NL
NL

Referenties

Benieuwd hoe verschillende opdrachtgevers onze dienstverlening ervaren? Op deze pagina lees je hun referenties. Wil je graag weten wat Trinamics voor opdrachtgevers kan betekenen? Bekijk het hier. 

Filters
" Het contact is altijd ontspannen, oprecht en doeltreffend. Ze denken goed met ons mee, staan open voor nieuwe ideeën, maar blijven wel in hun kracht staan."

Trinamics weet onze fijne werksfeer heel goed aan te voelen en begrijpt dat persoonlijkheid van de kandidaten voor Rotterdam Engineering van groot belang is.  Kandidaten worden goed over ons geïnformeerd voordat zij aan ons voorgesteld worden en de mensen van Trinamics kunnen ons altijd nauwkeurig vertellen wat voor persoon er achter het CV zit.

Hiringmanager — Rotterdam Engineering B.V.
"Snel, flexibel en een persoonlijke aanpak!"

Trinamics heeft ons meerdere keren geholpen met het vinden van gespecialiseerde kandidaten uit binnen- en buitenland.

Harmen Kielstra — Managing Director | Celsian
"Trinamics is al jaren een prettig partner om mee samen te werken."

Om de harde groei van Skalar bij te kunnen houden, schakelen wij de hulp van Trinamics vaak in vanwege hun goede profielen, snelheid, flexibiliteit en betrokkenheid.

Edwin van Wensveen — HR Manager | Skalar Analytical B.V.
"Uiteindelijk heeft dit geleid tot het aannemen van een medewerker uit een EU-land, een proces dat Trinamics uitstekend heeft begeleid."

Werken met Trinamics was een verfrissende ervaring. Vanzelfsprekend deskundig, maar daarnaast ook oprecht betrokken, persoonlijk en te merken dat er echt moeite werd gedaan om onze wervingsvraag in te vullen. Ook toen het lastig bleek om hierin succes te boeken.

Norbert Sormani — Manager HRM | Boschman
"Ze kennen ons bedrijf en gaan voor kwaliteit."

Trinamics is een zeer betrouwbare partij.

Merel Hamers — Personeelsfunctionaris | Hoppenbrouwers Techniek B.V.

Of bespreek het met

Manouk Helpt je graag verder!
Manouk Beekwilder
Contact opnemen