header donkerder

Technische vacatures in Oosterhout

Ben jij technisch onderlegd en op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres! Trinamics is een toonaangevend detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in het koppelen van technische professionals aan de beste technische vacatures bij toonaangevende werkgevers in of rondom Oosterhout.

Bekijk alle vacatures

Vacatures in Oosterhout

Project Manager - Engineering

Installatietechniek Medior Noord-Brabant 4000,- / 6000,-

"Een ervaren project manager die de spil gaat zijn tussen Opdrachtgever en klant" Dat is de persoon die wij zoeken om onze klant in Oosterhout te versterken. Je komt als Project manager niet alleen in Oosterhout te werken maar wereldwijd bij jij hét gezicht van deze organisatie. Je staat garant voor het leveren en waarborgen van de kwaliteitsstandaarden én streeft altijd naar de beste recensies van de klant! Kun jij je hier nou goed in vinden? Solliciteer dan direct!

Elektromonteur gezocht!

Installatietechniek Medior Noord-Brabant

Een enorm snelgroeiend bedrijf uit de regio Breda is op zoek naar nieuwe monteurs! Al ruim 40 jaar staat dit bedrijf garant voor het onderhoud en de installatie van automatiseringssystemen in de maritieme sector. Van het werk op hoge hoogtes tot installaties op de schepen zelf, geen project is hetzelfde en geen uitdaging te groot. Als monteur kom je hier voornamelijk in havengebieden te werken, dit kan zowel in binnen als in buitenland

Administratief medewerker (M/V)

Technisch Commercieel Medior Noord-Brabant

Erg snelgroeiend bedrijf uit Oosterhout is op zoek naar administratief medewerkers voor op de financiële afdeling. Of je nu ervaring hebt met loonadministratie of algemene zaken, solliciteer direct en kom langs voor een kop koffie!

Of je nu net je opleiding hebt afgerond of een professional bent met jarenlange ervaring, wij hebben interessante technische vacatures voor iedere technische medewerker.

Binnen ons aanbod van technische vacatures in Oosterhout hebben wij onder andere technische vacatures in de IT, technische vacatures in de machinebouw, technische vacatures in de automotive, technische vacatures bij de overheid, maar ook bij tal van grote en kleine bedrijven waar je als technisch medewerker aan de slag kunt. Ons team van ervaren consultants staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale technische vacature in, of in de buurt van Oosterhout die aansluit bij jouw wensen.

Ben jij toe aan een nieuwe baan en spreken onze technische vacatures in Oosterhout jou wel aan? Solliciteer dan nu op één van de openstaande technische vacatures en ga binnenkort aan de slag als technisch professional in Oosterhout.

Technische vacatures op functieniveau

Omdat we over het algemeen veel technische vacatures in Oosterhout hebben, geven we middels onderstaande alinea’s graag wat meer informatie op veelvoorkomende functies binnen ons technische vacature aanbod. Wil je meer weten over onderstaande vacatures, lees dan verder. Staat jouw functie hier niet tussen? Niet getreurd. Zoals aangegeven hebben we een ontzettend breed vacature-aanbod. Ook in Oosterhout. Al deze vacatures vind je hier.

  • Technische dienst vacatures in Oosterhout
  • Technische bedrijfskunde vacatures in Oosterhout
  • Technisch tekenaar vacatures in Oosterhout
  • Technisch commerciële vacatures in Oosterhout
  • Vacatures voor een technisch manager in Oosterhout

Technische dienst vacatures in Oosterhout

Ben jij op zoek naar een baan in de technische dienst van een bedrijf in Oosterhout? Bij Trinamics hebben we een groot aanbod van technische vacatures voor medewerkers die in de technische dienst aan de slag willen.

Als medewerker technische dienst zorg jij ervoor dat machines en installaties soepel blijven functioneren. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, het tijdig opsporen en oplossen van storingen en het aanpakken van problemen. Als medewerker technische dienst kun je zowel in teamverband, als zelfstandig aan de slag. Bij Trinamics hebben we een uitgebreid aanbod aan technische dienst vacatures in verschillende branches, ook in Oosterhout. Zo kun je als technisch dienstverlener aan de slag bij allerlei verschillende bedrijven, ook waar je zelf niet zo snel aan zou denken. Bijvoorbeeld als technische dienst medewerker bij banken of verzekeringsmaatschappijen.

