Nederlands

Kies jouw taal

techniek detachering bureau

Onderhoudsmedewerker

Bekijk hier ons diverse aanbod aan onderhoudsmedewerker vacatures in verschillende technische branches

Houd jij ervan om te sleutelen aan de nieuwste machines met de nieuwste technieken? Ben jij op zoek naar een afwisselende baan, waarbij iedere dag anders is? Dan is onderhoudsmedewerker de perfecte baan voor jou! Bij Trinamics verbinden wij al sinds 2005 onderhoudsmedewerkers met toonaangevende bedrijven.

Bekijk hier alle onderhoudsmedewerker vacatures

Wat doet een onderhoudsmedewerker?

Een onderhoudsmedewerker wordt vaak ook wel een onderhoudsmonteur genoemd. Deze monteur voert vaak onderhoud uit op allerlei verschillende apparatuur. Als onderhoudsmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van revisie-, reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden binnen een bedrijf. De werkzaamheden hangen heel erg af van het bedrijf waarin je werkzaam bent. 

Als onderhoudsmedewerker wordt geacht om heel leergierig en enthousiast te zijn. De kennis die vaak wordt geleerd tijdens een opleiding wordt weinig in de praktijk gebruikt. De werkzaamheden bestaan namelijk grotendeels uit het uitvoeren van onderhoud voor bepaalde apparatuur, en deze apparatuur verschilt per bedrijf.

Onderhoudsmedewerker vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan als onderhoudsmedewerker? Dan zit jij bij Trinamics op de juiste plek. Wij bieden diverse onderhoudsmedewerker vacatures aan door heel Nederland. Trinamics heeft namelijk vestigingen in Eindhoven, Nijmegen, Breda en Rotterdam, waardoor we ook in jouw regio een passende vacature hebben!

Iedere onderhoudsmedewerker vacature is verschillend en eist andere dingen van een werknemer. Ieder bedrijf werkt namelijk met andere apparatuur en met andere belangen. Hierdoor kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. Trinamics helpt jou hierbij en heeft heel makkelijk alle vacatures op een rijtje gezet. Bekijk snel welke onderhoudsmedewerker vacature bij jou past en wie weet zien we jou snel voor een gesprek!

Een greep uit onze onderhoudsmedewerker vacatures

Projectleider

Installatietechniek Medior Zuid-Holland 4000,- / 4600,-

Bij de opdrachtgever, Infra & Mobility, krijg je de kans om een functie te vervullen als projectleider in een uitdagende en afwisselende omgeving. Je werkt nauw samen met collega's door de hele organisatie en maakt deel uit van een klein en hecht team. Grijp deze kans en geef een boost aan jouw carrière bij ons.

Onderhoudsmonteur Dagdienst

Machinebouw Medior Noord-Brabant

De opdrachtgever is een ambitieus internationaal familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van geavanceerde anorganische materialen. Deze materialen worden gebruikt als katalysatoren in de chemische- en automotive industrie, en als halffabrikaten voor elektronica- en batterijtoepassingen in duurzame energie. Met een ISO9001/14001 gecertificeerde locatie in Uden, waar ongeveer 150 medewerkers werkzaam zijn, zetten we ons volcontinu in met een 5-ploegendienst. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit, resultaatgerichtheid en een sterke focus op kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en klantenservice.  Voor de vestiging in Uden zijn we op zoek naar een proactieve en hands-on Storings- & Onderhoudsmonteur (E/W). Samen met een team van ongeveer 7 collega's voer je dagelijks correctief- en preventief onderhoud uit aan productie- en facilitaire installaties en gebouwen. Hierdoor kunnen we op een doelmatige wijze de beschikbaarheid van installaties, apparatuur en gebouwen garanderen en in goede staat houden. Bestellingen worden verwerkt via ons Q3 onderhouds-systeem. Klantvriendelijkheid zit in jouw genen, je werkt veilig, gestructureerd en ordelijk, en je voelt je op je gemak in een flexibele werkomgeving. Daarnaast maak je deel uit van de consignatiedienst en rapporteer je aan de Facility, Security & Maintenance Manager.

Werkvoorbereider

High tech industrie Junior Zuid-Holland 3500,- / 4500,-

Wij zoeken een gedreven Equipment Maintenance Planner voor ons vooraanstaande Techcenter, gelegen in de regio Den Haag. Bij ons bedrijf, dat bekend staat om haar voortdurende groeikansen, speel je een cruciale rol in het plannen en voorbereiden van dagelijkse werkzaamheden in onze werkplaatsen. Dit omvat taken met betrekking tot inspectie, nieuwbouw en onderhoud van Geotechnisch- en Geofysisch materiaal. In deze veelzijdige functie werk je nauw samen met collega's van de inkoopafdeling, externe leveranciers en projectleiders binnen de werkplaatsen.

QEHS Specialist

High tech industrie Medior Noord-Brabant

CRE QEHS Specialist Ben je iemand die graag zijn of haar steentje bijdraagt aan het uitvoeren, analyseren en opvolgen van incidentonderzoeken, het waarborgen en actualiseren van RI&E's en het aansturen van verbeterprojecten? Dan is deze vacature iets voor jou.

Elektromonteur Service & Installatie

Installatietechniek Medior Noord-Brabant 3000,- / 4000,-

Wil jij jouw omgeving een stuk veiliger maken? Door middel van het installeren van hekwerken en de allernieuwste detectiesystemen word jij de redder van zowel zakelijke als particulieren klanten. Hierbij los je ook eventuele storingen op als iemand dit zelf niet op kan lossen en lever je de beste service aan de klant. Een auto van de zaak, telefoon en 40 vakantiedagen zitten inbegrepen bij deze mooie baan.

Voordelen van Trinamics

Het doel van Trinamics is om iedere dag weer technische professionals te verbinden met functies in verschillende branches. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies hoe wij een kandidaat het beste kunnen helpen met het zoeken naar de ideale baan. Heb jij een baan gevonden? Ook dan staat Trinamics altijd voor jou klaar om je groei te versterken en ondersteuning te geven waar dit nodig is. Zo profiteer je bij Trinamics van nog veel meer dingen, zoals:

  • Een persoonlijke consultant voor al jouw vragen;
  • Ons grote netwerk;
  • Een ruime keuze uit meer dan 500 technische vacatures;
  • Houden altijd contact, ook eenmaal je een baan hebt.

Solliciteer nu bij Trinamics!

Van begin tot eind biedt Trinamics jou de allerbeste begeleiding. Persoonlijke gesprekken zorgen ervoor dat wij weten waar jouw sterke punten liggen. Dit alles om uiteindelijk de perfecte match te creëren tussen talentvolle technici en toonaangevende bedrijven. Ben jij benieuwd naar al onze vacatures. Kijk dan op onze website of neem contact op met een van onze specialisten!

Meer informatie aanvragen