Nederlands

Kies jouw taal

techniek automotive

Mechanisch monteur

Vind ook jouw ideale baan

Ben jij een mechanisch monteur die zich vast kan bijten in het oplossen van technische storingen? Sta jij te popelen om aan de slag te gaan en wil je graag binnen de technische sector werken? Dan heeft Trinamics vacatures waar jij enthousiast van wordt! Lees er hier meer over of solliciteer direct op een van onderstaande vacatures. 

 

Bekijk hier onze mechanisch monteur vacatures

Functieomschrijving: mechanisch monteur

Als mechanisch monteur ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren, vaststellen en beoordelen van preventieve onderhoudswerkzaamheden. Maar ook het monteren, demonteren, aanpassen of bijmaken van onderdelen behoort tot je takenpakket. Verder adviseer en ondersteun je de engineers met betrekking tot revisie, preventies, modificatie en afname van nieuwe en gebruikte installaties. Je leest het al: een baan als mechanisch monteur is alles behalve saai.

Zelfs na het afronden van een technische opleiding of het behalen van bepaalde certificaten is het vaak nog mogelijk om jezelf binnen het bedrijf waar je werkzaam bent verder te specialiseren. Denk bijvoorbeeld aan specifieke apparatuur of technieken. Bij Trinamics vinden we het belangrijk dat je kunt groeien zoals jij dat wil.

Wij bieden je:

  • Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. 
  • De beste begeleiding, van begin tot eind. 
  • Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering.
  • We bieden je leuke extra's: referral bonussen, korting op je zorgverzekering en activiteiten (voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)

Wat vragen wij van jou:

  • Technische opleiding mbo 3 of 4, tevens bereid tot het volgen van de benodigde specialistische opleidingen. 
  • Je hebt ervaring in onderhoudswerkzaamheden en kennis van pneumatische en hydraulische systemen.
  • Je bent klantgericht, initiatiefrijk en flexibel. 
  • Proactieve teamspeler die een betekenisvolle bijdrage levert aan het team. 
  • Communicatief vaardig.

Salaris mechanisch monteur

Trinamics biedt iedere kandidaat een passend salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast reiken onze opdrachtgevers vrijwel altijd kansen aan om je als professional door te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Dit doen ze onder andere door cursussen en opleidingen aan te bieden. Zo blijf je jezelf continu uitdagen en heb je de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen.

Wie wij zijn

Trinamics gaat samen met jou op zoek naar een passende werkplek. Een plek waar jij je thuis voelt.  

✔ Ruim 500 vacatures 

✔ Specialist in technische vacatures 

✔ Altijd een passend salaris 

Al 15 jaar verbindt Trinamics de juiste kandidaat met het juiste bedrijf, de juiste functie met de juiste persoon en de juiste uitdaging met het juiste talent. Vanuit vier kantoren in Nederland werven wij nationaal en internationaal technisch talent en helpen wij onze opdrachtgevers vooruit. We helpen je niet alleen met het vinden van een passende vacature en baan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen je wanneer jij dat nodig hebt. 

Ga direct aan de slag als mechanisch monteur

Ben jij klaar voor een nieuwe baan als mechanisch monteur? Bekijk direct al onze openstaande vacatures en solliciteer direct. Heb je vragen? Neem dat contact met ons op.

Een greep uit het aanbod vacatures voor mechanisch monteur

Monteur Elektro Technische Dienst

Machinebouw & Constructie Junior Noord-Brabant

Je bent een enthousiaste monteur met alle elektronische kennis. Jij wordt de versterking van de elektrotechnischedienst. Als je bugs wilt vinden en oplossen, zijn we op zoek naar jou! Industriële automatisering en diverse PLC-technologieën komen voor bij deze functie, lees snel en reageer!

Monteur Dagdienst

Food / Pharma / Life Sciences Medior Noord-Brabant

Wil jij aan de slag met interessante machines? Wil je werken in een functie met veel afwisseling en een hecht team? Lees dan snel verder!

Mechanisch Installatie Monteur | ASML | Wereldwijd reizen

(Hightech) Industrie Starter Noord-Brabant

On-site installatie van geavanceerde ASML hightech systemen voor Samsung en Intel klanten in de USA en Azië. Dit vereist mechanische kennis  en de bereidheid om 70% van het jaar internationaal te reizen. 

Meer informatie aanvragen