Heb jij al veel ervaring opgedaan als medewerker technische dienst en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is de vacature hoofd technische dienst wellicht wat voor jou. Als hoofd technische dienst geef je leiding aan een team dat verantwoordelijk is voor technische en algemene onderhoudswerkzaamheden. Het hoofd technische dienst houdt zich bezig met dezelfde taken als andere werknemers van de technische dienst, maar heeft ook een aantal extra taken. Het hoofd technische dienst coördineert namelijk de dagelijkse werkzaamheden en geeft leiding aan de technische medewerkers waarmee hij samenwerkt.

Ben je geïnteresseerd geraakt in één van de technische dienst vacatures in Oosterhout, of spreekt één van de andere technische vacatures in Oosterhout jou aan? Solliciteer direct en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij jouw droombaan.

Technische bedrijfskunde vacatures in Oosterhout

Of je nu al ruime ervaring hebt met het analyseren van bedrijfsprocessen of het leiden van technische projecten en toe bent aan de volgende stap in jouw carrière, of onlangs een technische bedrijfskunde studie afgerond hebt en op zoek bent naar je eerste baan in de technische sector. Bij Trinamics zijn er tal van interessante mogelijkheden. Wij beschikken over diverse technische bedrijfskunde vacatures in Oosterhout. Bekijk al onze technische vacatures in de omgeving van Oosterhout en vind ook jouw ideale baan!

Als specialist in technische vacatures begrijpen we bij Trinamics het belang van technische bedrijfskundigen binnen organisaties. Onze consultants kennen de technische sector van binnen en van buiten en werken nauw samen met toonaangevende bedrijven binnen deze sector. Zij zijn allemaal op zoek naar gemotiveerde werknemers die hun technische vacatures kunnen invullen. Daarnaast zijn onze consultants experts in het matchen van technische bedrijfskundigen aan de juiste technische vacatures in Oosterhout, zodat jij je carrière naar een hoger plan kunt tillen.

Ben jij geïnteresseerd in een nieuwe baan in de technische bedrijfskunde in Oosterhout? Bekijk dan al onze technische bedrijfskunde vacatures in Oosterhout. Bekijk je liever ons gehele aanbod van technische vacatures in Oosterhout? Ook dat is mogelijk! Klik op onderstaande knop en bekijk het aanbod.

Technisch tekenaar vacatures in Oosterhout

Naast ons aanbod van de eerdergenoemde technische dienst vacatures en technische bedrijfskunde vacatures, hebben we ook een divers aanbod aan technisch tekenaar vacatures in Oosterhout. Technisch tekenen speelt een cruciale rol in het ontwerp- en engineeringsproces van technische projecten. Om deze reden hebben we bij Trinamics altijd wel technisch tekenaar vacatures, waaronder in Oosterhout, die aansluiten bij professionele technisch tekenaars zoals jij. Bij Trinamics koppelen we de juiste technisch tekenaar aan de juiste technische vacature in Oosterhout. Dat is namelijk waar wíj goed in zijn.

Vanwege ons grote aanbod van technische vacatures, hebben we vanzelfsprekend ook een groot aantal verschillende opdrachtgevers. Ook in Oosterhout. Niet elke opdrachtgever zoekt naar hetzelfde profiel van een technisch tekenaar. Het ene bedrijf is op zoek naar een technisch tekenaar met veel ervaring die hij of zij heeft opgedaan in een van de diverse vakgebieden, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek en architectuur. En een ander bedrijf is op zoek naar een totaal ander profiel. Zij hebben bijvoorbeeld een vacature voor een technisch tekenaar die pas net van school af is en nog ervaring moet opdoen. Bij Trinamics gaan we voor je op zoek, zodat er voor iedere technisch tekenaar een technische vacature in Oosterhout en omstreken is die bij zijn of haar wensen past.

Heb jij interesse in een baan als technische tekenaar in Oosterhout? Bekijk ons gehele aanbod aan technisch tekenaar vacatures en solliciteer direct! Ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je liever een kijkje nemen tussen alle beschikbare technische vacatures in Oosterhout? Klik hier om alle beschikbare technische vacatures in Oosterhout te bekijken.

