Nederlands

Kies jouw taal

Monteur Bouwplaatsinrichting

Vacature details

Vakgebied: High tech industrie
Opleiding: Medior
Werklocatie: Rosmalen
Vacature ID: 15197
Salaris: 2500,- / 4500,-

Introductie

Ben je op de hoogte van de belangrijke rol die elektromonteurs spelen in de bouwsector? Als elektromonteur voor bouwplaatsinrichting ben je onmisbaar. Samen met je team zorg je ervoor dat alle basisvoorzieningen zoals elektriciteit, water en riolering op bouwprojecten in heel Nederland perfect functioneren en voldoen aan veiligheidsnormen en richtlijnen. Dankzij jou en je collega's is er stroom beschikbaar voor al het grote materieel, de werkplekken en natuurlijk de koffie op elke bouwplaats. Het is een baan met veel vrijheid om ter plaatse je werk op eigen inzicht uit te voeren en waarin groeimogelijkheden aanwezig zijn.

Functieomschrijving

Elke week breng je ongeveer één keer een bezoek aan de werkplaats in Rosmalen van waaruit je jouw aankomende projecten met onze projectcoördinator bespreekt. Deze coördinator zorgt voor de volledige werkvoorbereiding voor ons team. Je regelt zelf de bestelling van de materialen die je vaak nodig hebt bij het magazijn en tijdens je bezoeken aan de werkplaats vul je meteen jouw eigen bus aan.

Dagelijks vertrek je vanuit huis naar verschillende projecten, waar je vaak samenwerkt met één of meerdere collega's, maar soms ook alleen. Aan de hand van (digitale) tekeningen zorg je ervoor dat de elektriciteitsvoorziening perfect wordt geïnstalleerd, variërend van 80 ampère voor een enkel huis tot netwerken die tot wel 1.500 ampère leveren, bijvoorbeeld op een bouwplaats voor een civiel kunstwerk of de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk. Ook ben je verantwoordelijk voor het aansluiten van voorzieningen zoals lichtmasten en laadpalen.

Na de oplevering van bouwprojecten zorg je ervoor dat alle apparaten in het tijdelijke netwerk veilig worden gesteld en dat alle middelen worden verwijderd. Eventuele storingen in de elektriciteitsvoorziening op bouwplaatsen los je op, en bij voldoende ervaring draai je mee in de storingsdienst, waar je eens per vier weken dienst hebt.

Wat verwachten we van jou?

 • Een mbo 4-diploma in mechatronica, elektrotechniek of een vergelijkbare (technische) richting
 • Enkele jaren ervaring in de buitendienst van een bouw- of installatiebedrijf.
 • Een VCA- en BHV-certificering, of de bereidheid om deze via ons te behalen.

Wat kun jij van ons verwachten?

 • Een eigen bus, werkkleding en state-of-the-art gereedschap.
 • Een gezonde werk-privébalans: we zorgen ervoor dat je op tijd naar huis gaat en houden het aantal overuren in de gaten.
 • Een ondersteunende werkomgeving: collega's zijn er voor elkaar en we vieren regelmatig onze successen samen.
 • Een werkomgeving waar veiligheid voorop staat.
 • Een laptop en smartphone, met verschillende opties om uit te kiezen.
 • Maar liefst 37 vakantiedagen!

Voordelen van solliciteren via Trinamics

 • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
 • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
 • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
 • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen. 
Jouw contactpersoon voor deze vacature
pascal recruitment consultant

Pascal Takx

Divisielead