NL
NL

De juiste kandidaat

Op zoek naar de juiste professional voor jullie organisatie? Het zoeken van de perfecte kandidaat is erg lastig en het brengt veel werk met zich mee. Trinamics kan hierbij helpen. 

Trinamics voor opdrachtgevers

Trinamics verbindt opdrachtgevers met de juiste professionals. Wij houden hierbij rekening met de bedrijfscultuur en de ambities van zowel de werknemer, als de werkgever. Zo binden we de juiste mensen aan jouw organisatie.

Op zoek naar technici?

Trinamics gaat op zoek naar de juiste professional. Wij kennen de markt en de kandidaten en weten waar hun talenten liggen. Hierdoor kunnen wij een perfecte match maken tussen de organisatie en de technische professional. Ook bij lastige vacatures gaan wij tot het uiterste! Vertrouwend op onze kracht, bewijzen we elke keer weer dat we het kunnen. Snel en goed. Zo weten opdrachtgevers dat ze op ons kunnen vertrouwen, ook bij een moeilijker traject of een lastig in te vullen vacature.

Werkwijze van Trinamics

Wanneer er een vacature uitstaat bij jullie organisatie waar wij bij kunnen helpen, komen wij eerst graag persoonlijk kennismaken. Zo kunnen wij het beste inschatten welke kandidaten bij jullie passen. Na de kennismaking gaan we snel aan de slag en houden we de lijntjes kort. Wij gaan gericht op zoek naar de best passende professional en vinden een duurzame relatie belangrijker dan een snelle winst. 

Onze kandidaten

Wij beschikken in ons netwerk over veel verschillende professionals. Jong of oud, van MBO tot WO/PhD geschoold, startend en ervaren. Omdat wij onze kandidaten echt kennen en weten wat zij in hun mars hebben, kunnen we nog beter adviseren. En kunnen we geen match maken? Dan zijn er ook geen kosten. 

Zoek je een professional?

Neem contact met ons op om de vacature te plaatsen. Met onze kennis en inzicht gaan wij hard op zoek naar de juiste kandidaat voor jullie organisatie.

Paul Helpt je graag verder!
Paul Duquesnoy
Contact opnemen