Technisch commerciële vacatures in Oosterhout

Is een baan als technisch bedrijfskundige of technisch tekenaar niets voor jou en hou jij je liever bezig met de commercie van een bedrijf? Dan is een baan als technisch commercieel medewerker wat voor jou! Technisch commerciële professionals zijn een belangrijke spil in het verbinden van technische expertise met commerciële doelen. Daarom hebben we bij Trinamics ook technisch commerciële vacatures in Oosterhout, die aansluiten bij de behoeften van zowel de werkgever als de technisch commerciële expert.

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar technisch commerciële professionals die denken vanuit een commercieel maar ook technisch perspectief en een gedegen kennis van techniek en een sterke commerciële drive hebben.

Als technisch commercieel professional ben je in staat om technische producten of diensten te verkopen en klantrelaties op te bouwen en onderhouden. Je combineert jouw technische kennis met een commerciële mindset om oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van klanten.

Bij Trinamics begrijpen we dat een functie als technisch commerciële professional een unieke combinatie vereist van technische kennis, communicatieve vaardigheden en het vermogen om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. Onze consultants hebben een uitstekende kennis van de sector en werken nauw samen met (inter)nationale werkgevers om ervoor te zorgen dat de geschikte persoon bij de juiste technische vacature terechtkomt.

Beschik jij over een commerciële mindset, heb jij een gedegen technische kennis en heb je interesse in een baan als technisch commercieel medewerker? Neem een kijkje tussen al onze technisch commerciële vacatures in Oosterhout en wie weet vind je jouw droombaan wel. Heb je de geschikte technisch commerciële vacature in Oosterhout gevonden? Solliciteer dan direct en wie weet ga jij binnenkort aan de slag als technisch commercieel medewerker. Wil je liever ons gehele aanbod van technische vacatures in Oosterhout bekijken? Bekijk hier alle beschikbare technische vacatures in Oosterhout.

Vacatures voor een technisch manager in Oosterhout

Heb jij al flink wat ervaring opgedaan in de technische sector, bijvoorbeeld als technisch bedrijfskundige of technisch commercieel medewerker, ben jij een echte ‘people manager’ en gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met techniek te maken heeft? Dan is een baan als technisch manager misschien wel wat voor jou.

Technisch manager word je niet zomaar. Daarom hebben de vacatures voor technisch manager vaak bepaalde vereisten waaraan je moet voldoen. Allereerst is een afgeronde technische opleiding, zoals technische bedrijfskunde, een belangrijke basis. Daarnaast wordt er vaak gevraagd naar relevante werkervaring in het vakgebied. Je bent natuurlijk nog geen goede manager wanneer je net van school afkomt. Een vereiste voor het managen van een team is dat je bekend bent met technische processen en uitdagingen.

Als technisch manager werk je zowel zelfstandig als in teamverband, daarom is het belangrijk dat je goed kunt schakelen tussen deze twee dynamieken. Je behoudt altijd het overzicht, zelfs in complexe situaties en bent in staat om resultaatgericht te werken. Daarnaast ben je proactief, neem je graag initiatief en beschik je over sterke analytische vaardigheden. Deze eigenschappen stellen je in staat om technische projecten en teams effectief aan te sturen en succesvolle resultaten te behalen.

Als jij jezelf herkent in dit profiel en klaar bent om een nieuwe uitdaging aan te gaan als technisch manager in Oosterhout, bekijk dan een van onze technisch manager vacatures in de regio van Oosterhout en ga op zoek naar de technisch manager vacature die het best bij jou past. Wil je liever een compleet overzicht van alle beschikbare technische vacatures in Oosterhout? Dat is uiteraard ook mogelijk! Bekijk alle openstaande technische vacatures in Oosterhout.

Zet de volgende stap en solliciteer op een technische vacature bij Trinamics

Ben jij geïnteresseerd geraakt in één van bovenstaande technische vacatures in Oosterhout? Neem dan direct contact op met één van onze ervaren consultants! Zij helpen je bij de sollicitatieprocedure en gaan alles op alles zetten om jou te koppelen aan de technische vacature in Oosterhout die jij op het oog hebt.

Om je voorafgaand aan de sollicitatie al wat hulp te bieden, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Je leest ze hier.