Nederlands

Kies jouw taal

installatie energie

Service Monteur Vacature

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan service monteur vacatures in de automotive of energiebranche

Ben jij op zoek naar die toffe baan als servicemonteur? Sta jij te popelen om aan de slag te gaan en wil je graag binnen de technische sector werkzaam zijn? Dan heeft Trinamics de vacatures waar jij enthousiast van wordt! Of je nu denkt aan de automotive industrie of juist de installatie- en energiebranche: Trinamics helpt je verder aan de baan die bij jou past. Toch die vacature niet gevonden waar je specifiek naar op zoek bent? Geen probleem.

Bekijk onze service monteur vacatures

Trinamics begeleidt het sollicitatieproces van A tot Z

Waar komen jouw specifieke kwaliteiten optimaal tot zijn recht? Dát is waar Trinamics naar kijkt: we combineren jouw kennis en kunde met de opdrachtgever die daarbij hoort. We noemen dat ‘perfect fit’, waardoor jij de juiste persoon bent op de daarbij horende plek. De ervaring leert dat dit onze sleutel is tot succes: al anderhalf decennium zijn wij de aangewezen persoon om jouw talent te koppelen aan onze opdrachtgevers. Ons succes wordt daarmee jouw succes!

Trinamics kiest bovendien voor een persoonlijke aanpak, waar jij centraal staat. We leren onze kandidaten goed kennen wat de kans op een vruchtbare samenwerking met jouw toekomstige opdrachtgever aanzienlijk verhoogd. Wij gaan niet voor een snelle, maar een optimale match.

Ook na het solliciteren jouw partner

Heb je die droombaan te pakken? Dan houdt onze begeleiding niet op. Integendeel: we blijven je volgen en ondersteunen waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat je optimaal blijft presteren en de samenwerking uitmondt in een langdurige verband. Hoe we dat exact doen? Onze missie en visie vertellen je er alles over. Bekijk ook onze pagina voor technische professionals voor een gedetailleerd verhaal van onze werkwijze.

Service monteur vacatures

Sr Software Engineer

Installatie en Energie Senior Noord-Brabant

Wij ontwikkelen assembleren en installeren complete interne transportsystemen. Daarnaast leveren wij onze logistieke oplossingen wereldwijd aan de glastuinbouw en AGF Sector. Onze machines die bekend staan om hun kwaliteit zijn voorzien van de nieuwste technieken en zijn veel gevraagd in de markt. Voor onze Engineering afdeling zijn wij op zoek naar een Senior Software Engineer Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en ontwikkelen van software voor besturing van installaties. Je werkt gedetailleerd projecten uit en bepaald waar nodig inkoopdelen. Je onderhoud contact met je projectleider en voert testen zelfstandig uit voor oplevering. Binnen de afdeling is door groei van het bedrijf deze positie vrijgekomen om het team van Engineers te versterken.

Monteur Panelenbouw

Installatie en Energie Medior Noord-Brabant

Het afleveren van hoogwaardige besturingspanelen en schakel- en verdeelinrichtingen: als monteur panelenbouw ben jij verantwoordelijk voor deze uitdagende projecten. En nóg mooier: de panelen en kasten die jij installeert, leiden vervolgens allerlei processen in goede banen, zoals de stroomvoorziening van een schoolgebouw, de beveiliging van machines in de verpakkingsindustrie of de besturing van achtbanen. Jij bent samen met je collega’s voor het opbouwen, bedraden en afmonteren van besturingspanelen en schakel- en verdeelinrichtingen. Met behulp van gedetailleerde ontwerpen klaar jij deze uitdagende klussen, waarbij je nauwkeurig werkt en de vooraf vastgestelde tijdsindicatie constant in het oog houdt. Als monteur panelenbouw ga je aan de slag met kleine en grote projecten voor een vaste opdrachtgever of discipline, zoals een fabrikant in de voedingsmiddelenindustrie of een waterschap. Zo groei jij stap voor stap uit tot expert op jouw zelfgekozen vakgebied. Heb jij zin om bovengenoemde projecten tot een goed einde te brengen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Monteur Verkeerstechniek

Installatie en Energie Medior Utrecht

Sta jij open voor een servicerol binnen de infratechniek? Ga dan aan de slag als Monteur Verkeerstechniek. Je bent vaak samen met de bedrijfswagen op pad om verkeerstechnische installaties langs en boven de weg te repareren.

Servicemonteurs in verschillende vakgebieden

Voor verschillende vakgebieden zijn Trinamics en haar opdrachtgevers op zoek naar servicemonteurs. We hebben vacatures beschikbaar in allerlei technische branches. Van servicemonteur in de maritieme sector tot de machinebouw. Bekijk alle sectoren op onze algemene vacaturepagina voor een uitgebreid overzicht.

Trinamics is jouw springplank in techniek

Aarzel niet langer: creëer samen met Trinamics jouw ideale carrière in de technische sector. Wij zijn continu op zoek naar de beste kandidaten die net zo enthousiast zijn als wij. Bekijk ons uitgebreide aanbod vacatures en solliciteer direct op de baan die bij jou past.

Meer informatie aanvragen