Nederlands

Kies jouw taal

techniek automotive

Mechanisch monteur

Vind ook jouw ideale baan

Ben jij een mechanisch monteur die zich vast kan bijten in het oplossen van technische storingen? Sta jij te popelen om aan de slag te gaan en wil je graag binnen de technische sector werken? Dan heeft Trinamics vacatures waar jij enthousiast van wordt! Lees er hier meer over of solliciteer direct op een van onderstaande vacatures. 

 

Bekijk hier onze mechanisch monteur vacatures

Functieomschrijving: mechanisch monteur

Als mechanisch monteur ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren, vaststellen en beoordelen van preventieve onderhoudswerkzaamheden. Maar ook het monteren, demonteren, aanpassen of bijmaken van onderdelen behoort tot je takenpakket. Verder adviseer en ondersteun je de engineers met betrekking tot revisie, preventies, modificatie en afname van nieuwe en gebruikte installaties. Je leest het al: een baan als mechanisch monteur is alles behalve saai.

Zelfs na het afronden van een technische opleiding of het behalen van bepaalde certificaten is het vaak nog mogelijk om jezelf binnen het bedrijf waar je werkzaam bent verder te specialiseren. Denk bijvoorbeeld aan specifieke apparatuur of technieken. Bij Trinamics vinden we het belangrijk dat je kunt groeien zoals jij dat wil.

Wij bieden je:

  • Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. 
  • De beste begeleiding, van begin tot eind. 
  • Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering.
  • We bieden je leuke extra's: referral bonussen, korting op je zorgverzekering en activiteiten (voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)

Wat vragen wij van jou:

  • Technische opleiding mbo 3 of 4, tevens bereid tot het volgen van de benodigde specialistische opleidingen. 
  • Je hebt ervaring in onderhoudswerkzaamheden en kennis van pneumatische en hydraulische systemen.
  • Je bent klantgericht, initiatiefrijk en flexibel. 
  • Proactieve teamspeler die een betekenisvolle bijdrage levert aan het team. 
  • Communicatief vaardig.

Salaris mechanisch monteur

Trinamics biedt iedere kandidaat een passend salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast reiken onze opdrachtgevers vrijwel altijd kansen aan om je als professional door te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Dit doen ze onder andere door cursussen en opleidingen aan te bieden. Zo blijf je jezelf continu uitdagen en heb je de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen.

Wie wij zijn

Trinamics gaat samen met jou op zoek naar een passende werkplek. Een plek waar jij je thuis voelt.  

✔ Ruim 500 vacatures 

✔ Specialist in technische vacatures 

✔ Altijd een passend salaris 

Al 15 jaar verbindt Trinamics de juiste kandidaat met het juiste bedrijf, de juiste functie met de juiste persoon en de juiste uitdaging met het juiste talent. Vanuit vier kantoren in Nederland werven wij nationaal en internationaal technisch talent en helpen wij onze opdrachtgevers vooruit. We helpen je niet alleen met het vinden van een passende vacature en baan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen je wanneer jij dat nodig hebt. 

Ga direct aan de slag als mechanisch monteur

Ben jij klaar voor een nieuwe baan als mechanisch monteur? Bekijk direct al onze openstaande vacatures en solliciteer direct. Heb je vragen? Neem dat contact met ons op.

Een greep uit het aanbod vacatures voor mechanisch monteur

Mechanische / Elektrische Onderhoudsmonteur

Automotive Medior Noord-Brabant 3500,- / 5000,-

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Mechanische Onderhoudsmonteur en/of Elektrische Onderhoudsmonteur. Werk jij graag met je handen op mechanisch en/of elektrisch vlak en wil jij jezelf aansluiten bij een geweldige multinational in de Automotive? Solliciteer dan nu!

Assemblage Monteur 2 ploegen

High tech industrie Medior Noord-Brabant 2800,- / 3600,-

Het bedrijf in Son en Breugel is gespecialiseerd in ontwikkeling, productverbetering, assemblage en onderhoud van fijne elektronica. 

Assemblage monteur

High tech industrie Medior Noord-Brabant 2700,- / 3500,-

Wil jij in de snelgroeiende hightech industrie werken? Wil je meewerken aan de meest geavanceerde en moderne machines en onderdelen? Stel je voor dat je daarbij ook nog een hoog salaris krijgt en jezelf kan ontwikkelen.

Word automonteur van speciale voertuigen!

Automotive Medior Gelderland 3200,- / 4000,-

In de regio van Arnhem zijn wij op zoek naar ervaren automonteurs met goede mechanische kennis en ervaring. Als automonteur kom je hier te werken met de meest specialistische en dynamische voertuigen waarbij jij zowel meewerkt aan revisie en onderhoud als assemblage. Interesse gewekt? Verder lezen!

Onderhoudstechnicus

High tech industrie Medior Zuid-Holland 2500,- / 3500,-

Heb jij ervaring als onderhoudsmonteur of ben jij technisch onderlegd en toe aan een nieuwe job? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als onderhoudsmonteur ga je hier aan de slag bij een bekend Nederlands bedrijf in één van de grootste distributiecentra! Ben jij de onderhoudsmonteur die wij zoeken? Neem dan direct contact op!

Meer informatie aanvragen