Nederlands

Kies jouw taal

installatie energie

Service Monteur Vacature

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan service monteur vacatures in de automotive of energiebranche

Ben jij op zoek naar die toffe baan als servicemonteur? Sta jij te popelen om aan de slag te gaan en wil je graag binnen de technische sector werkzaam zijn? Dan heeft Trinamics de vacatures waar jij enthousiast van wordt! Of je nu denkt aan de automotive industrie of juist de installatie- en energiebranche: Trinamics helpt je verder aan de baan die bij jou past. Toch die vacature niet gevonden waar je specifiek naar op zoek bent? Geen probleem.

Bekijk onze service monteur vacatures

Trinamics begeleidt het sollicitatieproces van A tot Z

Waar komen jouw specifieke kwaliteiten optimaal tot zijn recht? Dát is waar Trinamics naar kijkt: we combineren jouw kennis en kunde met de opdrachtgever die daarbij hoort. We noemen dat ‘perfect fit’, waardoor jij de juiste persoon bent op de daarbij horende plek. De ervaring leert dat dit onze sleutel is tot succes: al anderhalf decennium zijn wij de aangewezen persoon om jouw talent te koppelen aan onze opdrachtgevers. Ons succes wordt daarmee jouw succes!

Trinamics kiest bovendien voor een persoonlijke aanpak, waar jij centraal staat. We leren onze kandidaten goed kennen wat de kans op een vruchtbare samenwerking met jouw toekomstige opdrachtgever aanzienlijk verhoogd. Wij gaan niet voor een snelle, maar een optimale match.

Ook na het solliciteren jouw partner

Heb je die droombaan te pakken? Dan houdt onze begeleiding niet op. Integendeel: we blijven je volgen en ondersteunen waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat je optimaal blijft presteren en de samenwerking uitmondt in een langdurige verband. Hoe we dat exact doen? Onze missie en visie vertellen je er alles over. Bekijk ook onze pagina voor technische professionals voor een gedetailleerd verhaal van onze werkwijze.

Service monteur vacatures

Elektromonteur Service & Installatie

Installatietechniek Medior Noord-Brabant 3000,- / 4000,-

Wil jij jouw omgeving een stuk veiliger maken? Door middel van het installeren van hekwerken en de allernieuwste detectiesystemen word jij de redder van zowel zakelijke als particulieren klanten. Hierbij los je ook eventuele storingen op als iemand dit zelf niet op kan lossen en lever je de beste service aan de klant. Een auto van de zaak, telefoon en 40 vakantiedagen zitten inbegrepen bij deze mooie baan.

Planner

Installatietechniek Starter Noord-Brabant

Onze klant is een grote internationale fabrikant van huishoudelijke apparatuur. In hun segment zijn ze een van de marktleiders. Ze hebben wereldwijd zo’n 100.000 werknemers. Het bedrijf heeft zijn Nederlandse hoofdkantoor in Breda. Het Belgische hoofdkantoor is gevestigd in Brussel.

Storingsmonteur glasvezel

Installatietechniek Medior Noord-Brabant

Wil jij ook snel kunnen internetten zonder enige storingen in je regio? Dan ben jij degene die dit kan regelen door de functie storingsmonteur glasvezel in de regio Oss. Hierbij krijg je een mooie bus waarin jij problemen gaat oplossen op verschillende locaties dichtbij Oss voor onze opdrachtgever. Zo krijg je ook 40 vakantiedagen en kans op opleidingen binnen de organisatie. Lees verder voor nog meer interessante weetjes over de vacature.

Servicemonteur Reinigingsapparatuur

Installatietechniek Junior Noord-Brabant 2600,- / 3300,-

Wil jij als Servicemonteur aan de slag binnen de wereld van industriële reinigingssystemen? Lees dan snel verder en solliciteer op deze servicerol waarbij je dagelijks richting klanten op pad gaat met jouw servicebus.

Servicemonteur Witgoed en Consumentenelektronica

Installatietechniek Medior Utrecht

Ben je op zoek naar een gevarieerde baan met veel klantcontact? En houd je ervan om in je eigen regio rond te rijden in een goed uitgeruste bus met gereedschap? Dan is de positie van Servicemonteur Witgoed perfect voor jou! We zijn op zoek naar Servicemonteurs in verschillende regio's door heel Nederland, dus neem contact met ons op als deze vacature je aanspreekt. In elk huishouden zijn diverse witgoedapparaten te vinden, en er zijn ontzettend veel verschillende merken, modellen en types beschikbaar. Het oplossen van storingen aan deze apparaten is geen standaardklus, omdat de toepassingen, merken en modellen sterk kunnen variëren. Soms volstaat een eenvoudige reset, terwijl op andere momenten een pomp moet worden vervangen. Als Servicemonteur wordt er een beroep gedaan op je creativiteit en zelfstandigheid, omdat je ter plaatse bij de klant de situatie moet inschatten en bij voorkeur direct moet oplossen. Bij aankomst verwacht de klant dat het apparaat na jouw bezoek weer goed werkt, maar helaas is dit niet altijd het geval. Hoe je met de klant omgaat, is daarom een belangrijk aspect van de functie. Je vertegenwoordigt de organisatie en zult vaak geduld moeten hebben met de klant, bijvoorbeeld wanneer een onderdeel moet worden besteld. Geen dag is hetzelfde en je hebt veel vrijheid in je werk, zolang je in staat bent om een bepaald aantal taken per dag af te ronden. Wil jij ons team komen versterken?

Servicemonteurs in verschillende vakgebieden

Voor verschillende vakgebieden zijn Trinamics en haar opdrachtgevers op zoek naar servicemonteurs. We hebben vacatures beschikbaar in allerlei technische branches. Van servicemonteur in de maritieme sector tot de machinebouw. Bekijk alle sectoren op onze algemene vacaturepagina voor een uitgebreid overzicht.

Trinamics is jouw springplank in techniek

Aarzel niet langer: creëer samen met Trinamics jouw ideale carrière in de technische sector. Wij zijn continu op zoek naar de beste kandidaten die net zo enthousiast zijn als wij. Bekijk ons uitgebreide aanbod vacatures en solliciteer direct op de baan die bij jou past.

Meer informatie aanvragen