Nederlands

Kies jouw taal

techniek detachering bureau

Onderhoudsmedewerker

Bekijk hier ons diverse aanbod aan onderhoudsmedewerker vacatures in verschillende technische branches

Houd jij ervan om te sleutelen aan de nieuwste machines met de nieuwste technieken? Ben jij op zoek naar een afwisselende baan, waarbij iedere dag anders is? Dan is onderhoudsmedewerker de perfecte baan voor jou! Bij Trinamics verbinden wij al sinds 2005 onderhoudsmedewerkers met toonaangevende bedrijven.

Bekijk hier alle onderhoudsmedewerker vacatures

Wat doet een onderhoudsmedewerker?

Een onderhoudsmedewerker wordt vaak ook wel een onderhoudsmonteur genoemd. Deze monteur voert vaak onderhoud uit op allerlei verschillende apparatuur. Als onderhoudsmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van revisie-, reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden binnen een bedrijf. De werkzaamheden hangen heel erg af van het bedrijf waarin je werkzaam bent. 

Als onderhoudsmedewerker wordt geacht om heel leergierig en enthousiast te zijn. De kennis die vaak wordt geleerd tijdens een opleiding wordt weinig in de praktijk gebruikt. De werkzaamheden bestaan namelijk grotendeels uit het uitvoeren van onderhoud voor bepaalde apparatuur, en deze apparatuur verschilt per bedrijf.

Onderhoudsmedewerker vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan als onderhoudsmedewerker? Dan zit jij bij Trinamics op de juiste plek. Wij bieden diverse onderhoudsmedewerker vacatures aan door heel Nederland. Trinamics heeft namelijk vestigingen in Eindhoven, Nijmegen, Breda en Rotterdam, waardoor we ook in jouw regio een passende vacature hebben!

Iedere onderhoudsmedewerker vacature is verschillend en eist andere dingen van een werknemer. Ieder bedrijf werkt namelijk met andere apparatuur en met andere belangen. Hierdoor kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. Trinamics helpt jou hierbij en heeft heel makkelijk alle vacatures op een rijtje gezet. Bekijk snel welke onderhoudsmedewerker vacature bij jou past en wie weet zien we jou snel voor een gesprek!

Een greep uit onze onderhoudsmedewerker vacatures

Werkplaatsmonteur dagdienst

Machinebouw & Constructie Junior Noord-Brabant

Lijkt het jou gaaf om te sleutelen aan verschillende soorten kleppen van groot tot klein? En vind jij het fijn om samen met je collega’s in de werkplaats technische vraagstukken op te lossen? Dan is deze functie van Monteur Werkplaats iets voor jou. Regio: Breda.

Projectleider

Installatie en Energie Medior Zuid-Holland 4000,- / 4600,-

Bij de opdrachtgever, Infra & Mobility, krijg je de kans om een functie te vervullen als projectleider in een uitdagende en afwisselende omgeving. Je werkt nauw samen met collega's door de hele organisatie en maakt deel uit van een klein en hecht team. Grijp deze kans en geef een boost aan jouw carrière bij ons.

Assemblage Monteur

(Hightech) Industrie Starter Noord-Brabant

Heb jij een passie voor techniek? Als Assemblage Monteur ben jij verantwoordelijk voor het assembleren en vervolgens testen van mooie hightech producten binnen en buiten de cleanroom. Wil jij werken aan de nieuwste ontwikkelingen in de High Tech Markt? Reageer dan snel! 

Voordelen van Trinamics

Het doel van Trinamics is om iedere dag weer technische professionals te verbinden met functies in verschillende branches. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies hoe wij een kandidaat het beste kunnen helpen met het zoeken naar de ideale baan. Heb jij een baan gevonden? Ook dan staat Trinamics altijd voor jou klaar om je groei te versterken en ondersteuning te geven waar dit nodig is. Zo profiteer je bij Trinamics van nog veel meer dingen, zoals:

  • Een persoonlijke consultant voor al jouw vragen;
  • Ons grote netwerk;
  • Een ruime keuze uit meer dan 500 technische vacatures;
  • Houden altijd contact, ook eenmaal je een baan hebt.

Solliciteer nu bij Trinamics!

Van begin tot eind biedt Trinamics jou de allerbeste begeleiding. Persoonlijke gesprekken zorgen ervoor dat wij weten waar jouw sterke punten liggen. Dit alles om uiteindelijk de perfecte match te creëren tussen talentvolle technici en toonaangevende bedrijven. Ben jij benieuwd naar al onze vacatures. Kijk dan op onze website of neem contact op met een van onze specialisten!

Meer informatie aanvragen