600,- / 3100,-

Ben jij op zoek naar een dynamische rol als Allround (Glasvezel) Telecom Monteur? Werk je graag in een gedreven team en wil je jezelf continu ontwikkelen? Geniet je van de vrijheid in je werk en ben je graag onderweg? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Jouw doel is het tijdig opleveren van hoogwaardige telecomverbindingen voor de zakelijke markt. Op locatie werk je aan bestaande en nieuwe ondergrondse en inpandige netwerken, zowel zelfstandig als in teamverband.

Verschillende vakgebieden voor jou

Trinamics beschikt over een breed aanbod in verschillende vakgebieden, waarvoor we op zoek zijn naar storingsmonteurs. De vacatures variëren en daarmee is er vaak een plek beschikbaar die jou aanspreekt. Zo brengen wij mensen samen in onder meer de installatietechniek en de machinebouw. Staat jouw vakgebied hier niet tussen? Of ben je op zoek naar een specifieke sector? Dan is Trinamics altijd geïnteresseerd in een open sollicitatie.

Aan de slag als storingsmonteur?

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag als storingsmonteur? Of zie jij jezelf wel in één van onze andere technische branches? Aarzel niet langer en solliciteer direct op onze technische vacatures.

Meer informatie aanvragen